Eski Ailem

Evlenmeme yardım ederken çeyizimi aldılar işte klasik elektrikli ev aletleri nevresim yorgan. Ergenlik buhranı yaşamaya şansım olmadı. Dayağı yer otururdum. Sizde hamilesiniz çpcuğunuz ergenlik bunalımına girerse böyle yapmayın olur mu

Haklı olmak birlikte bebeğiniz olsun diye maddi destek vermişler bir de altın beklemenizi anlamadım ben açıkçası
Bebeğim olsun diye maddi destek değil zaten devlet hastanesine gittim annem yanımda geldi manevi destek verdi. Onun dışında başka bi konu için bi miktar destek verdiler saolsunlar.zaten altınındada da değilim o konulara girmeme gibi bi çabaları var filan değişik bi tavırdalar yani..

Son düzenleme:
Belki soylemesi kolay ama onlari utandiran bir söz soyleyip bir daha gorusmeyin. Iclerine otursun.
Dün annemle telde konuştum önceki gün telde yine ters konuştuğunu söyledim yine ters tepki verdi sonra ben torununuzu toldq görseniz tanımayacaksınız ben whatsptan fotoğraf göndermesem dedim haklısın filan dedi bilmiyorum söylediğim zaman onlar bile hak veriyo ama aynı şekilde devam ediyolar

Yasemin hn amacim burda sizi kırmak degildi. Şuan kaç yaşındasınız? Belirttiginiz yaslarda ergenlik donemi yuzunden ailesi ile ters düşmüş pek cok ornek var etrafimda ( bu orneklerden biride benim ve yaş aldikca nerelerde hata yaptigimi ailemin bana neden o sekilde tutum sergiledigini cok iyi anliyorum).

Ortada bir sebep yokken cocugunu itip kakan bir anne babanin ruh sagligindan suphenirim ben.

Benim demek istedigim yaptiginiz herhangi bir davranis sizin icin normal olsada ailenizin kabul etmedigi birsey olabilir. Söz gelimi atıyorum mesela cok basiniza buyruksunuz gibi. Yada kendimden ornek verim ben annemle hep ev işi konusunda ters dusuyordum. Calisiyordum haftada 1 gun iznim oluyordu dinlenmek istiyordum annem yardim etmiyorum diye kiziyodu sonra tartismamiz baska boyutlara variyordu :)simdi dusununce o gunleri ne sacma nedenlerle annemden azar isitiyormusum diyorum.

Yaşım 23. Kırılmadım. Ergenlik buhranı yaşadı diye dövmek ve evden kovmak sizce normal mi bunu Öğrenmek istedim 1 değil 2 değil ki 1 kere olması da normal değil.

Ayrıca evet babamın ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünen çok kişi var. Işe gitmek istemiyo mecburen gidiyo iş yeri dahil herkesle kavgalı bilgisayar oyunlarına bağımlı insanlarla konuşmuyo. Herhangi bi nedenle insanın çocuğuna sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamasını normal görebiliyosanız sizinde psikiatıra görünün dostça bi tafsiye. Insan insana vurmaz. Kaldı ki yukarda böyle şeyler olmadığınıda söyledim. Yani kötü alışkanlığım yok asi biri de değilim. Ev işi yapmadın gel seni bi güzel döveyim her yerini morartayım sonrada evden atayım nereye gidersen git gibi bi mantıkta olmaz yani.

Yani bunları onlara söylediğim zaman onlar bile kendilerini savunacak bi şey bulamıyolar siz ne kadar normal karşıladınız demekki dövülüp sövülüp atılsaydınızda sorun olmazdı onların kızı siz olmalıymışsınız

Ailen gerçekten normal değil. Sen kendi çekirdek ailenle mutlu olmaya bak. Sana da bebişe de uzun , mutlu hayatlar dilerim.

Bundan sonra eşin ve çocuğunla ilgilen bence.Aile demek her anne baba ailedir demek değildir.Bazen kan bağının bile olmadığı kişiler ailen olur.

Neden bu caba bende bunu anlayamiyorum madem uzak durmak istiyorlar sende istediklerini ver uzak dur.Zaten dayak eziyet evlenmis gitmissin Allah korusun basina bir is gelse belliki yardimcida olmazlar inatla eseleyip kendi sinirini bozma caban neden ki?
Hicte ugrasmam ne zorla gormek istemeyenin burnuna cocuk falan sokacam zaten saglikli insNlarda degillermis yanliz bile birakilmaz bayram seyran arar hayirli bayramlar der gecerim isteyen arar.

Artık canıma tak etti annemle tartıştım dün üste çıkmaya çalıştı ama söyleyecek bi şey bulamadı. Sonra tekrar aradı işte benim senden ve kardeşinden başka kimsem yok vs yani görüşsemde olmuyor bağlarıda koparmıyolar bidaha gelmiycem vs dedim tamam biz kardeşinle geliriz arada sen gelme dedi

Ya bilmiyorum boyle evladina eziyet eden insanlara ben merhametli bakamiyorum ki gercekten merhametli biriyimdir bana yasliliga yatirim gelio zaman gecip ufak ufak beden kendini belli edince ay yaslanacagiz insan lazim olayi bilselerki elden ayaktan dusme diye birsey yok cocuklarini kapilarindan gecirmezler
Hayir koylu olsa koyde yetisse orf tore falan yada cahillik olsa dogu olsa insan bir nebze anlamaya calisirda memur olumus insan yahu sosyal cevresi var calisiyor dov sov psikolojik fiziksel siddet evladini evlenerek evden kacma mecburiyetinde birak iyi bakamiyorum ben koparirdim baglari belliki zaten dara dussen kapi duvar olacak
Misal esinle aran bozulsa bosanacam eve gelicem desen koyarlar mi KOYMAZLAR cocukla kaldin bi basina onun icin kendi geminin dumenine sahip cik onlarinda o kadar pesinde kosma senin ainirini bozarlar kocana terslenirsin o bise der evde huzurun bozulur onlarin mesafesin de kal derim
Merak ettim kardese tavirlar davranislarda size oldugu gibi mi ?

Kardeşimede pek iyi değiller ama bana nazaran çok çok daha iyiler. Kardeşim daha çok küçük 13 yaşında inşallah benim yaşadıklarımı yaşamaz.söylediklerinde çok haklısın. Bi kere işim düştü hamileydim doğumada az kalmıştı annemi aradım. Babam kendisi dolmuşla gitsin ben gidemem demiş. Zaten onlardan bi şey isteyende kabahat. Dün annemede söyledim zaten haklısın önemli olan eşin sen onla mutlu olmaya bak dedi yani kendileride farkında. Annemin kardeşleri akrabalarıda çok tuhaf dedikoducu kıskanç insanlar benim "kısır" olduğumu söylemişler, benim hamile olduğumu duyuncada bizle muhabbeti kestiler. annem yanlız kaldı o yüzden bana yanaşıyo yoksa ilk evlendiğimde aramıyodu bile. Benim hikaye dizi senaryosu gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…