eski açtığım konu hakkında detaylı açıklama

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
Ben buraya derdimi açmak biraz içimi ferahlatmak için konu yazdım ama maşallah arkadaşların beni bir tek kafama kadar kuma gömüp taşlamadığı kalmış ki ellerine geçirseler sanırım onuda yapacaklar.

Yazılanlara açıklık getirmek istiyorum.

1- ben kimseden hele ki kayınvalideden hiç birşey beklemiyorum beklemem de çünkü ÇALIŞIYORUM. Bunuda yazmıştım. Bazı arkadaşlar iş bul çalış diye azarlamış. Eşim 2 ay işsiz kaldı sadece ve şu an o da çalışıyor zaten.
2- kayınvalideden eşim kredi yi borç olarak istedi taksitlerini ben ödeyeceğim dedi yani karşılıksız kimsenin kimseden bişey beklediği yok. Bazılarınızın kaynana güvenerekmi evlendin demelerine istinaden.
3- görümcemden kirayı evet ben istettim hamileyken çalışmadığımı bildiği halde beni günlerce arayıp bana kira vereceksiniz annemin evinde oturuyorsunuz dediği için.. istettiğime hiç pişman değilim ohhh iyi yapmışım.

4- kimse evlenirken kimseye güvenmeden evlenir ama evlenirken aileler eşya, altın,düğün masrafları gibi masrafları karşılar.. biz eşimle herşeyi ikimiz yaptık allaha şükür az bir borcumuz kaldı. Sıkıştığımız için ailelerden yardım istedik.

5- son olarakta şunu söylemek istiyorum maşallah burada ki arkadaşların hepsi güllük gülistanlık refah içinde yaşayıp eşinin aileleriyle çok güzel geçiniyor hepinize maşallah allah daha iyi etsin gözümüzde yok ta merak ettiğim bu forumu bu kadar konu açanlar kimler.

Ve yazık ki empati yeteneğimizi kaybetmiş biri şuraya azıcık aciz kalsın konu açsında saldıralım diye bekler olmuşuz.

Okuduğunuz için teşekkür eder yeni saldırılarınızı beklerim. Sözüm meclisten dışarı :)

konuyu bilmiyorum ama eski açılan konu kapatıldıysa devam edilmez diye biliyorum.

konu kapatılmadı canım hala açık fakat konuya cevabı yazıp çok uzun olduğunu görünce yeni konu açtım

Herkes yaşadığını bilir kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Kadın olarak birbirimize destek olmak, fikir alışverişinde bulunmak için buradayız, bazıları taşlamayı sevse de
Önemli olan senin kendini bilmen.
Çok fazla takılmamanı öneririm.

konu kapatılmadı canım hala açık fakat konuya cevabı yazıp çok uzun olduğunu görünce yeni konu açtım

bu konun kapatılır.eski konundan devam etmen gerekirdi.ayrıca o konuda başlığın felaketti.zaten herkes başlığa tepki gösterdi.hamile bir kadına geberesice dediğin için.sağ olsun müne değiştirmiş

başlığı okuduğumda natlus aklıma gelmişti,aynı üsluptu o nedenle yanıt vermemiştim o konuna

Tam anlam veremediğim için diğer konuya da baktım
Şöyle ki birçok kayın valide
Oğlu evlenince gelini el olarak gördüğünden el ayak çeker
Ama ne hikmetse kendi kızı evlenince merhameti tutar, bu mantığa göre damat ta el olmuyo mu ?

Sizin kayın valideniz de böyle davranıyor maalesef
Ama ilahi adalet diye bir şey var
Ve bence birlik oturup her gün başınız ağrıyacağına azıcık aşım ağrısız başım durumu çok daha iyi

ne iyi yazmışsın! valla inşallah ders olur düşünmeden yorum yapanlara!
arkanızdayım,
bende sizin gibi çok zor dururma düşmüştüm...
eşimin ailesiyle ilgili açtığım bir konuda öyle hakaretler yazanlar olmuştu ki...

bir arkadaş sadece biraz ağır eleştirmiyomusunuz demişti....
:92:
ben de sende buraya derdini yazıp rahatlamak için,
iyi kötü eleştiriyi göze alarak giriyoruz ama bazıları hakareti geçtim bazı konu çan arkadaşlarla dalga geçiyor!

ve nasıl oluyosa bu konular kapatılmıyor!

canım buradan böyle cevap yazanları da aldırma.

hiç cevap yazma en güzeli...

Şimdi o konuyu okudum, bence anlattığın konularda haklısın. Kaynana kızına bakarken el oğlu yiyor olmaz kızıma yediriyorum olur, oğluna bakarken de gelini yiyor olur :)

valla doğru arkadaşım şu an kayınvalide evinden kat kat güzel bir evde oturuyorum aynen öyle biraz sıkıntım var ama allahın izni ile onlarda geçecek ama onlar bana ve benim aileme çektirdiklerinin hesabını bir ömür boyu veremeyecekler. kayınvalide oğlunu kaybetti zaten eşim asla ve asla görüşmüyor onlarla

evet canım insanlar buraya konu açanların ruh halini düşünmeden yazıyorlar

Yargısız infaz forumda benim de çok başıma gelmiş bir şey hem de daha girer girmez. Yalnız değilsin yani konunu bilmiyorum ama açıklama yapmak zorunda değilsin gerçekten rahat ol ya ben de ilk konumdan sonra açıklama için konu açmıştım şimdi düşünüyorum saçmaymış o insanlar ne düşünürse düşünsün seni tanıyan eden yok sen mutluysan kendini biliyosan problem yok

İkinci eş olmak hakkında bir konu açtım sevdiğim adamı yerden yere vurdular oysa ki tarafsız bir gözle okunursa anlaşılıyor aslında eşimin eski eşini yermediği aksine hakkında objektif olduğu.
Bir de daha bomba bugün ne ara düğün hazırlığı yaptın lafını yedim düğünüm olmadığını ve henüz gelinlik giyemediğim acısını da yüzümde şaklatmış oldu arkadaş sağolsun içim cız etti ama gelinlikle ve kocamla fotoğraf çektirip atıcam ona özelden İnşallah

diyorum ya bazıları biri konu açsında egomuzu burda tatmin edelim diye düşünüyor. dışarda belki burada yazdıklarının hiç birini yüzüne söyleyemezler emin ol

diyorum ya bazıları biri konu açsında egomuzu burda tatmin edelim diye düşünüyor. dışarda belki burada yazdıklarının hiç birini yüzüne söyleyemezler emin ol

Boşver kapattır bence bu konuyu da kendini yormanın alemi yok
Bu arada ben de çerkesim adından onu çıkartıyorum en azından
Xetme wuaşış?

Ben o konunuza yorum yapmamıştım ama sizin o kadar eleştiri almanızın nedeni üslubunuzdu.

Boşver kapattır bence bu konuyu da kendini yormanın alemi yok
Bu arada ben de çerkesim adından onu çıkartıyorum en azından
Xetme wuaşış?

evet canım çerkesim bende ama çerkesçeyi çok iyi bilmem annemin misafirlerin yanında onların bilmesini istemediği birşey söylediği kadar işte :)=

Herkesin tepkisi seviyesiz başlığın içindi, doğru düzgün dert anlatmak yerine beddua etmeyi seçmiştin.

Peki bu kadar yazdığın şey, hamile bir kadına beddua ettiğin gerçeğini değiştirecek mi ?

Hala aynı uslup.
Orada tepki gösterenlerden biri de bendim. Ve tepki gösterdiğim tek konu ettiğiniz beddualardı.
Hatırlarsanız birçoğumuz ve ben haklısınız ama diye başladık eleştiriye..
Şu anda bile konu açarken bir meydan okuma.
Neden peki.
siz hep böyle saldırgan yaklaşırsanız karşınızdakilerden nezaket beklemeniz hata olur.
Nasıl bir hakaret ve bedduayla açtınız konunuzu hatırlayın.
Ne kadar haklı olursanız olun tarzınızdan dolayı hep eleştirilirsiniz.
En başında siz istediniz saldırıya başlayın diye..
O zaman saldırırlarsa üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…