Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Nasip kısmet evlilik . Nasibin bi yerde zamanın gelince olacaktır. Saçma sapan konuşanları bosverin çünkü cahil olduklarından öyleler.

Evlilik yapmak basari değil . Sabır sadakat sevgi saygı vs vs devamlılık başarı. Oda doğru gidiyorsa devamlılık başarıya girer.
Her evliyim diyen de kendini bisey sanmasin
Yani başarısız rastgele evlenip çocuklar falan o sıkıntıyı çekip evli olunacağına ya da ayrılacağına, en başta doğru kişi için beklemek en akillica olanıdır.

Biz eşimle üniversite de tanıştık.
Size evlilik hakkında dan dun geç kaldın vs diyenler sizi kiskaniyordur

Biz aynı is yerinde tanıştık klişesi ile geldim bende 4 senelik birlikteliğimiz sonrası şimdi 5 senelik evliyiz çok şükür

Yanlış anlamayın, sadece gülün diye paylaşıyorum

Bu düşüncelerin yaşanılan çevreyle çok alakası var bence. Büyükşehirde yaşıyorum, 21 yaşındayım, ne arkadaşlarımın ne benim aklımıza evlenmek gelir yani çok erken sanki Daha herkes üniversite okuyor, çalışma hayatına yeni yeni atılıyor. Öte yandan 22 yaşındaki kuzenim küçük bir kasabada yaşıyor şu an. Bütün arkadaşları evlendi. Kendisi çok geç kaldı zannediyor

Yalnişlık oldu özürdilerim arkadaşa özele kopya yapacaktm kusura bakma canım
Önemli değil
Ben de gülelim diye paylaştığım şeyin yanlış anlaşılıp tepki çektiğini düşündüm bi an
umarım konu sahibi de yanlış anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…