Eşit ağırlık bölümü için geometri illa iyi mi olmalı?

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
Merhaba. Ben lise 2'ye geçtim seçtiğim bölüm eşit ağırlık (yurtdışında okuyorum belli olmuştur ama daha gitmediği için bilmiyorum) ama benim geometrim kötüydü lise 1'de geometriden kalmıştım matematikten geçtim seçtiğim bölüme girebilir miyim ki?

canim vala sorunu tam olarak algilayamadim ama ben de esit agirlik okumustum lisede..yani bu bolumu secmek icin illa geometrim iyi mi olmali diyosan eger oyle bir zorunluluk yok..ama bolum matematik ve geometri agirrlikli bir bolum yani her sene bir geometri dersi olur..geometrin kotuyse bile ogrenirsin sana kalmis geometri cok zevkli bir derstir ayrica..

canim vala sorunu tam olarak algilayamadim ama ben de esit agirlik okumustum lisede..yani bu bolumu secmek icin illa geometrim iyi mi olmali diyosan eger oyle bir zorunluluk yok..ama bolum matematik ve geometri agirrlikli bir bolum yani her sene bir geometri dersi olur..geometrin kotuyse bile ogrenirsin sana kalmis geometri cok zevkli bir derstir ayrica..

Ben dersi yapamam demiyorum. Anlatmak istediğim lise 1 de kötüydü ya geometrisi kötü olanları alırlar mı diyorum

Ben dersi yapamam demiyorum. Anlatmak istediğim lise 1 de kötüydü ya geometrisi kötü olanları alırlar mı diyorum

hah simdi anladim :) vala canim simdi ben liseden mezun olali baya oldu ama bildigim kadariyla ortalamana bakip aliyolardi..ama mesela benim arkadasimin matematigi falan kotuydu o da esit agirlik okumustu..eger genel olarak derslerin iyiyse sadece geometrin kotu oldugu icin giremicegini sanmiorum...esit agirlik bolumu sadece geometriden ibaret degil sonucta matematik turkce de onemli onlarin notlari iyi gibiyse her turlu girersin..dedigim gibi arkadasimin notlari ortalamaydi..insallah anlatabilmisimdir :)

Ben geometriyi hiç yapmadan ilk 25 bine girdim canım.Azıcık yapsan yetiyo eşit ağırlıkta.Senin fark atıcağın yerler matematik ve edebiyat.

Back
X