Bende esimle alanyada tatilde tanistim.Ilkdefa Türkiyeye geliyor ve ayni otelde kaliyoruz.1 hafta boyunca beni izlemis daha dogrusu bende fark etmistim ama iste görmemezlikten gelmistim.:icecream:Otelden ayrilmamiza 1 gün kala Türk gecesi yapmisti otel bizde tesadüfya hemen esimin arkasindaki masaya oturmustuk.Bir ara sandalyemi düzelteyim derken sandalyenin ayagi arkadaki kaldirima denk geldi ve ben arkaya cimenlere devrildim.sırnaşık şey okadar komikti ki o an gülmekten yerden kalkamiyordum.O arada esim kolumdan tutup kaldirdi.Ama ben hala gülüyorum.Neyse tesekkür ettim.ama ben hala rezil oldugumami,düstügümemi yanayim.Neyse o arada dansöz hepimizi sahneye cekti bizde bu arada basladik sohbete eee bende bulmusum bir turist ingilizce pratik yapayim dedim.Nereden bilirdim esim olacakmis.neyse ayrilmadan önce Istanbula gelirse ona yardimci olacagimi söyledim,ülkemiz cok güzel böyle kumsal tatilinden baska tarihi yerleride görmesini tavsiye ettim.Ertesi günü sabah biz ayrildik.
Peki arkadaslar ne oldu dersiniz bana bir mektup geldi.Aradan 2 hafta sonra esim islerini ayarlayip istanbula geldi.Ve direk konuya girdi.Benimle evlenmek istedigini eger vermezlerse kaciracagini söyledi sizin kültürde vermeyeni kaciriyorlarmis demezmi :roflol:
adam herseyi arastirip öyle gelmis.Evlenme teklifinide meshur ortaköydeki caybahcelerinin önündeki bankta yapmisti.Herzaman oraya gittigimizde anariz o ani.Neyse mayista tanistik eylülde evlendik.11 yil oldu.coook mutluyum.Darisi bekarlarin basina.
Biraz uzun oldu.
ne guzel ya :1rolleyes: ama esin nereli yabancimi?
kuruyemişçide doğan aşk..o günleri hatırladım bir an..allah ağzınızın tadını bozmasın şekerim..hep mutlu olun emia.s.ayy benim teyzemin kuruyemiçi tükkanı vardı semtin birinde eniştem çağır casmini yardım etsin bize yaz temizliği yapalım demiş....hayda ben çıktım merdivende rafları siliyorum arkadan bir ses ama güzel vede ükela bir ses konuşuyo eniştemle ...temizlikmi var abi filan diye sol tarafıma doğru yürüyüp kim bu bacımız diye sorunca kim bu terbiyesiz dercesine tepeden bi diktim gözlerimi çevirdim tekrar kafamı allah allah diyorum içimden sanamı kaldı enişteme beni sormak terbiyesiz...hıhh.ana adam cevabı bile almadan fırladı çıktı o benim kızgın ve sert bakışımdan etkilenmiş işte evleniceğim kız demiş içinden ...hala derim ona insan böyle birşeyi niye içinden geçirirki diye....meğer karşıda kendi dükkanları varmış dükkanı kapatıp 10 dk içinde yine geldi....enişteme felanca abi yardım edyim azcık size ya bitmez bu işler çok kaldırmışsınız heryeri diye.....ana...azcık dedi gece 3 e kadar temizlik yaptık oda bizimle knorrr paketlerini sildi garibim sırf benle konuşsun diye iki kelam yalnız 10 senedir tanışırız ben o geceki kadar kaliteli espiriler yapıp beni güldürdüğünü hatırlamıyorum...hırs bu adamlara neler yaptırıyo...öle işte selam sabah 2 gün geldi gitti....teklif etti iki kelam arasında bende teyzeme sordum nasılbiri diye diyinceki ciddi olmasa cesaret edemez bizim kzımıza yanaşmaya gerçekten beğenmiştir....ordan buraya 10 senelik güzel bir ilişki vede 3 yaşında bir kızımız var ve mutluyuz....kuruyemişçide hayatımın aşkını bulucağımı hiç düşünmezdim...oldu işte....darısı tüm bekarların başına....kuruyemişçide olması şart değil tabi...güzel günlerdi beeee..
yıl 2004 dersaneden kaçtık arkadaşla hava soğuk buz gibi izmirin ayazını bilenler vardır .....güç bela bir pizzacıya girdik......ben babamın emniyetde yeni bir birime geçtiğinden bahsediyorum bir an dikkatimi çekti biri bana dikkatli dikkatli bakıyor...kafamı kaldırdım dikkatini çekmiş olsa gerek konuşmam eşim polis üniformasıyla bana bakıyor......bir baktım kalktılar gidiyolar kafamı çevirdim bir baktım bütün pizzacı bana bakıyor meğer eşim pizzacının kapısının önünde zıplayıp duruyor ...elinde bir kalem telefon numaramı istiyor...piizzacı kalabalık iğne atsan yere düşmicek bir halde ...artık kalktım yanına gittim ne var dercesine...elimde iki telefon var merhaba dedi telefon numaranı alabilirmiyim dedi ama ben şöle bakınca benim boylarımda felan sanmıştım ben malum 1.80 olduğum için o gün ayağımda topuklu bot olduğu için eşim kaldırımın altında olması sebebiyle aramızdaki boy farkını anlatamam size ben numaramı vermemek için binbir bahane düşünüyorum ...acaba yanlış numara mı versem diyorum o an sen söyle ben senin numaranı çaldırayım dedii ve üstüne ikinci telefonumunda numarasını istedi ah tüh derken aradan kısa bir zaman geçti ben dersanedeki arkadaşlarıma nişanlandım diye şaka yapmak için eşimin telefonda ismini nişanlım diye kaydettim yanına gittiğimde eşimin bakayım kimler var rehberde diye telefonuma bakınca kendini nişanlım diye kayıtlı gördü aynı gün kıyamam gitmiş alyans almış gelmiş...ondan sonra bir aşık oldum aslaa olmaz dalga geçiyorum kızlar dediğim adama aradan 5 ay geçti eşimle kaçarak evlendim:)
ilk goruste carpildim diyen erkeklere karsi bi guvensizlik olusuyo bende nedense
inanasım gelmiyor
carpildigi gibi de cabuk gider diyorum
O KADAR İLGİNÇKİ ANLATAMAM BİLE OLMAZklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?