Hala aynı uslup.
Orada tepki gösterenlerden biri de bendim. Ve tepki gösterdiğim tek konu ettiğiniz beddualardı.
Hatırlarsanız birçoğumuz ve ben haklısınız ama diye başladık eleştiriye..
Şu anda bile konu açarken bir meydan okuma.
Neden peki.
siz hep böyle saldırgan yaklaşırsanız karşınızdakilerden nezaket beklemeniz hata olur.
Nasıl bir hakaret ve bedduayla açtınız konunuzu hatırlayın.
Ne kadar haklı olursanız olun tarzınızdan dolayı hep eleştirilirsiniz.
En başında siz istediniz saldırıya başlayın diye..
O zaman saldırırlarsa üzülmeyin.
üzülmüyorum artık çünkü yazdığım konuda hiç bir şekilde beddua yoktu hakarette yoktu zaten öyle birşey olsaydı çokktaan kapatılırdı konu. geberesice ve hay lanet gelesice günlük hayatta çok kullanılan kelimeler ki ben burada ne beddualar ne küfürler okudum. o yüzden hala at gözlüğüyle bakmaya devam edin siz.
aynı zamanda bahsettiğim iki kişi hamile kadına kimbilir kimden peydahladın bu cocuğu geldin oğluma yamandın diyorsa , artı görümce olacak varlık naikahlandığı akşam beni arayıp bana tam altın takılmıştı (ki daha sonra videoda izlendi öyle birşey yok) senmi aldın deyip sinirden erken doğuma sebep veriyorsa etmediğim halde hadi etti diyorsunuz bu kadar laf çokmu
Evet bazı yapılan yorumlara ben bile çok fazla kızıyorum. sanki bütün gün birileri tarafından ezilip buradaki insanlardan hırsınız alırmış gibi yaklaşıyorlar ( belkide öyledir ) ama kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. sanal bir ortam bile olsa burada yazdıgımız 1 tek kelimenin bile vebali bizim üzerimize. evet bir yanlış varsa tabiki söylenir ama dikkat edilmesi gereken tek şey uslup! .
Evet bazı yapılan yorumlara ben bile çok fazla kızıyorum. sanki bütün gün birileri tarafından ezilip buradaki insanlardan hırsınız alırmış gibi yaklaşıyorlar ( belkide öyledir ) ama kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. sanal bir ortam bile olsa burada yazdıgımız 1 tek kelimenin bile vebali bizim üzerimize. evet bir yanlış varsa tabiki söylenir ama dikkat edilmesi gereken tek şey uslup! .
ben zaten başlığı ilk sinirle yazmıştım. daha sonra söylenmeye başladıklarında değiştirdim ama siteden değişmedi ama vurun k... yapmak isteyen o kadar çok kişi varmışki sonra bunu açmaya gerek duydum.
merhba sizin konunuzu ve verilen tepkileri bilmiyorum ama evet bende bazen okuyorum burda bazı bayanlar resmen moral vermek için değil moral bozmak için yorum yapıyorlar. hatta bikaç gün önce bi bayan arkadasımız erkek arkadasıyla ilişkiye grdginden ve hata yaptının da farkında olarak bazı sorular sormuş ama maşallah kızı resmen bi dövmedikleri kaldı vayy işte hem ilişkiye grip hem buraya hangi yüzle konu açıyosun girerken bize mi sordun da şimdi soruyosun gibilerinden bi sürü azarlama şeklinde laflar diyorlar. kız evet hataydı kabul ediyorum dedikçe bazıları hala üzerine gitti. bende baya içten içe kızdm o yorumları yapanlara. kız zaten farkındaym diyordu. yani burası kadınların ortak dertlerinin sıkıntılarını sorunları soruları paylaştıgı bi yer sonuçta motive edip fikir vermeyeceksen hiç yorum da yapma madem yani kısaca evet haklısın bende tanık oldum böle şeylere. kendilerini sitenin jüri üyesi filan sanıyorlar bence. sen boşver canım .
aynı zamanda bahsettiğim iki kişi hamile kadına kimbilir kimden peydahladın bu cocuğu geldin oğluma yamandın diyorsa , artı görümce olacak varlık naikahlandığı akşam beni arayıp bana tam altın takılmıştı (ki daha sonra videoda izlendi öyle birşey yok) senmi aldın deyip sinirden erken doğuma sebep veriyorsa etmediğim halde hadi etti diyorsunuz bu kadar laf çokmu
Bu bahsettiginiz kisiler size bu laflari sayiyorsa sayabiliyorsa tek suclu esinizdir. Bu insanlarla görüsmemek hadi imkansiz da mesafeli görüsmek de mi imkansiz? Hazir cevap olup o anda lafi koyamiyorsaniz hirslanip sinir harbi yasayacaginiza hic muhatap olmasaniz. Mesela 3 aramadan birine cevap verin, isim vardi disardaydim, banyodaydim görmemisim falan. Özel günler kutlama haric gidip gelmeseniz. Kim ne derse desin; esin ailesiyle sorunlar yasaniyorsa, kayinvalide görümce ariza cikartiyorsa suclu kocadir. Annesine kardesine ilk günden ilk andan tavrini koyup kim kimdir yeri neresidir söyle bir esip gürlese kimse cesaret edemez uyuzluk yapmaya. Ha yaparsa da de kardesini, oglunu küstürüp uzaklastiracagini bilir.
Görümceniz size annemin evinde oturuyorsunuz bana kira vereceksiniz diye terbiyesizlik yapiyorsa esimle muhatap ol ben karismiyorum bu konuya diyebilirdiniz. Ha esiniz tamam deyip kira ödediyse, kardesinizden ayni seyi isteyecek olan yine esinizdi bana göre. Akil degil de tavsiye vereyim size. Böyle insanlarla ugrasmak alt etmeye calismak inanin ki sadece sizi yipratir. Karakterleri öyle olmasa zaten düzgün edepli davranirlar. Kayinvalidelerin kizlari dünyanin en akilli, bilgili,uzman, masum ve mükemmelidir. Gelini de eh iste, oglu daha iyisine layiktir ama almis iste olur. Benim görümce bekarken sabaha kadar gezer tozardi. Konusu olsa o üniversite ögrencisi gencler onlar der, ben gezsem oglum sana-bize göre degil bak ortalik mali derdi cünkü zihniyeti bu. Ben merhaba naber disinda muhatap olmuyorum. Mesela mutfakta fisir fisir konusuyorlar, belki benim hakkimda veya degil. Girip kahvemi cayimi doldurup alakasiz bir iki sey söyleyip cikiyorum mutfaktan. Umurumda degil isterse yerin dibine batirsinlar beni. Esim sagolsun kurulu plak gibi hemen yapistirir cevaplarini.
Eski konunu bilmiyorum ama bi ekleme yapmak istiyorum
Eger bir çevren varsa bu forumda ne kadar çocukça olsa bile eşinin ailesi ile yaptıgın kavgalarda sana destek çıkarlar
Eger yoksa da taşlanırsın