Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6,5 yaşındaki çocuğunuzun suçu ne peki ?Samimi olun lütfen bunu bir ben mi yapıyorum? Elimde değil sinirlendiğim an çocuk bişey sorunca veya yapınca yumuşak cevap veremiyorum. Şuan vicdan azabından ölüyorum. Her seferinde artık daha dikkatli olacağım diyorum sonra yine kendime hakim olamıyorum
İlerde çocuğunuzun sizden, aranızdaki ilişkiden nefret etmesini istemiyorsanız yardım alın ve böyle durumlarda ne şekilde davranmanız gerektiğini öğrenin.Samimi olun lütfen bunu bir ben mi yapıyorum? Elimde değil sinirlendiğim an çocuk bişey sorunca veya yapınca yumuşak cevap veremiyorum. Şuan vicdan azabından ölüyorum. Her seferinde artık daha dikkatli olacağım diyorum sonra yine kendime hakim olamıyorum
Samimi bir şekilde Söylüyorum asla yansıtmam ne ben ne eşim. Lütfen dikkat edin teyzemde bahsettiğiniz gibi yapardı eşiyle huzursuzdu sürekli tartışma geçimsizlik çocuğa da çok yansıtırdı ve sonuç bugün çocuk kocaman delikanlı annesini hala suçluyor sen ne zaman babama kızsan bana kötü davranırdın stres topun değildim senin evladındım anne diyor. Bilginiz olsun.Samimi olun lütfen bunu bir ben mi yapıyorum? Elimde değil sinirlendiğim an çocuk bişey sorunca veya yapınca yumuşak cevap veremiyorum. Şuan vicdan azabından ölüyorum. Her seferinde artık daha dikkatli olacağım diyorum sonra yine kendime hakim olamıyorum
Benim annem böyleydi babama her kızdığında bize bağırır hakaret eder hatta dozunu kaçırıp beddua ederdi,gelinlik giymeyesiniz derdiSamimi bir şekilde Söylüyorum asla yansıtmam ne ben ne eşim. Lütfen dikkat edin teyzemde bahsettiğiniz gibi yapardı eşiyle huzursuzdu sürekli tartışma geçimsizlik çocuğa da çok yansıtırdı ve sonuç bugün çocuk kocaman delikanlı annesini hala suçluyor sen ne zaman babama kızsan bana kötü davranırdın stres topun değildim senin evladındım anne diyor. Bilginiz olsun.
Sana dürüstçe cevap veriyorum ve en büyük pişmanlığımı yazıyorum. Eşimle ilk çocuğumda sürekli ailesi yüzünden yada kızımın sürekli ağlamasından ötürü tartışıyorduk . Ve ben elimde olmadan kızıma yansıttım bu durumu . Çocuk benden korkar olmuştu o kadar üzüldüm ağladım ki pişmanlığımdan . Bir daha kızmayacağıma yemin ettimSamimi olun lütfen bunu bir ben mi yapıyorum? Elimde değil sinirlendiğim an çocuk bişey sorunca veya yapınca yumuşak cevap veremiyorum. Şuan vicdan azabından ölüyorum. Her seferinde artık daha dikkatli olacağım diyorum sonra yine kendime hakim olamıyorum
Üzülmeyin, hayata iyi tarafından bakın. Benim annem çok asabi ve her daim kavga tartışma yaratan biri olduğu için ben öyle olmadım. Kendi kızlarıma tam tersi bir anne oldum, çocukken genç kızken annemden göremediğim davranışı ilgiyi anlayışı kendi kızlarıma gösteriyorum. Elalem ne der diye dizini döverdi, sokakta biri sizi şöyle böyle görmesin derdi. Ben kızlarıma kimin ne dediği umurunuzda omasın, sizin hayatiniz sizin kararınız benim bile fikrimi beğenmiyorsanız söylemelisiniz diyorum. Çocuklarıyla güven ilişkisi kurmuş ve bu nedenle her şeylerini söyleyebildiği bir anne oldum. Bu beni de iyileştirdi desem inanır mısınız?Burada yazilanlar beni üzdü, annemin ne kadar acımasız ve sevgisiz olduğunu kabul etmek zorladı beni..saniyordum ki herkesin annesi, kocasını sevmediğinde yada onunla kavga ettiğinde cocugunu döver, ona yansıtır. Ama işin aslı öyle değilmiş. Burada yazan kadınların çocuklarını ne kadar gerçekçi duygularla sevdiğini gördüm. Herkes benim annem gibi davranmiyormus ne şanslı o çocuklar.
Ve size çok kızgınım..
Hayatım bu şekilde geçti.. iş yerinde bir sorun olurdu, anneme kapıyı açtığımda beni suratsız bir şekilde karsilardibabamla kavga ederdi ve bana da hiç yoktan vururdu. Ailesinde bir sorun olurdu, bana bağırırdi. Hiç bir zaman aramızda yakınlık olmadı.bdn onunla hiç yakın olamadım. Tek sorun yansıtması yansitmamasi da değil aslında, belki siz çocuğunuzu çok seviyorsunuz.asla size haksızlık etmek istemem.
ama benim annem beni sevmiyor ondan eminim.. Bu şekilde kavgaları çocuklara yansıtıp onlardan acısını cikardiginizda , cocuklarin güveni kırılıyor. Hassas bir çocuksa üstelik daha kotu. Size bir derdini anlatmak istemiyor. Üstelik kavgalardan sizi sorumlu tutuyor.