Eşiyle cinsel soğukluk yaşayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz 3 buçuk senelik evliyiz. 1 bucuk yasinda oglum var. Hamile kalmadan önce, bos gecmeyen gunumuz yoktu:D ama simdi sorsan en son 1 veya 2 ay önce beraber olmusuzdur.. bekarken,uzak sehirlerdeydik ve oyle yakinlasmalarimiz hiic olmadigi icin anlamadim ama zaten adamda bisi yoktu,cocuktan sonra mola vermis olduk heralde. Sjsj

Evlilik oncesi cinsel iliski kafa yapima uymayan bir durum. Lakin, sevismek icin evlenmeyi beklemek sabirsizligini iyi bilirim. Bunu hissetmek lazim bence :)
Evlilik kadar bosanmak da hak ayrica, baktin sorunlu, duzeltmeye de niyetli degil. Beklemeden bosanmak lazim.

Evlilik oncesi cinsel iliski kafa yapima uymayan bir durum. Lakin, sevismek icin evlenmeyi beklemek sabirsizligini iyi bilirim. Bunu hissetmek lazim bence :)
Evlilik kadar bosanmak da hak ayrica, baktin sorunlu, duzeltmeye de niyetli degil. Beklemeden bosanmak lazim.

benim kafa yapıma da uygun değil, ama uygun olup yaşayanlarda da var bu sorun. o yüzden kafam çok karışıyor :)

Bir erkek bunun için neden kandırır , onu da hiç anlamam.Bence kandırmıyorlar , evlenmeden önce uçup kaçıyorlar evlenip doyunca da isteksiz gibi görünüyorlar.Nasıl anlarız a gelince bunun tek yolu evlenmeden sevişmek.Başka türlü çok zor bence.

Sık görüştüğünüz, uzun süre zaman geçirdiğiniz bir adam numara yapamaz.
+++
Ki bu sadece istekli olmayı görmekle veya cinsel performası değerlendirmekle de alakalı değil.
Hem ten uyumu değerlendirilir hemde adamın varsa bir problemi, sapkınlığı, tehlikeli yönelimleri bunlar da anlaşılabilir.
Bencil adam bile sevişmesinden belli oluyor ki hasta ruhlu kabak gibi ortaya çıkar kendini belli bir yere kadar saklayabilir.

+++
Ki bu sadece istekli olmayı görmekle veya cinsel performası değerlendirmekle de alakalı değil.
Hem ten uyumu değerlendirilir hemde adamın varsa bir problemi, sapkınlığı, tehlikeli yönelimleri bunlar da anlaşılabilir.
Bencil adam bile sevişmesinden belli oluyor ki hasta ruhlu kabak gibi ortaya çıkar kendini belli bir yere kadar saklayabilir.

Hah bir de o kısım var. Adamın yönelimleri neler, fantezileri neler, cinsel anlamda uyuşuyor musun denemeden ve zaman geçirmeden anlamanın imkanı yok. Normal, yolunda giden, sık bir araya gelinen bir ilişkide de bu tip şeyleri anlamamak mümkün değil. Anlamak istemezsin o ayrı.

:cry:Ya tamam diyelim ki anladık. Her şeyi mükemmel bir bu konuda sıkıntılıysa ne yapıyoruz sonuç olarak?

Ay bide performansı da şahane yani töbe töbe. Ama gel gör ki ben yanaşmadıkça adamda tık yok. Boğcam şimdi gidip

İyi tanımadan evlenmek sadece cinsellik açısından değil her açıdan hatalı bir karar. Ayda 1 kez 3 saat gördüğünüz adamı nasıl tanıyabilirdiniz ki zaten?

Ben sevgilimle 2 senedir beraber çalışıyorum. Bu adam haftanın 6 günü günde 10-12 saat rol yapabiliyorsa "hacı sen burada harcanıyorsun" derim ve gidip en yakın ajansa kaydını yaptırırım.

Her açıdan iyi tanımak, iyi analiz etmek ve fark edilen sorunları göz ardı etmemek gerekiyor.
Evlilik öncesi cinsellik yaşamasanız bile bu konuyu konuşabilmeli, bir düzeye kadar fiziksel yakınlık kurabilmelisiniz.
Beraber yaşayana kadar her şeyini bilemezsiniz tabii. Ama hiçbir şeyine dair hiçbir fikir sahibi olmadığınız adamla evlenmek en riskli kumardan daha tehlikeli.

:cry:Ya tamam diyelim ki anladık. Her şeyi mükemmel bir bu konuda sıkıntılıysa ne yapıyoruz sonuç olarak?

Ay bide performansı da şahane yani töbe töbe. Ama gel gör ki ben yanaşmadıkça adamda tık yok. Boğcam şimdi gidip

Salmıştır kendini. Konuşmayı denediniz mi?

Senin durum bu sanirim

Eklentiler

• zeki-ama-calismiyor_1511401.webp
    zeki-ama-calismiyor_1511401.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 38
Salmıştır kendini. Konuşmayı denediniz mi?
Denedim de kırılır diye pek açık konuşamadım heralde. Bir de utandım.
Beni eskisi kadar istemiyorsun dedim açık açık aslında. Öyle bir şey yok dedi. Ders çalışıyorsun dedi. Ama o benle vakit geçirince bırakıyorum dersi falan vakit ayırıyorum zaten.

Denedim de kırılır diye pek açık konuşamadım heralde. Bir de utandım.
Beni eskisi kadar istemiyorsun dedim açık açık aslında. Öyle bir şey yok dedi. Ders çalışıyorsun dedi. Ama o benle vakit geçirince bırakıyorum dersi falan vakit ayırıyorum zaten.

Doğru söylüyor olabilir, bölmek istemiyordur belki. Sen uygun zamanda nasıl olsa gidersin yanına diye düşünüyordur.

Benim eşimle sevgiliyle yanımda telefonunu kapatirdi kimse rahatsız etmesin die sabah 7 den gece 12 ye kadar is yerinde beraberdik mesaiye kaldığımızda bize hala yetmezdi gece ben eve gidene kadar telefonda bile konuşurduk yani sunu demek istiyorum sizi seviyorsa ozluyorsa sürekli görüşmek ister en azından hafta da bir görüşmeniz imkansız mi size karşı ilgisiz mi sevdiğine eminmisiniz

Back
X