Eşinizle uygunsuz halde sizi yakalayan oldu mu?

evde yaşayanlar kapıyı çalmayı, özel dakikalarını yaşayanlar da kapı kilitlemeyi öğrenecek.

evde yalnızmış gibi pervasızca davranılmayacak.

peki kızlar gece yarısı yattıktan sonra özel dakikalarını yaşayan anne babalarını yakalayanlar oldumu..aynı anda tuvalete kalkmak vs...bi kere oldu benim uykudan kalkmıştım..bide çocukken anlam veremezdim gündüz dururken gece banyoya girmelerine...sonradan anlamıştım..bizi uyuyo sanarlardı ama nafile..tiksinmiştim..delilik hali işte.. sanki bölünerek çoğaldık..

yok yakalamadım hıc annemle babamı bızım evımız dublex ti annemle babam ust kaıtta kalıyolardı onlara aitti yanıkaydirigubbakcemile3
bende ev alırsam kesınlıkle annemlerınkı gıbı alcamkaydirigubbakcemile3
ust katı kendıne ayır fıngırde dur kaydirigubbakcemile3
hamilelik benı sapık yaptı-tatlicadiarzu-

Yavruuuum yanlış biliyon bölünerek çoğalmıyoruz, bebekleri leylek getiriyor. Gerçekleri benden duy dedim :lepi:
Akşam akşam güldürdün beni kız, ama bende yakalamıştim bir keresinde, korkum tekrar yattım, babamın anneme eziyet ettiğini sanmıştım

:roflol::roflol: :roflol::1hug:

Alemsin haaa guldurdun beni.ben gozumle gormedim ama ne zaman bu isle mesgul olduklarini biliyorum.kapiyi kitliyolar zaten bakamam yaaaa

kayınvalidelerle yaşamıyoruz ama öyle olsaydı bile son derece saygılı bir hanımdır, aramadan evimize bile gelmez, kaldı ki kapı çalmadan odaya gelecek :1closedeyes: evli insanların da evde başkaları varken özel hayatlarına ekstra dikkat etmeleri gerekiyor sengözlerimebaksanab

ayyy yok ben soruya cevap vermem daha önce benzerine verdim yer yerinden oynadı
kaydirigubbakcemile3

Beizde yaklaşık bir yıldan fazla bir zaman kayınvalidemlerle aynı evi paylaştık.
Herkes dikkatli olduğu ve diğerlerinin hayatına saygı gösterdiği sürece böyle bir sorun olmaz.
Sonuçta aynı evi paylaştığınızda; biraz daha dikkatli ve ölçülü olmak gerektiğini, karşı
tarafında daha mesafeli olması gerektiğini bilecek yaşlardayız hepimiz.

kayınpeder,eltimle kaynımı banyoda yakalamış..sabah çok erken vakitmiş,kaynım,kimse uyanmamıştır diye kapıyı kilitlememiş,hemde beraber girmişler..
eltim hep anlatır,çok güleriz..

bız nerede yasıyoruZ acaba cok merak ettım yanı oyle bır sey zaten olamaz herkesın evı ayrı yanı,ayrı olmasa kaç yazar bu terbıyesızlık ayrıca soysuzluktur yanı baska bısey dıyemıyorum...hem olsa bıle daha evımıze ayak basamaz o da baska bır konu yanı :)

kapinizi kilitleme gibi bi imkaniniz yokmu canim be???
yaptigi cok ayip aslinda kapi kilitli olsun olmasin tiklicak ve beklicek
öylesine bi durumda yakalanmakda eminim cok kötüdür basima hic gelmedi ama tahmin edebilirim

kayananaın ne işi var milletin yatak odasında
bence sen kötü olma o olsun
görmek istediğini gördün mü deseydin de utansaydı:)

Aynı evde yaşamıyorum ama birkere yakalanmanın kıyısından döndüm. Hata bizdeydi. Nasılsa evde değiller dedik. Nereden bilirdik ki kayınvalidemin ayağını burkup eve geri döneceklerini. Allahtan çok anlayışlılar.

yakalanmak demiyelimde kayınvalidemler o gün yemeğe geleceklerdi saat 3-4 gibi bekliyorduk onları erken kalktım evi toparladım kahvaltı yaptık ben oturma odasını süpürürken eşim rahat durmadı ........ :)) saat 12 daha birden kapı çalınmasınmı biz bir panik bu kim diye hemen apar topar üzerimi giyindim pijamalarım vardı üstümdede sabahlığımıda aldım eşim hızlı giyindi derken kapıyı açtı allahım allahım kayınvalidem ne işlerivarsa o saatte ben sütyenimi bile takamamışım arkasını panikten sanki 4 gögüs var bende :))))) öyle bir görüntü her yerim kapalı tabi ortada süpürge ay uyandırdıkmı dedi bizimkiler yoooo uyanıktık dedik bizde ama çaktılar sınırım benim saç baş dağılmış :)))))) bende evi toparlıyordum dedim ama ne sinir olmuştum varya eşim boyuna gülüyor bide böyle bişey yaşadım süpriz ziyaretçilerde oluyor bazen böyle sinir olurum ama ne edek

Uygunsuz derken:1shok:
Ben eşimle birbirimize uygun olduğumuz için evlendim.
Uygunsuz gördüğüm hiç bişey de yapmam:dilcikar:

olmamiii

densiz kaynanam gecenin bi vakti odaya pat diye girdiydi oda utandi saolsun bizide utandirdi tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…