Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Ben eşimle kpss kursunda tanıştım.
Ortak bir arkadaşımız vardı.
Bir gün bunlar konuşurken arkadaşım yanıma geldi, o zamanlar hiç tanımadığım eşimi gösterip “arkadaşın da eşiyle sorunları var, boşanacaklar dertleşiyorduk” dedi.
Ben de bakıp “ay ne çirkin adam, bir de evli miymiş” dedim

Eşim o zaman nişanlıymış, düğünden önce eş durumunda sıkıntı çıkmasın diye nikahı önden yapmışlar ama nikahtan bir ay sonra kız boşanma davası açmış.
Biz sevgili olduğumuzda dava falan bitmişti.

Çirkin dediğim adamla bir senede evlendim, 6 yıllık kocam, iki kızımın babası ve benim için çok yakışıklı bir beyefendi

Ben de anlatmak istiyorum ben de ben deeee.
Cook sevdiğim uzun zamandır beraber olduğum o dönemki sevgilim beni aldatmışti, ayrılmıştık ama peşimi bırakmıyordu. O zamanlar arkadaş sandığım insanlarla bana plan yapıp bir mekanda benimle hem barışmaya çalışıp hem evlenme teklifi etmeye kalkismisti eski sevgili aptalı. Ben de arkadaşlarıma ve olan duruma ufak çaplı bir sinir ve olay cikartmistim, mekan çalışanlarından biri beni arka terasa cikarmisti ve orada mekanın ascilarindan biri olan esim elinde kahvesiyle bana
-yardımcı olacağım bir durum var mı demişti.
Ayy hic sanmıyorum demiştim ağlayarak bana kahve ikram etmişlerdi falan hahah oyle tanıştık. Simdi yanımda horluyor. Yardımcı olacağın cok sey varmis aşkımm bir gun burayi okursan seni sevdiğimi bil

Benim hikayem size cok umut verecek bir hikaye degil ben 14 yasimdan beri esimle birlikteyim. 10 yil sevgililik, 10 yil evlilik. Toplamda 20 yildir birlikteyiz. Saka gibi...

Mesaj tekrari...

Biz eşimle instagramdan tanıştık ama biz zaten aynı köylüyüz diyim. Çok uzaktan akrabamız oluyor. Eşim EGM çalışanı, köyden bi akrabam benimle aynı isim soyisimde olan lise öğrencisi kızını birinin rahatsız ettiğini söylüyor onun için eşimden yardım istiyor, eşimde kızın hesaplarını araştırırken instada karşısına ben çıkıyorum sürekli. Hem umutlu hem umutsuz bir şekilde ikilemde kalıp ekliyor. Bende uzaktan akraba diye kabul ettim. Bir kaç gün sonra mesaj attı. Mesajda merhaba ben x faslından sonra direkt şu soruyu sordu "Börte, evliliğe giden ciiddi bir ilişkin, nişan veya söz durumunuz var mı“ diye sordu. Ben şok tabiki. İlk başta yüz vermedim aynı köydeniz dedikodu çıkmasın diye, sonuçta tanımıyırum ama o gün akşam kestirip atmayayım dedim bende sohbetine karşılık verdim, 1 hafta içinde yüz yüze görüştük ve ilk tanışmada birbirimize çok ısındığımız için hemen ailelere söyledik 1, 5 2 ay içinde evlilik teklifi, isteme ve nişanımız oldu. 9 ay sonra da düğünümüz.
Bu arada eşimle aramızda 7 yaş var.

Yengenç sence hayır duası almışa benziyor muyum hxjjdjd

Cok guzelmus hikayeniz

insan hissettiği yaştadır.yaşla ilgili kompleksim sıfırdır.bir de geç evlendim kaynanam vs de yok.belki de ondan daha çocuksu kaldım bilemiyorumm.konu sahibi de umarım aradığı ilişkiyi bulur bu sene
Cok cok bir duru amin o kisiyi bu yıl bulursam sizin duaniz diye dusunucem

Mutlulugunuz daim olsun

Valla tam benim gibi umutsuzlara ışik olacak bi hikaye olmus

Cok guldum ya

Aslında biraz da yolunda bulunmak gerekiyor. Oturduğun yerde beklemekle olmuyor. 34 yaşına gelip hiç birinden hoşlanmamış, sevmemiş veya biri tarafından istenmemiş olmak bana tuhaf geliyor. Neden diye sorardım kendime, tamam baskıcı bşr ailede küçük bir yerde yetişmiş olabilirsiniz ama yinede bana tuhaf geldi. Genelde 35 40 yaşına gelip hala evlenememiş olanlar, üzümün çöpü armudun sapı diye çok seçici oldukları için, beğenemedikleri için ufacık detaylara çok takıldıkları için evlenmiyorlar. Beklenti seviyesi ne kadar yüksekse evlilik o kadar uzak ve zor oluyor.

Ben Balık burcuyum, yapı olarak duygusal, sevmeyi sevilmeyi seven bir insanım, aşk insanı mı desem ne desem bilemedim kafamda hep bir evlilik düşüncesi zaten vardı. Okul bitsin en azından elimde bir mesleğim olsun; birinin tavsiyesi üzerine veya kendi bulduğum biriyle seversem anlaşırsam evlenirim diye düşündüm. Ki öyle de oldu, bir şekilde sizi buluyor o insan ama nerden ve nasıl olduğunu bilemiyorsunuz, uzaktan akrabamızdı ama internetten tanıştık, annesiyle daha önceden tanışmıştım zaten ama hiç aklımdan bile geçmemişti. Nasip işte..

Kuzenlerim akrabalarım bekar tanıdıklarının resmini vs. gösterip bu nasıl tanıştırayım mı veya bak bekar bir kuzenim var şu şu işi yapıyor yaşı şu, uygun birini bulursa evlenmek istiyordu sizi tanıştırayım mı vs diye söylerlerdi. Tanıdıklar anneme daha okul bitmeden gelip sizin kızı istemeye gelmek istiyoruz uygun mu diye sorardı ama babam okul bitmeden kesinlikle olmaz der, kabul etmezdi.

Sanal ortamdan vs. olmaz diye şartlandırma bence kendini. Nerden çıkacağı belli olmuyor

Eski konularına bakmamıştım merak ettim bakayım ben de.

Sen evrene, etrafa negatif enerji verirsen hiçbir zaman sana gelmez. Gönülden istemen lazım. Hatta instada ilişkikoçubal vardı onu takip etmeni öneririm. Çok güzel tavsiyeler veriyor. Sadece aşk değil arkadaş ilişkileri için de öyle. Online kitabını indirmiştim bana çoğu konuda faydası olmuştu.

Benim ailemde yaşasaydın ne yapardın bilmiyorum ben evden dışarı oyun oynamak için hiç çıkarılmayan 7-24 evde olan, sadece okuldan eve evden okula giden ailem bir yere giderse onlarla birlikte giden biriydim. Sadece yaz tatillerinde köyde dışarı çıkabilirdim. Ayrıca üniversiteye gidene kadar hiçbir arkadaşımın evine misafirliğe gitmeme izin verilmedi. Okul gezilerine de öğretmenim ailemi arayıp benimde gelmemi özellikle istediğini söyleyince babam gönderirdi. Okuduğum okullar ailemin istediği okullardı. Üniversite tercihlerimde de yaşadığımız ilden başka bir ile tercihim yaptırılmadı, il dışına gitmemi ailem hiçbir zaman istemedi. Aman öyle yapma kızım laf ederler, aman erkeklerle şöyle olma dedikodunu yaparlar vs vs. Giyim kıyafet konusunda da sıkarlardı, makyaj yaptığımda abim karışırdı, babamı da kışkırtırdı. Ama bunlara rağmen süslendim, giyindim vs. Üniversitedeyken daha önce izin vermedikleri şeyler için izin almadan veya söylemeden gizli olarak yaptım. İş biraz da sende bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…