esiyle iletisim sorunu yaşayan ve evli kalan var mi

Valla canım ben dayanamdim ve bitti ama 4 yıl iyi surudrmssun umarım güzel olur her şey senin cin

Bence çocuk yapmamayı (kazara) düşünün. Yazık o çocuklarda mutsuz evlilikte büyümesinler.

Bende yaklaşık 3 yıllık evliyim iki çocuk var biri 23 diğeri 9 aylık aynı dert bende de car ailesiyle kimsesiyle bi problem yaşamadım bugüne kadar onlar benim hatası ben onların hatalarını kapattım eşimle ne kavga etsek dövse ben toparlayip ben baristim sebebini aciklayip affettim hi c affet demedigi halde ev içinde ben yaklasmasam konuşmasam hiç bir şey paylasmayiz mesajlasiyorux hep gün içinde eksikler çocuklar dışarı çıktın mi eve geldin mi yemeğe gelcek misin vs. Cinsel birliktelik ben istediğini anlayıp yaklasirsam anca 15 günde en fazla 3 falan artık. . Kavga edeceğimiz zaman o kadar çok büyütüp o kadar ağır hakaretler eder ama normal zamanlarda iki kelime zor konuşur hep eleştirir. Çocuklarla 5-10 anca ilgileniyor ne yazikki genç yaşımda bende katlanıyorum böylesine... aldatmadigindan eminim boşanmak için bi sebep bulamadım Kısaca bende senden farksız değilim Allah yardimcin olsun.

Dövüyor, hakaret ediyor, cinsel anlamda yaklaşmıyor, eleştiriyor, çocuklarıyla ilgilenmiyor ve siz sebep bulamıyor musunuz boşanmak için???

Canım oğlnla yatmayı öncelikle birak...
Eşinle uyu.
Çocuk bu uyansa da surekli surekli yaninda olman bagimli bir kisilik gelistirmesime neden olur

Bu nun dışında çabalamaya devam.
Üzerine düşeni yap.
Başkasının yapmıyor oluşu kılıf olamaz..
Inşallah duzeleceksiniz

Dövüyor, hakaret ediyor, cinsel anlamda yaklaşmıyor, eleştiriyor, çocuklarıyla ilgilenmiyor ve siz sebep bulamıyor musunuz boşanmak için???
Evet ben bunları bi başkasına bahsederken bile yüzüm kizariyor ayrilacagim desem ne yapar yapar yine çıkar üste öyle cahil ve kalın kafası var ki ne şekilde düşünürse ona göre yaşar. Ben kendimi hiç savunmayı bilmeyen capsizin tekiyim burda vurur ven öbür odada unutup hizmet ederim caresizligimden hepsi. Güçsüzlügumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…