- Konu Sahibi mavidirhayatim
-
Akıl hastası degilim demis ama akli sagligi tam anlamıyla yerinde olan insan esine ki 9 aylik hamile esine bu sekilde davranmaz. Onun ailesine de böyle davranip hem esini mahcup etmez hemde gelen insanları misafirlere böyle konusmadan durmaz. En önemlisi de aile terapistine ki diger terapistlerede sadece akli sagligi yerinde olmayan insanlarin gittiğini düşünmez. Bence onun ailesi gelince sizde onlarla pek fazla konusmayin. Birazda o ailesine mahcup olsun. Bu arada hayirli dogumlar yavrunuzu saglikla kucaginiza alın insallahaole terapistini onerdim randevu aldim hatta eger gitmezse boyle olmayacağını ve bosanacagimi soyledim ve buna ragmen gitmek istemedi bana ben akil hastasi degilim kendin git dedi.
genelde kimseyle konusmaz cok kibirlidir kimseyi begenmez, saygi duymaz, kendini cok akilli bulur. mesela komsularimizdan kimseyle samimi degildir olmakta istemez kimseye oturmata gitmez gelmezler. nisanliyken degildi evlenince sanki boyle oldu. gerci is yerindekilerlede anlasamiyor gitti rapor aldi sinirlerim bozuk diye is yerinden uzaklasmak icin. kendi asker.
cok inatcidir gecmisimizde cok zitlastik ailesi yuzunden cok karsi karsiya getirdiler bizi.
kirilmista olanilir ama soylemez neue kirildigini bende bilnemeki. duygularindan hic bahsetmez.
severek evlendik ama ailesi beni pek istemedi gibi. surekli ailesiyle ilgili benimle tartisti aramiyorsun gitmiyorsun sormuyorsun diye. sonra annemin yengemin uzeri de benimle tartisti. sonra toparlayamadikSeverekmi evlendiniz ve evlenmeden oncedemi boyleydi yoksa sonrami degisti.
tatile gittigimizde aramiz düzelmişti o zaman kazara oldu.Aranızda sadece getir götür olan bir evlilikte ikinci çocuğu nasıl getirdiniz orasını anlamadım .
Zira iletişimsizliği de geçtim sadece getir götür diyen adam bana elini süremez .
bende oyle davraniyorum su an ona ama pek anladigini sanmiyorum yani normal gibi geliyor ona sanki sorun yokmus gibi. bu adam bana anladihim kadariyla hesap vermek istemiyor uzun uzun bi sey anlatmak istemiyor anlayamiyorum hic bir seyi avik konusmadigi icin.Sende ona sana davrandığı gibi davransan
Yok say hatta
Belki dank eder
sizinde var mi cocukklarinizBenzer bir durumdayim, ara ara duzeliyor sonra yine basa donuyoruz. 2 sene sonra calisiyorsam ve iliskimiz hala boyleyse ayrilacagim. Nasil hissettigini cok iyi anliyorum.
hajklisinuz tesekkur ederimAkıl hastası degilim demis ama akli sagligi tam anlamıyla yerinde olan insan esine ki 9 aylik hamile esine bu sekilde davranmaz. Onun ailesine de böyle davranip hem esini mahcup etmez hemde gelen insanları misafirlere böyle konusmadan durmaz. En önemlisi de aile terapistine ki diger terapistlerede sadece akli sagligi yerinde olmayan insanlarin gittiğini düşünmez. Bence onun ailesi gelince sizde onlarla pek fazla konusmayin. Birazda o ailesine mahcup olsun. Bu arada hayirli dogumlar yavrunuzu saglikla kucaginiza alın insallah
Evet 2 tanesizinde var mi cocukklariniz
sizin nedir sorunlariniz ben merak ediyorum evlilik boyke bir sey mi normal mi bunlar yoksa sevgi dolu evliliklerde var miEvet 2 tane
siz ne yaptiniz sonuç ne olduBenim bildiğim aynı evin içinde konuşmadan, mutlu kalınmıyor denedim gördüm sonucu yok ben çok yıprandım
Neden dogurmayi bekliyorsun ki ? Şu durumda mutlu alacak olan taraf esin ..çocuğu yanında doğuracak ve onu mutlu edeceksin ..değerin artacak mi ,hayır ! Git babanın evinde doğur ,emin ol çok daha iyi hissedeceksin .ama iletisimsizlik beni daha fazla yıpratıyor. aramizda sadece getir götür, şunu al şunu ver, gittim geldim gibi konusmalar olur. ben sohbet etmek istedigimde hemen azarlar tersler, bos konuşma der, kucumseyerek bakar yine ne var der gibi, beni konusurken aptal yerine koymaya calisir. bende bu sebeplerden dolayi iyice iletisimimi kestim sadece gerekli oldugu yerde konusurum. bazen gunde 4 - 5 kelime konusur günü bitiririz.
boyle yorumlar sizkeri mutlu mu ediyor daha oncese actigim konularda hemcinslerinin bu şekilde tepkiker veemesi beni cok sasirtmisti simdi yine şaşırttınız. bi kadinsin evlisin sanirim cocugun da var hic kendini benim yerime koyupta düşündünmü ?Böyle bi evlilige yanlışlıkla kazayla 2 cocuk.bravooo. 5 seneye 3lersinde
aramizda cok sorunlar oldu ailesinden kaynakli hala da devam eden sorunlar var. haklisiniz tahammulu yok bana onun farkindayim bi insan sadece tahammulu olmadigi icin boyle cevaplar verir. burda bekleme amacim sadece dogacak cocugumu en azindan bi 6 aylik olduktan sonra anneme emanet edip calismaya baslayabilirim ve kimseye fazla muhtacligim olmaz.Neden dogurmayi bekliyorsun ki ? Şu durumda mutlu alacak olan taraf esin ..çocuğu yanında doğuracak ve onu mutlu edeceksin ..değerin artacak mi ,hayır ! Git babanın evinde doğur ,emin ol çok daha iyi hissedeceksin .
Böyle evlilik olmaz ..aranızda bir sorun mu oldu , bu tavırların sebebi nedir ? Ne olursa olsun , insan hamile karısına böyle muamele etmez . Adam kafasında bitirmiş birşeylerı ..kendini tutamadığı ,tahammülü kalmadığı için de davranışlarına yansıtıyor.
Hayır ben bu kaza ve yanlislik kismini anlamiyorum hic kacinci yuzyilda yasiyoruz saglik ocaklari dahi korunma aletini ücretsiz veriyor her isteyen kadina adama.annemde zamaninda korunmamis hic bilmiyodum diyo mesela.ona bile hayret ediyodum komsularin biliyoduda sen nasil bilmiyodun diye.çünkü iyi bir eşe çocuk verilir kötü bir eşe çocuk hediyesi verilmez benceboyle yorumlar sizkeri mutlu mu ediyor daha oncese actigim konularda hemcinslerinin bu şekilde tepkiker veemesi beni cok sasirtmisti simdi yine şaşırttınız. bi kadinsin evlisin sanirim cocugun da var hic kendini benim yerime koyupta düşündünmü ?
burda tabiki poh pohlanmaya ya da herkesin bana acimasi gibi bi istegim yok ama inanin ben burda kadinlarin acmis oldugu bu tarz kinularin hepsini okurken agalayacak gibi olup uzuluyorum.
sizin gibiler sadece soyke yaparsin yaparsin nerdeyse ohh olmus diyeceksiniz. ne diyeyim kimse ne oldum demesin ne olacagim desin.
Hala evliyim ama sonuç bi gün canıma tak edip bitecek bu evlilik biliyorum . Huylu huyundan vazgeçmeyecek bense ömrümü ona heba etmekten vazgeçecegm. Çok zor Rabbim yardım etsin .siz ne yaptiniz sonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?