Eşinizle tartışmanız sonunda anne ve babanızı arayıp baba evine gittiğiniz oldu mu ?

Eşimle şiddetli bir kavgamızda ayrılmak demedim ama ima ettim. Gidecek misin dedi dalga geçer gibi. Gayet sakin durdum. Nefes aldım. Yavaşça çok artistik bir şekilde dönüp “ burası benim evim. Çok istiyorsan sen git. Veya anneni arayayım gelsin alsınlar seni” dedim. Çok havalıydım gerçekten :rapci:
İdolümsünüz 👍🤗

Bizde de her tartışmada, anasını aradığı için evi basan kaynana ve kayınpeder papağanlarını götürmek ister ama papağan gider mi? Habitatı burası, gitmem der oturur.
Beni, kendisini öldürmekle tehtid edip evde tutmaya çalışır falan filan.
Ahdım olsun bana bunları yaşatanlar, benim döktüğüm gözyaşlarını mahkeme kapısında dökecek "dön" diye.
Çok uzun sürecek bu boşanma işi ooof of.

Eşiniz sizi gelip aldı mı?
Ne kadar süre ailenizin yanında kaldınız?
Kendiniz geri geldiniz mi ?
oyuncak mı bu? geri dönmeyi düşünüyorsanız gitmeyin.Ayrıca karşınızdaki insan mutlaka blöfü fark eder ve gözünde hiç değeriniz kalmaz.Aynı şekilde hastalık numaraları da buna dahil.

Gidecek ailem yok
Gitmek söz konusu olursa eşim gider
Şükür öyle büyük bir kavgamız olmadı
Ama şunu söyleyeyim çıkıp giderseniz bir daha geri dönmeyin
Dönecekseniz gitmeyin
Bu işin laçkası çıkar yapmayın

Madem pişmansınız arayın ve konuşun.
Orta yolda buluşursanız geri dönersiniz.
Sizi istemiyorsa ayrılırsınız.

Iste o benımm ben 3 kere gıttımm aldatma fılan degıl benımkı ben cok kavgaya gelebılen bı ınsan degılımm hayatımda hıc kımseyle kavga etmedım evlenınce 3 kere esımle tartıstık her tartısmada cıktım gıttım ama amacım gelmemek degıl uzaklasmak ıcındı esımede her gıtmemde dusun ben yokken kafanı dınle ıstemedıgını kendını o konuda degıstırecegını dusunmuyorsan bosanma davasını ac dedım hepsınde geldı ozur dıledı. Ama bızım aıleler hemen mudahale edıyorlar daha bız evde kavga eder etmez hemen aılelerın haberı oluyordu esım arayıp babama anlatıyormus. Cok sukur ama o her tartısma konumuz olan olayları hep duzellettı bıdaha yapmadı. Ama bı sure bana hrp gıdecek bu benle evlı kalmaz bosanır hıc zora gelemıyor gozuyle baktı esım ve bana hep sunu soyledı konusurken benı hıc sevmıyorsun hıc eyvallahın yok en ufak seyde benı bırakıp gıdersın gıderım lafını soyleme yeterkı tartıs bagır cagır nekadar yıprattıgımı anladım. Uzuldum bıde artık oyle bısey olmuskı ben aılemın yasadıgı sehıre gıdecek olsam kv kp gorumce hemen arayıp hayırdır nıye gıdıyorsun bıseymı var aranız nasıl hemen gerı gel cok kalma uzak olmayın vs vs hemen kavga ettık sanıyorlar. Yanı tavsıye etmıyorumm yasayan bırı olarak

çocukluğuma denk gelmişti 24 yaşındaydım galıba.aramıştım sadece.

Gelip almasını istiyorsanız niye gidiyorsunuz anlayamadım. Oturup iyice düşünüp taşınılır başka alternatif yoksa hiç birşeyin düzeleceği yoksa o zaman gidilir ama giden taraf yine ben olmazdım sanırım. Çünkü ev benim niye gideyim hatalı olan gitsin.
Ve öyle her tartışmada annemin evine gideceğim muhabbeti de bana aşırı saçma geliyor.

ben niye gidiyorum yaa .. orası benm evim kendi çok istiyorsa anasının evine gidebilir yani .. hatta ben teklif ederim ananın evine gidebilirsin istersen diye.. gitmiyorsa otele fln gitsin .. ben gitmem kapıyı gösteririm :D çok buyuk bir şey olursa

Annemin çok sevdiğim.bir sözü vardır gidiyorsam geri dönmem diye . Gitmek gelmek bunlar biraz önemli ve derin durumlar . Ya gelmezse esiniz o zaman napcaksiniz. Blofle olmaz bence

Sakatlık derken ?
Daha büyük sorunlar çıkabilir diyor yani arkadaş . Hanımefendi açtığınız konular çok garip evi terketmissiniz zaten annenizde Adama seni kapımda görmek istemiyorum demis daha neyi bekliyorsunuz .madem dönesiniz vardı niye gittiniz madem gittiniz bu garip sorular niye ?ayrıca cinsellik ile açtığınız konularda bi garip .bence bakış açınızı biraz değiştirin , geliştirin .mutsuz olursunuz bu şekilde

Back
X