eşiyle ilginç bir şekilde tanışan var mı?

ben başlayım o zaman eşimle tanıştığımda ondan o zamanki erkek arkadaşımın mail adresini hacklemesini istemiştim...
ben gittikten sonra çok içerlemiş beni seviyormuş meğersem...
sonra evlendik hala söyler seni o zaman çok kıskanmıştım diye...
çok seviyorum kocamı çoooookkkkk....

bende eşime abi diyordum.aklımın ucundan bile geçmezdi onunla evleneceğim.biz akrabaydık.annemin dayısının oğluydu.annemler bayramlarda giderdi,çok muhabbetimiz yoktu.sadece 1-2 kez gördüm.birgün hastahanede kız kardeşimin yanına ziyarete geldi ve olan oldu.şimdi 5 yıllık evliyiz.iyiki gelmiş iyiki tanımışım.çok seviyorum o benim herşeyim.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.

biz internet dünyasında bulduk ruh ikizimle birbirimizi .ama bugüne kadar internetten tanışan,evlenenlerin hepsinden eminim bizim farkımız birbirimizi cok seviyor olmamızdır tüm dünyayı gezseydik bulamazdık bukadar sevebilecegimiz başka birini.allahım ayırmasın kimseyi bizide.çoook seviyoruz birbirimizi.

:roflol:

neyse kendi konuma geçeyim
biz badem gözlümle chat yaparken tanıştık
kendimiz hakkında anlattıklarımızın %80 i yalandı
şuan 4 yıllık evliyiz.çok mutluyum :asigim:

cok merak ettim. zahmet olmasin ama nasil oldu?

aslında cok uzun hıkaye ama kısaca söylemek gerekirse,
benim çalıştığım zamanda eşim şirket arabasının arızalandıgı ve otobuse bınmek zorunda kaldıgı bır gun benı otbuste görmüş..sonrasında hep otobuse bınmıs :1rolleyes:..
yaklasık bır hafta sonrasında da iki üç defa benımle otobusten ınıp arkamdan gelerek ve sonra yarıdan donerek cesaret calısması yaptı farkedıyordum tabi ben :roflol:..
3. gün topladı heralde cesareti mecidiyeköy köprüsün altında yolun ortasında geldi yanıma..
elimde bir dosya vardı hocama ait uzerınde adı yazılıydı koca harflerle nebahat ..... diye.. bana isminiz nebayat mı dedi heyecandan :roflol: ''hayır.'' dedim kısa ve net bı sekılde.. (normalde hayır demeye bıle tenezzul etmez ınsan yolda gelen bı adama.. ama jilet gıbı gıyınmıs takım elbıselı cıddı bır ınsan olunca bıraz guven verdi :1rolleyes:)
sonra ne yapacagını sasırdı bı kac cumle daha ve o gun oyle bıttı..
her sabah aynı otobusu kullanarak cogu ınsan tanıdık gıbı olmuştu zaten gordugune gunaydın dıyordun.. bızde gunaydın demeye basladık.. ve arkası öyle böyle geldii..
hiç aklıma bıle gelmezdi... yolun ortasında tanısacağım bır adamla 2,5 sene ıcınde evlenecegim.. Allhım oyle guzel yazıyorkı gercekten çok ilginç şeyler bunlar..

ben eşimle lisede aynı sınıftaydım ve aynı sırada oturuyordum kavga gürültü aşk okuldan kaçmaklar vs ama hiç bitmedi bitmeyecekte inşallah Allahım ömür verdikçe...

Bende esimle alanyada tatilde tanistim.Ilkdefa Türkiyeye geliyor ve ayni otelde kaliyoruz.1 hafta boyunca beni izlemis daha dogrusu bende fark etmistim ama iste görmemezlikten gelmistim.:icecream:Otelden ayrilmamiza 1 gün kala Türk gecesi yapmisti otel bizde tesadüfya hemen esimin arkasindaki masaya oturmustuk.Bir ara sandalyemi düzelteyim derken sandalyenin ayagi arkadaki kaldirima denk geldi ve ben arkaya cimenlere devrildim.sırnaşık şey okadar komikti ki o an gülmekten yerden kalkamiyordum.O arada esim kolumdan tutup kaldirdi.Ama ben hala gülüyorum.Neyse tesekkür ettim.ama ben hala rezil oldugumami,düstügümemi yanayim.Neyse o arada dansöz hepimizi sahneye cekti bizde bu arada basladik sohbete eee bende bulmusum bir turist ingilizce pratik yapayim dedim.Nereden bilirdim esim olacakmis. neyse ayrilmadan önce Istanbula gelirse ona yardimci olacagimi söyledim,ülkemiz cok güzel böyle kumsal tatilinden baska tarihi yerleride görmesini tavsiye ettim.Ertesi günü sabah biz ayrildik.

Peki arkadaslar ne oldu dersiniz bana bir mektup geldi.Aradan 2 hafta sonra esim islerini ayarlayip istanbula geldi.Ve direk konuya girdi.Benimle evlenmek istedigini eger vermezlerse kaciracagini söyledi sizin kültürde vermeyeni kaciriyorlarmis demezmi :roflol:
adam herseyi arastirip öyle gelmis.Evlenme teklifinide meshur ortaköydeki caybahcelerinin önündeki bankta yapmisti.Herzaman oraya gittigimizde anariz o ani.Neyse mayista tanistik eylülde evlendik.11 yil oldu.coook mutluyum.Darisi bekarlarin basina.
Biraz uzun oldu.

Ne güzel hikayeler var keyiflendiriyor yerimseniben Darısı başıma artık inşallah benimde böle hikayem olur jeyyar

ayy benim teyzemin kuruyemiçi tükkanı vardı semtin birinde eniştem çağır casmini yardım etsin bize yaz temizliği yapalım demiş....hayda ben çıktım merdivende rafları siliyorum arkadan bir ses ama güzel vede ükela bir ses konuşuyo eniştemle ...temizlikmi var abi filan diye sol tarafıma doğru yürüyüp kim bu bacımız diye sorunca kim bu terbiyesiz dercesine tepeden bi diktim gözlerimi çevirdim tekrar kafamı allah allah diyorum içimden sanamı kaldı enişteme beni sormak terbiyesiz...hıhh.ana adam cevabı bile almadan fırladı çıktı o benim kızgın ve sert bakışımdan etkilenmiş işte evleniceğim kız demiş içinden ...hala derim ona insan böyle birşeyi niye içinden geçirirki diye....meğer karşıda kendi dükkanları varmış dükkanı kapatıp 10 dk içinde yine geldi....enişteme felanca abi yardım edyim azcık size ya bitmez bu işler çok kaldırmışsınız heryeri diye.....ana...azcık dedi gece 3 e kadar temizlik yaptık oda bizimle knorrr paketlerini sildi garibim sırf benle konuşsun diye iki kelam yalnız 10 senedir tanışırız ben o geceki kadar kaliteli espiriler yapıp beni güldürdüğünü hatırlamıyorum...hırs bu adamlara neler yaptırıyo...öle işte selam sabah 2 gün geldi gitti....teklif etti iki kelam arasında bende teyzeme sordum nasılbiri diye diyinceki ciddi olmasa cesaret edemez bizim kzımıza yanaşmaya gerçekten beğenmiştir....ordan buraya 10 senelik güzel bir ilişki vede 3 yaşında bir kızımız var ve mutluyuz....kuruyemişçide hayatımın aşkını bulucağımı hiç düşünmezdim...oldu işte....darısı tüm bekarların başına....kuruyemişçide olması şart değil tabi...güzel günlerdi beeee..

Allah mutlulugunuzun bozmasina izin vermesin ve esinle ömur boyu mutlu bir hayat gecirirsiniz. Bunu tum öbur arkadaslarada dilerim.

benim henüz eşim olamadı 4 ay sonra inşallah:asigim: hemen konuya gireyim. nişanlımla eski oturduğumuz yerde aynı mahalledeymişiz ve o güne kadar ben hiç farketmemişim onusırnaşık şey 02/09/1999 ortak bir arkadaşımızın ablasının düğününde tanıştık ama olayın öncesi var tabi. herşey bir idda sonucu ortaya çıkmış.

ben onların kapısından geçerken görmüş beni 10 gün buyunca nereye gitsem takip etmiş. 2 arkadaşım vardı her yere beraber giderdik hiç ayrılmazdık. aşkım da bir gün arkadaşlarıyla otururken biz ordan geçmişiz arkamızdan dedikodu yapmışlar. bizimki de benim için bu kızla çıkarım demiş. diğerleri de ters birine benziyo yanaşma demişler. yaparsın, yapmazsın derken iddaya giriliyor. hee bu arada önemli noktayı kaçırdım onu söyleyeyim. aşkım bana baktığı zaman arkadaşım kendi üstüne alınmış. sürekli bana anlatıyor, çocuk bana baktı, çok tatlı yaaa falan diye anlatıp duruyo bizde kim bu derken, düğünde yanıma bir arkadaşım geldi ....... seninle tanışmak istiyor ne dersin dedi o kim yaa dedim tanımıyorum çünkü. sinirlendim biraz söylendim sonra olmaz dedim kız gitti buna söylemiş iddayı da kaybetmiş tabijeyyar. çok üzülmüş hemen gitmiş ordan. kız tekrar geldi çok üzüldü falan dedi. tabii içimde bir merak oluştu kim bu çocuk diye sonra arkadaşım söyledi bana değil sana bakıyormuş o diye şaşırdım. o sirada herkes baskı yaptı ne var sanki tanışsan ne olacak falan diye bende olur tanışalım dedim ilk buluştuğumuzda körkütük aşık oldum. çünkü 10 gün içinde neler yaptığımı nerelere gittiğimi kimlerle konuştumu, konuştuğum insanların isimlerini herşeyi öğrenmiş. bu çok etkiledi beni öylece başladık. allahıma çok şükür ki 9 senedir ilk gün nasılsak hala öyleyiz. şimdi düğün telaşından biraz tepesini attırıyorum ama olacak o kadar değil mi?:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…