bunu okuyanlar inşallah dediğini yaparlar da yanıldığını görürlerbu yorumu yazan kullanıcının eskı yazılarına bakarsanız,
yorumunun her konuda oldugu gıbı olumsuz ve negatf etkılı oldugunu
dolayısıyla dogal bır yorum oldugunu göreceksınız.
o yuzden bu kadar kızmayın ona
kötükedihüso
bu yorumu yazan kullanıcının eskı yazılarına bakarsanız,
yorumunun her konuda oldugu gıbı olumsuz ve negatf etkılı oldugunu
dolayısıyla dogal bır yorum oldugunu göreceksınız.
o yuzden bu kadar kızmayın ona
kötükedihüso
bunu okuyanlar inşallah dediğini yaparlar da yanıldığını görürler
derdim vardaki 1-2 yorumla değerlendirme yapmamak lazım di mi ama?
bakmışken senin eski konularına ve yorumlarına da bakıversinler yalnız bir zahmet
bebek mi?
bu ilişkiden?
vazgeçin
sıze de degıl sahsı tam anlatamamışım.bunu bana mı istinaden sölediniz anlamadım keza burda benim hiçbir olumsuz yorumum yokta ondan....
AllahAllahCADIARZU1.5 yillik evlilik,dogru,durust bir cinsel hayat yok bebek isteniyorCADIARZUdogru,durust cinsel hayatiniz yok bebek nasil olcakCADIARZU suda ayri bir konu once evliliginizi oturtun,hersey duzene girsin daha sonra cocuk dusunun henuz sadece 1.5 yillik evlisiniz,mantikli dusunun lutfen.....
yorum yazmadan nasıl üstüme alınabilirim, bana söylemediğini megilarayı kastettiğini anladım ve o burada olmadığı için de gereken cevabı ben verdimben sana demedım? nası ustune alınabıldın
megilaraya dedım sana bebek yapmasın aman bu ılıskıden mı demıs, hep olumsuz zaten onun yazıları dedım. sen alınma yahu,sen ne yazdın kı alındın hem :1hug:
ben sana demedım? nası ustune alınabıldın
megilaraya dedım sana bebek yapmasın aman bu ılıskıden mı demıs, hep olumsuz zaten onun yazıları dedım. sen alınma yahu,sen ne yazdın kı alındın hem :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?