peki kızlar gece yarısı yattıktan sonra özel dakikalarını yaşayan anne babalarını yakalayanlar oldumu..aynı anda tuvalete kalkmak vs...bi kere oldu benim uykudan kalkmıştım..bide çocukken anlam veremezdim gündüz dururken gece banyoya girmelerine...sonradan anlamıştım..bizi uyuyo sanarlardı ama nafile..tiksinmiştim..delilik hali işte.. sanki bölünerek çoğaldık..
Yavruuuum yanlış biliyon bölünerek çoğalmıyoruz, bebekleri leylek getiriyor. Gerçekleri benden duy dedim :lepi:
Akşam akşam güldürdün beni kız, ama bende yakalamıştim bir keresinde, korkum tekrar yattım, babamın anneme eziyet ettiğini sanmıştım
Yavruuuum yanlış biliyon bölünerek çoğalmıyoruz, bebekleri leylek getiriyor. Gerçekleri benden duy dedim :lepi:
Akşam akşam güldürdün beni kız, ama bende yakalamıştim bir keresinde, korkum tekrar yattım, babamın anneme eziyet ettiğini sanmıştım
ayyy yok ben soruya cevap vermem daha önce benzerine verdim yer yerinden oynadıkaydirigubbakcemile3
olmamiii
densiz kaynanam gecenin bi vakti odaya pat diye girdiydi oda utandi saolsun bizide utandirdi tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?