Eşinizle uygunsuz halde sizi yakalayan oldu mu?

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
kıslar hiç esınızle uygunsuz haldeyken yakalandınızmı yanı bırı cat kapı içeri gırdımı benım basıma geldıdıe cokk kotu oluyo

saçmaşlığın daniskası kusura bakma ama..
eşinle uygunsuz nerede yakalanabilirsin düşünüyorum düşünüyorum da yatak odasından başkası aklıma gelmiyor ( uygunsuzluktan kastın buysa )
başka bir yerdeyse dikkat etmen gerekirdi
kısa yazmışsın olayı canlandıramadım cnm maaalesef

çat kapı dedıgıme gore yatak odasından bahsedıyorum herkez ayrı yasamıyo malesef kayınvaldesıyle bırlıkte oturanlarda var

ayy Allah korusun,çok utanç verici olurdu heralde,ama zamanına ve zeminine göre olursa bişicik olmas, her işin bi raconu var:roflol:

benim evli arkadaşım var hep bi şey olsa oda kayınvalidesinin akşam tam onlar işi kaynatırken içeri dalması ayıp bence kapıya vurulsun sonuçta orası evli bir çiftin yadak odası girenin utanması lazım bence

anladım canım.. birlikte oturuyorsunuz..
ozamann utanma tınlamada çat kapı yatak odaısna dalınmaz
aam keşke kitleseydin kapını

bence kaynayla filan oturanlar yatak odalarının kapısını kilitlemeli burda okuduklarımdan yola çıkarak bunu söleyebilirm çok ayıp nasıl girilir çat diye ya insan bişe yapmasa bile birinin özel odasına bile pat diye girilmez ama malesefki pat küt çat diye odaya girenler varmış onun için kapıyı kilitlemek çözüm sanırım alkisalkisalkis

bundan sonra kapınızı kilitlemeyi alışkanlık haline getirinşakkıdı

Ben kaynanamla oturuyorum ve hıÇ kapıma vurmaz dırekt dalar hatta en son dÜn oldu bırgÜn fena azarlıyacam ama ne zaman bılmıyorum bızı yakalayamadı henÜz galıba Çok merak edıyo tÖbe yarabbım canım 9 yıldır kaynanayla oturuyorum ve allahım nasıl bır sabır vermıŞkı bıŞı demıyorum ama az kaldı azzz

Bu öyle saatli,programlı olcak bişey değil,yatak odamdaysam ve odama dalınıyorsa,sanırım o benim değil,dalan kişinin problemi olurdu.naniknanik

malesef kalabalık yaşanan evlerde bu tür şeyler oluyor
ister istemez tabiki utanıyorsunuz
fakat siz utanmayın kafanıza takmayın o düşüncesizliği yapan utanmalı sizin odanızın kapısı kapalıyken girmeye hakkı yoktu bir kapı kapalıysa çalınmadan giren utanmalı

Uygunsuzluk, en fazla öperken olmuştur , o da yanaktan.. Ya da ben cilve yaparken, gıdıklarken filankaydirigubbakcemile2

Onun dışında olmadı , olmaz umarım kaydirigubbakcemile3

Olmadi cok sükür kaydirigubbakcemile3

Kaynanasiyla oturanlarin ayibi degildir hem bu, o odaya sessiz sedasiz dalanin ayibidir. Tövbe tövbe. :mymeka:

kendı evınde ,kendı yatak odasında uygunsuz yakalanma dıye bır sey dusunemıyorm.. çünk uygunsuz dediğiniz şey için en uygun tek yer orası..ve uygunsuz kişiyle yakalanmadıktan sonra no comment diyorum...
ama gıren kişinin utanması son derece normal..

canım öfkelenme sakin ol ne yazıkki bazen anlatamıyoruz
bunu eşinle konuşsan eşin daha iyi anlatır annesine
bende oturdum bilirim ne kadar zordur bilirim
anlatmak isteyip anlatamadıklarımı hep eşime söyleterek hem ben arada kalmaktan kurtuldum hem onlar daha kolay anladılar
rabbim yardımcın olsun ve daha çok sabır versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…