- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
bundan 8 yıl önce arkadaş olduğum bir kız vardı. dosttuk kız kardeş gibiydik. bu arkadaşlığımızda 1 yıl beraber, 2 yıl da telefonda ,msn ve facebook da görüşerek geçti. toplamda 3 yıl arkadaşlığımız var. neyse çok fazla uzatmak istemiyorum bu kız bana ihanet etti. arkamdan iş çevirdi. ben buna küstüm ve hayatımdan çıkardım. benim arkadaş olduğum dönemde de bunun bir sevgilisi vardı. sevgilisiyde beni tanıştırmıştı. bu kız sevgilisinide aldatmış ayrılmışlar. yıllar sonra bu kızın sevgilisi beni internetten buldu. hoş beş derken iş ilerledi ben bu çocuğa aşık oldum. o da beni seviyor şimdi telefonda ve internetten görüşüyoruz çok yakında beni görmeye gelecek ve benimle ciddi düşünüyor. ama benim içime sinmiyor çok sevmeme rağmen. kendimi çok suçlu hissediyorum onunla konuştukça yaşımda 27 ve belkide karşıma onun gibi aşık olabileceğim, sevebileceğim başka biri çıkmayacak. bunuda düşünüyorum. sizce her ikimize birden ihanet eden birini kafama taktığım için kendime ve ona haksızlık mı ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: