- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Ben seni benden küçüksün sanıyordumevet ama ufak tefek olduğumdan görünüş 36 falan .enerjimse 20
insan hissettiği yaştadır.yaşla ilgili kompleksim sıfırdır.bir de geç evlendim kaynanam vs de yok.belki de ondan daha çocuksu kaldım bilemiyorumm.konu sahibi de umarım aradığı ilişkiyi bulur bu seneBen seni benden küçüksün sanıyordummaşallahın var.
Ama bu çok tatliş bir hikaye en çok bunu sevdimeski erkek arkadaşımla tanışmamı anlatayım, bir akşam spor salonundan çıktım hava karanlık ve inanılmaz yağmurlu. annem beni arabayla alıp eve bırakacağını söyledi, arabayı arıyorum arıyorum yok.o yağmur altında baktım ara sokakta kırmızı bir araba var hemen telaşla daldım içine çantamı falan düzeltiyorum tabii bu arada araba çalıştı gidiyor.. bir çevirdim kafamı sola esmer dalgalı saçlı bir adam tedirgin tedirgin sürüyor arabayıikimiz de inanılmaz tedirginiz adamın arabasına lök diye dalmışım. birbirini tanımayan iki insan yanlışlıkla aynı arabada binmiş gidiyor tam romantik yaz dizisi senaryosu ama o kadar gerçekti ki hatta arka koltukta yeni çıkmış pide varmış bana da ikram etmişti ahahahshs.
neyse, eve bıraktı teşekkürleştik isim soy isim soruldu sosyal medyadan eklendi ve 4 senelik güzel bir ilişki oldu.
Harikasın.insan hissettiği yaştadır.yaşla ilgili kompleksim sıfırdır.bir de geç evlendim kaynanam vs de yok.belki de ondan daha çocuksu kaldım bilemiyorumm.konu sahibi de umarım aradığı ilişkiyi bulur bu sene
İlahi cey kaynana faktörü insanı yaşlandırıyor diyorsun. Aman konu sahibinin gözü korkmasın.insan hissettiği yaştadır.yaşla ilgili kompleksim sıfırdır.bir de geç evlendim kaynanam vs de yok.belki de ondan daha çocuksu kaldım bilemiyorumm.konu sahibi de umarım aradığı ilişkiyi bulur bu sene
sitede en az 1000 tane kaynana 2000 tane de görümce konusu yok mu?demek ki bir etken buİlahi cey kaynana faktörü insanı yaşlandırıyor diyorsun. Aman konu sahibinin gözü korkmasın.
senin hayat felsefen muhteşem zatennn.herkes yapamaz ama yaşadığı şehir ortamı vs engel olur.ama keşke her kadın yaşayabilse hayatın tadını doya doya çıkarsa en son aşık olursa ve de işte bu adam derse de evlense
Ama bu çok tatliş bir hikaye en çok bunu sevdim
4 Murat olacakBiz tarlada tanışmıştık o kabak ben tütün ekiyordum Vay be ne günlerdi bir keresinde sırf onu cezbediyim diye 1 günde 3 dönüm tarlaya tütün ekmiştim arada bir ona da bakıyordum,nTütün içmeyi yasak eden Sultan 5.Murad olsaydı o zaman bırak beni idam ettirmeyi Topa dizdirirdi..
Hoş geldin bilerek yanlış arabaya binersem belki hayatımın aşkını bulurum hobisieski erkek arkadaşımla tanışmamı anlatayım, bir akşam spor salonundan çıktım hava karanlık ve inanılmaz yağmurlu. annem beni arabayla alıp eve bırakacağını söyledi, arabayı arıyorum arıyorum yok.o yağmur altında baktım ara sokakta kırmızı bir araba var hemen telaşla daldım içine çantamı falan düzeltiyorum tabii bu arada araba çalıştı gidiyor.. bir çevirdim kafamı sola esmer dalgalı saçlı bir adam tedirgin tedirgin sürüyor arabayıikimiz de inanılmaz tedirginiz adamın arabasına lök diye dalmışım. birbirini tanımayan iki insan yanlışlıkla aynı arabada binmiş gidiyor tam romantik yaz dizisi senaryosu ama o kadar gerçekti ki hatta arka koltukta yeni çıkmış pide varmış bana da ikram etmişti ahahahshs.
neyse, eve bıraktı teşekkürleştik isim soy isim soruldu sosyal medyadan eklendi ve 4 senelik güzel bir ilişki oldu.
düşünsene bunu denemek için gün boyu arabalara binip binip duruyormuşsunnHoş geldin bilerek yanlış arabaya binersem belki hayatımın aşkını bulurum hobisi
Fobi değil hobi dedim farkındaysanız, hikayeyi çok beğendiğim için zorla kendime aynısını yaşattırmaya çalışabilirim
Hoş geldin bilerek yanlış arabaya binersem belki hayatımın aşkını bulurum hobisi
Fobi değil hobi dedim farkındaysanız, hikayeyi çok beğendiğim için zorla kendime aynısını yaşattırmaya çalışabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?