Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah arkadaslar biz bunlarin hepsini yaptik yapiyoruz da. yaz geldimi gece 1 lre kadar gezmek haftasonlari yani.istanbulu bastan sona gezdik ben bikacyere gitmistim ama esimle gezilmedik yer birakmadik.butun adalara gittik her hafta sonu dvd izleriz. elele yuruyus alisveris market hepsini yaptik yapiyoruz. benim esimle tek yapamadigim sey bebegimizin koklamak okadar cok istiyoruzki onu yikamak beraber ninnilerle uyutmak hep beraber gezmeye gitmek.ortamizda yatirip minciklamak esimle beraber besik almak bebegimize minik minik kiyafetler almak. benim icimde tek uhde bunlardir. tedavimiz basliyor bes bucuk yildir hasrerle ozlemle minigimizi bekliyoruz.dualarinizi bekliyorum.dunyada ki en buyuk nimetleden biride sevdigin ve sevildigin adamdan bir bebek sahibi olamaktir.
ALLAH en yakın zamanda nasıp eylesın mınığınızı cnm. benım teyzemde 7 yıl sonra oğluna kavuşmuş. Rabbımın ol demesıne bakar. ALLAH çok bekletmesın ınş