• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle ayrı şehirlerde yaşayanlar

Momyteam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
828
En iyi cevaplar
1
394
53
Merhaba 3 yıllık evliyiz evliligimizde çok şükür bir sorunumuz yok. 2 yaşında bir oğlumuz var. eşim iş nedeniyle 2 saatlik mesafedeki ile gitmek zorunda kaldı 1 sene sonra falan buraya dönme ihtimalimiz var. Şuan kiradayız Ağustos ayında evimiz çıkacak yaza kadar haftada bir gün eve gelecek. Sizler için zor oluyormu oğlum tam bir 2 yaş sendromlu 🤦 Ailem yakın gidip geliyoruz annem falanda kalıyor arada ama oğlumla basım dertte ve tek başıma kalıyorum çoğu zaman bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz nasıl aşıyorsunuz bu durumları ? Oğlum hep bana sarıyor ve insan arıyor inanın kolu komşu kim varsa eve topluyorum biraz babası gittiği için sanırım kızgın 😑

Benim eniştem başka ülkede. Yeğenim annesine düşman gibi. Çok agresif. Sürekli yalan söylüyor. Çocuğun psikolojisi hiç iyi değil.

Bizde eşimle iş dolayısıyla farklı illerde yaşayacağız. Üç saatlik mesafe var hafta sonları gelecek yanimiza. İki yaş ve beş aylık kızlarım var. Bu hafta taşınacağız neler yaşayacağız bilmiyorum ama sizle aynı durumdayim Allah yardımcımız olsun 💐

Merhaba 3 yıllık evliyiz evliligimizde çok şükür bir sorunumuz yok. 2 yaşında bir oğlumuz var. eşim iş nedeniyle 2 saatlik mesafedeki ile gitmek zorunda kaldı 1 sene sonra falan buraya dönme ihtimalimiz var. Şuan kiradayız Ağustos ayında evimiz çıkacak yaza kadar haftada bir gün eve gelecek. Sizler için zor oluyormu oğlum tam bir 2 yaş sendromlu 🤦 Ailem yakın gidip geliyoruz annem falanda kalıyor arada ama oğlumla basım dertte ve tek başıma kalıyorum çoğu zaman bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz nasıl aşıyorsunuz bu durumları ? Oğlum hep bana sarıyor ve insan arıyor inanın kolu komşu kim varsa eve topluyorum biraz babası gittiği için sanırım kızgın 😑
Kızım 1.5 yaşındayken yaklaşık 4 ay eşimle ayrı yerde yaşadık
Aramız 7 saatti
Üstelik ben de çalışıyordum ve çocuğu bakacak kimse yoktu ben de kreşe götürüyordum.
Yanımda ne bir akraba ne bir komşu ne bir arkadaş
Öyle yaşadım işte, zor ama imkansız değil. Çocuğum o süreçte benimle uyumaya başladı 2 senedir hala gitmiyor

Eşyalı apart tutun yaza kadar idare edin. Ben öyle tercih ederdim

Eşyalı apart tutun yaza kadar idare edin. Ben öyle tercih ederdim
Şuan şartlarimiz müsait değil iş arkadaşıyla kalıyor burdada evimiz kira birde ev taksidi ödüyoruz 4 aya bitecek. Müdür olarak atandı yoksa tercih etmezdik zaten 😑

Bizde eşimle iş dolayısıyla farklı illerde yaşayacağız. Üç saatlik mesafe var hafta sonları gelecek yanimiza. İki yaş ve beş aylık kızlarım var. Bu hafta taşınacağız neler yaşayacağız bilmiyorum ama sizle aynı durumdayim Allah yardımcımız olsun 💐
Yaşamayan anlamıyor gerçekten zor oluyor Allah yardımcımız olsun evlatlarımızın geleceği için katlanacagız artık

Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız evinizi oraya taşıyabilirsiniz.
Çalışmıyorum şuan ama ev taşımaya değmez gibi buraya gelme ihtimali var. Yaza kadar gelmezse çıkacak olan evimizi kiraya verip o şekilde gitmek var planımızda bakalım kış günü ev taşımak çok zor yardım edecek kimsemiz yok

Kızım 1.5 yaşındayken yaklaşık 4 ay eşimle ayrı yerde yaşadık
Aramız 7 saatti
Üstelik ben de çalışıyordum ve çocuğu bakacak kimse yoktu ben de kreşe götürüyordum.
Yanımda ne bir akraba ne bir komşu ne bir arkadaş
Öyle yaşadım işte, zor ama imkansız değil. Çocuğum o süreçte benimle uyumaya başladı 2 senedir hala gitmiyor
Evet bende park beşiğini kurdum yanımda yatıyor odasına yatirmiyorum bizimkisi de alıştı gibi 1 ayda

Zor ama imkansız değil geçiyor zaman sürekli değil zaten ayrılık durumu allah kolaylık versin ben yıllardır bazen uzak bazen yakın şehirlerde çalışan eşimi bekliyorum

Eşim evde ama yok gibi,çünkü günde 16-18 saat çalışıyor. Haftada 1 gün gelse tam gelse keşke 😊
Neden konu komşu topluyorsunuz ki,kocaman kadınsınız,bir çocukla başa çıkmak zor olmamalı.

Back
X