eski arkadaşımın aşkı...

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
bundan 8 yıl önce arkadaş olduğum bir kız vardı. dosttuk kız kardeş gibiydik. bu arkadaşlığımızda 1 yıl beraber, 2 yıl da telefonda ,msn ve facebook da görüşerek geçti. toplamda 3 yıl arkadaşlığımız var. neyse çok fazla uzatmak istemiyorum bu kız bana ihanet etti. arkamdan iş çevirdi. ben buna küstüm ve hayatımdan çıkardım. benim arkadaş olduğum dönemde de bunun bir sevgilisi vardı. sevgilisiyde beni tanıştırmıştı. bu kız sevgilisinide aldatmış ayrılmışlar. yıllar sonra bu kızın sevgilisi beni internetten buldu. hoş beş derken iş ilerledi ben bu çocuğa aşık oldum. o da beni seviyor şimdi telefonda ve internetten görüşüyoruz çok yakında beni görmeye gelecek ve benimle ciddi düşünüyor. ama benim içime sinmiyor çok sevmeme rağmen. kendimi çok suçlu hissediyorum onunla konuştukça yaşımda 27 ve belkide karşıma onun gibi aşık olabileceğim, sevebileceğim başka biri çıkmayacak. bunuda düşünüyorum. sizce her ikimize birden ihanet eden birini kafama taktığım için kendime ve ona haksızlık mı ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geneli başkalarının eski sevgilisi zaten, yani bu adam değil de başkasıyla olsan o kişi de birilerin eski sevgilisi olacak. Burada ki tek sorun onun eski sevgilisini tanıyor olman. Ama ikiniz de o kişiyle görüşmediğinize göre pekte problem olduğu söylenemez.
Sevip, seviliyorsan gerisine bakma derim.

Geneli başkalarının eski sevgilisi zaten, yani bu adam değil de başkasıyla olsan o kişi de birilerin eski sevgilisi olacak. Burada ki tek sorun onun eski sevgilisini tanıyor olman. Ama ikiniz de o kişiyle görüşmediğinize göre pekte problem olduğu söylenemez.
Sevip, seviliyorsan gerisine bakma derim.
ben görüşmüyorum canım o kızla o da görüşmediğini söylüyor ve sosyal medya hesaplarından anladığım kadarıyla görüşmüyor. çok teşekkeür ederim yorumun için. dediğin gibi önüme bakacağım takmıyacağım :-)

Yüz yüze görüsmediniz henüz erkek arkadasinizla dogrumu anladim.? Zaten o arkadasinizla görüsmüyormussunuz takilacak bir mevzu degil o yüzden.

zaten 5 yildir görüsmüyorsunuz galiba arkadasinizla o zaman hic takilmayin bunlara askinizin tadini cikarin :)
orası öylede cnm kulağına gitse kötü olur ya yinede tuhaf bi durum. kendimi onun yerine koyuyorum hele bide kızın hayatında kimseyoksa hala zoruna gider. beddua fln eder ondan korkuyorum

orası öylede cnm kulağına gitse kötü olur ya yinede tuhaf bi durum. kendimi onun yerine koyuyorum hele bide kızın hayatında kimseyoksa hala zoruna gider. beddua fln eder ondan korkuyorum

Ne diye beddua etsinki?! Elinden mi aldin sevgilisini? Hani yani bunun icin vazmi gececeksin? Bu arkadasinla hala görüsüyor olsaydi evet hos olmazdi ama aradan yillar gecmis.

Yaşında iyi boşver sen askini yasa ne demişler aşk engel tanımaz

Buna yakın şeyler yaşadık yaşayanları gördük :)
birileri için hayatınızı kısıtlamayın kendi kendinize de dert etmeyin gerçekten sevip seviliyosanız birbirinize tutunun onlar yarın bir gün silinip gidecek anılarınızdan bile..
Laf eden olursa da ko :KK53: gitsin :KK53:

Amannnn dert ettigin seye bak. Seneler onceki bi arkadaslik. Kizla artik gorusmuyorsun bile. Belki o kizin senin hayatinda olmasinin sebebi, seni bu mustakbel sevgili adayinla tanistirmakti. Kaderdir belki de. Takma kafana. Hayatini yasa :))

Back
X