- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 37
- Konu Sahibi mavidirhayatim
-
biz sorunlarimizi zaten o anda cozuyor sayiliriz yani her komusmamizda karsi tarafim herseye tamam dedigin gibi olsunuyla bitiyo tatliya baglaniyor ama ilerleyen gunlerde bi bakmissin yine hersey eskisi gibibduzelen bi sey yok. bu gibi durumlarda yakjnlasabiliyorsun. ben hic bir zaman girev olarak gormesen aksine sevgisiz ve istemeden birlesmenin olmicagi dusuncesinseyim. ama gel gor ki evlilikte en azindsn benim evliliginde kati kurallar yok hep ilimliydim ve umutluydum eger iyi bir sey yasarsam belki duzelir belki daha iyi olur dusincesiyle hareket ettim. ama bu zorla istemeyerek degil dusuncelerjm pozitifdi.Herkes kavga eder ama çok şükür hiç büyük kavgalarımız olmadı aşamadığımız şeylerde. Nispet yapmıyorum yanlış anlamayın. Fakat tartıştıysak o an barışsak bile olayı çözüme kavuşturmadan ben beraberlik yaşamıyorum. Çünkü bu durumu ben eşime karşı bir görev olarak görmüyorum benim için cinsellik karşılıklı sevgi patlamasıdır. Hani sarılsanız bile yeterli gelemz ya ondan sonra ki aşamadır benim için cinsellik. Sizin aranızda uzun soluklu bir problem var. Her şeyi geçtim birlikte olacak kıvama geldiğimde ben o adama hesap sorarım neden yaptın neden böylesin diye. Beni geçiştiriyorsa yine olmaz. Siz anladığım kadarıyla kötü bir evlilik yaşıyorsunuz. Eski kafayla bakarsanız evet kocanıza karşı göreviniz ama bana göre işini görüp yarı yolda bırakmaktır. Hatta bazen birliktelikten sonra bir didişme olursa hayırdır alacağını aldın herhalde diye hesap sormuşluğumda vardır. Ha siz bu duruma arada olan eş kavgası diyorsanız zaten bir sıkıntı yok demektir.
evet yapisindada var ama ailesiyle ya da istedikleriyle cokta guzel iletjsim kurabiliyor gülebiliyor. ben iyi oldugum zaman hic bir seyine karismadigim surece iyi yani yine sohbet yok aramizda ama terslemiyor en azindan. iyi de oldum zamaninda cok degisen olmadi ama su an gucum yok cocuklada ugrasinca bir de ikincisi geliyor insanjn sabri kalmiyor gercekten.Ozmn yapısında var burda size çok iş düşüyor bu adam değişmeyeceğine göre biraz sizin değişmeniz gerek bence bi şekilde herşeyi kenara atıp yaklaşmaya çalışın eşinize hemen pes etmeyin çünkü bazı şeyleri tamir etmek zaman alır siz hep iyi olun bakalım inatlaşmadan değişecek mi size karşı tavırları
esimle netten tanistik ikimizde sehir disindaydik surekli tel konusmalarimiz oldu. Sonrasinda haftasonlari bulundugum sehre gelip gitti 7 8 ay gibi bir surede de evlendik, kisa bir surede evlendik cunku gorusmelerimiz cok guzel geciyordu keyifliydi birbirimizi seviyorduk en azindan bunu soyluyorduk birbirimize belki de sorun en basinda birbirimizi cok iyi tanimadan evlendik daha uzun sureli gorusmemiz gerekiyorsu ama sehir disi olunca boyle bi karar almistik.Nasil tanistiniz esininiz sohbetleri önceden nasildi ?
Aile terapesti önermisler cok guzel deneyin... esinizle sosyal faliyetde bulunun.. eskisi gibi flört edin.. gezin yürüyüsler falan.. cocugunuz olcak en allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. mesela bebek icin alisverisw gidin beraber sonra guzel bir aksam yemegei.. öylece belki araniz düzelir :)
Sen de boşanma o zaman, ne saçma bir tavsiye bu.Bence boşanma. Cocuksuzum bosaniyorum yine de zor günler geçiriyorum. Bosanmayin lutfen
cok fazla degildi cocuk olunca yine annesinim sadece senin cocigun degil oglumunda cocugu diye doldurusuyla yine kotu oldu. cunku ben benim akilli oglum diye seviyordum.Cocuk yokkendemi boyleydi?
esimle netten tanistik ikimizde sehir disindaydik surekli tel konusmalarimiz oldu. Sonrasinda haftasonlari bulundugum sehre gelip gitti 7 8 ay gibi bir surede de evlendik, kisa bir surede evlendik cunku gorusmelerimiz cok guzel geciyordu keyifliydi birbirimizi seviyorduk en azindan bunu soyluyorduk birbirimize belki de sorun en basinda birbirimizi cok iyi tanimadan evlendik daha uzun sureli gorusmemiz gerekiyorsu ama sehir disi olunca boyle bi karar almistik.
ailesi de bu kararada cok sasirmis surekli bana laf sokuyordu nasi kandirdin oglumu diye. ailesi beni pek istemedi zaten cunku oğluna ogretmen hemsire memur istiyordu bende ozelde çalıştığım icin beni pek yakistiramadilar bunu annesi her konuşmamızda ustu kapali.
aile terapsitini buldum randevu aldim eger gitmezsek boyle devam edemeyeceğimi soyledim ya duzelsin ya da bitirelim dedim. kendisinin akil sagligi yerindeymis benim gitmem gerektigimi söyledi. sonra konustuk olmasi gerekenleri beklentilerimi onun beklentilerini tamam dedi herseye yapicam dedi sende ustune duseni yap dedi ama ben herseyi yapıyordum. aramizda sadece cinsellik yok o da hamile oldugum icin ve ben oglumla yatiyorum cok sik uyandigi icin o da salonda yatiyor. onu da yaptim arayi duzeltme esnasinda belki bunu kastediyordur diye anlik duzelmeler olsa bile ayni sonuclar.
gercekten beni anlayarak yazdiginiz icin tesekkur ederim.Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Eşinle ilgili yazdıklarını dikkatlice okuyunca empatiden yoksun narsist kişilik bozukluğu olan birine benziyor. Bu tipler çok kolay suçlarlar. Sizin ilişkiniz çok yıpranmış, sen ne desen kabul etmeyen, olaya senin açıdan bakmayan, sadece seni suçlayan bi yapısı var...Başlardan itibaren uğraşsaydın belki düzelirdi ama şu noktaya gelince bu tip erkeklerin öfkesi ve kırıcı sözleri gittikçe artıyor...Bir de askermiş üstüne tuz biber sert yapısıyla...
Ailenle hiç görüşmemesi de tam bir fiyasko. Ama kardeşine hoşgeldin demedin diye yine sen suçlusun. Ama eminim bunu söylesen yine o haklı çıkar...
Ben bu tip üzerinde master yaptım sayılır...Bu tip erkeklerle laf mücadelesine asla girme kazanamadıgın gibi üstüne çok ağır laflar işitirsin, kalbin çok fena kırılır...Boşanmak istiyorum demişsin ama acaba 2 cocukla yalnız kalmak mı yoksa bu adamla biraz duzelmeye cabalamak mı iyi biraz daha düşün istersen. İçin kırıkken karar verme...
Sana tavsiyem bu tip erkekler için asla eleştirme, laf dalaşına girme, işten gelince güzel karşıla, sen elinden geldiğince iyi ol bakalım değişme olacak mı..Bütün görevlerini yerine getir hem ailesine karşı hem ona karşı..İnsanın kalbi kırıkken bunları yapmak kolay değil ama sen yap eğer o yine değişmezse için rahat ayrılırsın
dediginiz gibi esimede guzel davrandim zamaninda denedim benom ne dogum gunumu ne evlilik yil donumu ne guzel bir soz agozdan hic cikmadi. ben iyi davrandokca o sadece o anki ortami korudu o ani yasadi. esim cok kit akilli cok cabuk gaza gelen bi adam annesi ve kardesi onun icin idol bence. ilk evlendigimiz yillarda giydigi coraba kadar kardesine soran bir adamdi.
Yani bunları okuyunca gercekten ümitsizliğe kapıldım...Annesi idolse gercekten uğraşılmaz. Evlenmeden önce farketmedin galiba? Hiçbir zaman mı kutlamadı özel günleri? İlk yıllarda bile mi?
Annesiyle kardeşi bu kadar idolse bırakın onlarla kalsın. Madem maddi güvenceleriniz de var. Belki iş ciddiye binince aklı başına gelir dicem ama zor...Kaç yaşında bu arada?
nisanliyken tatile gitmek istemisti arkadasiyla yasadigi yere bi iki saat uzaklikta bi mesefaydi. bana gideyim mi dedi bende git, bi sorun yok benim icin dedim. annemi arayip soylermisin izin verdigini bilsin dedi. aradim benim icin sorun yok gitsin dedim. o da yok olur mu oyle evlenince beraber gidersiniz ben istemiyorum dedi. bende esime soylemistim ve gitmemisti bi yere.
buna o donemde bi anlam verememistim ne icin yapildigina, oyunmuydu gercekmiydi sonradan dusunmeye basladim.
bazen tel konusmalarii duyarim annesi bi hata yaptiginda sana inanamiyorum sen nasil boyle bir hata yaparsin ben seni akilli uyanik biliyorum nasi boyle bi hataya dusersin diye soyler.
esim hic kutlamadi anlamsiz buldu oyle gunleri ben hediyedende gectim sadece dogum gunumu kutlasa yeterdi sonra bense onunkini kutlamadim hic. kenidsinin bu sekilde degersiz gereksiz gördüğü cok sey var benim de oyle olmamai iatedi tabi kendi gibi oldum da zaten.
kendi 42 yasinda. bu yasa kadar yalniz yasayan bi adam biz 4 yil once evlenmistik. bende 81 liyim.
su an 17 aylik bir oglum var ve 9 aylik hamileyim simdiye kadar cocuklar icin katlandim babasiz kalamsinlar diye. simdi bile kac gundur yok herkese baba diye bagiriyor icim parcalaniyor ama bu sekilde de yurumuyor. cunku annesinim kardesimin disindada sikintilarimiz var zaten. haftanin bir ya da iki gunu gece bara gider dart oynamaya gecenin 1 3 5 oyle gelir ordaki duruma gore eve gelir. bara gidemezse evde icer ickisini icer.Canım bu olay herseyi ortaya koymus aslında ama işte sevenin gozu kör oluyor...annemi ara soyle falan saçma şeyler bunlar koskoca adam için...anneciler geç yaşta evleniyor ama annecilik baki kalıyor...42 yaşında bi adım idolu hala annesiyse iyiyi kötüyü göremiyorsa yazık...o yaşlarda corabı bile sormak ne demek allah askına...eğer cocuk yoksa yol yakınken ayrıl ve cocuksuzsan daha kolay bulursun sevebileceğin birini
Neden zor günler geçiriyosunuz şuan bende ayriyimBence boşanma. Cocuksuzum bosaniyorum yine de zor günler geçiriyorum. Bosanmayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?