Evet malesef ben bütün bunlara rağmen yinede görüşmeye çalışıyorum ama karşıdan en ufak şeyde sert tepki alıyorumAllah kolaylık versin size,insanın ailesini seçme şansı olmuyor maalesef
Zaten alieme karşı tavrım çocuğum olduktan sonra değişti. Aklım almadı insan evladına bunları nasıl yapar. Onlardan alamadığım tüm ilgiyi sevgiyi bebeğimden alıyorum. Benim en kıumetlim o. Eşimle bazı sorunlar yaşadık ama yinede mutluyduk zaten geçmişte kaldı o sorunlardane denir ki.
cok üzüldüm, insan kendi canina vurmaya nasil kiyar anlamiyorum, aklim almiyor.
secemiyoruz iste aileyi.
esinizle araniz iyidir insallah - siz cocugunuza iyi bakin olur mu, genelde ailesinden siddet gören cocuklar aynisini uyguluyor, ders cikaran cok nadir.
Yok üvey değilim kesin :)Uvey olabilir misin? Ay ne biliyim neresinden tutsan elde kalir.
Sık sık düşünüyorum ama cesaret edemiyorum galiba sonradan pişman olır muyum özler miyim özel bi günde yanlız hisseder miyim bunları düşündümgörüşmemek senin tercihn olabilir
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur..her ne kadar geçmişin izleri sizi en zayıf anınızda en dibe itecek olsa da, çok güzel bir evlilikle eksikleri telafi edebilirsiniz.
her şeyi yaşamış görmüş geçirmiş insanlar kolay mutlu olurlar.
siz hem olgun hem yeterince çekmiş ve mutluluğun ne olduğunu bildiğiniz için üstesinden gelemeyeceğiniz bir dert yok diye düşünüyorum...
çünkü 20 yaşında evlenip, ailenizle ilgili sorunları anlatma ihtiyacı bile duymamış bir kadın güçlü kadındır.
ben mutlu olacağınıza inanıyorum.
Mutluyum şükürEşinle mutlumusun bari?
Inşallah. Teşekkür ederim. Onlar çok iyi aile olduklarını düşünüyolar o hakkı kendilerinde görürlereşinle ve bebeğinle çok mutlu ol inşallah.
ailen elden ayaktan düşünce sana sığınmazlar umarım.
Çocuklukta yaşanan sorunlar insanın tüm hayatını kötü etkiliyor.İns eşiniz ve evladınızdan yüzünüz gülsün.Ayrıca size kötü davranmaları için sizin kötü bi insan olmanıza gerek yok.Bu diğer insanların kötülüğünden kaynaklanıyorEvet malesef ben bütün bunlara rağmen yinede görüşmeye çalışıyorum ama karşıdan en ufak şeyde sert tepki alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?