canimmm sen nasilsin minigim nasil buyudunuz mu gobus cikti miii cinsiyet nee yerim men onuu
canimmm sen nasilsin minigim nasil buyudunuz mu gobus cikti miii cinsiyet nee yerim men onuu
aboww kizzz masallah sana.o kadar oldunuz mu ya inan çok şaşırdım ne cabuk geçmiş zaman yakinda pirtlatican incimmmm ya
iyiyzzz kuzummm saolasınn göbüşş çıkmıyoo maleseff azcık varr beşbuçuk aylık olduk kızımız olcak inşallahh herşey yolunda şimdilikk darsısıı sizlerin başınaa icranımmm
iyiyzzz kuzummm saolasınn göbüşş çıkmıyoo maleseff azcık varr beşbuçuk aylık olduk kızımız olcak inşallahh herşey yolunda şimdilikk darsısıı sizlerin başınaa icranımmm
salam kizlar. ben bu gun doktora gitdim cok sukurler olsun bebeyimin kalpi atiyor cok sukurler olsun. ama kizlar bende 6-7 haftalik dediler ama normalda 8 haftanin icindeyim sizlerde de oyle oluyormu?nasil oluyor?
bende geldim arzum topik açmış bensiz olurmu dedim geldim. nasılsınız kızlar. Bende hala tık yok 4 gün önce adet oldum bugünde son günüm. 5 ay bitti 6.aya girdik ama hala bişi yok
hayırlısı canım benim sıkma canını ben kendi adıma söyleyim neredeyse iki yıl bekledim..
yumurtlama testi al kullan muhakkak sıkı takip et..
salam kizlar. ben bu gun doktora gitdim cok sukurler olsun bebeyimin kalpi atiyor cok sukurler olsun. ama kizlar bende 6-7 haftalik dediler ama normalda 8 haftanin icindeyim sizlerde de oyle oluyormu?nasil oluyor?
bende geldim arzum topik açmış bensiz olurmu dedim geldim. nasılsınız kızlar. Bende hala tık yok 4 gün önce adet oldum bugünde son günüm. 5 ay bitti 6.aya girdik ama hala bişi yok
CAnım benimmmm umarım en yakın zamanda alırsın mutlu haberi sende. Senin kist vardı o noldu hallettın mı onu..
Bilmiyorumki ne alemde kist doktora gittim muane olduktan sonrada bidahada gidemedim. başka doktora gittiğimde önemli bi kist değil dediği için pekte üstüne düşmedim açıkcası. bakalım eşimle birlikte gidcez sende benimle gelirmisin beraber muane olalım dedim eşimde sağolsun ikiletmedi sözümü daha yeni 1 yıl bekle diyorlar ama ben çok kararsızım. eşimle birlikte gidip muane olmak istiyorum yaparlarsa tabi.çalışıncada çok zor oluyor sürekli izin alıp gidemiyorsun ki sen naptın bu arada canım nasıl oldu senin durumlar hamile olduğunu öğrenince deliye dönmüşsündür heralde
saolll canımm iyiyizz allaha şükürr sizlere duacıyızz rabbimm en kısa zamandaa sizleredee evlatlarınıızı göndersin
amayaa canımmm allahımmm yardım etsinn hiç umudunu kaybetmee anlıyorum anlamzıyım ben senii kendini nerde nasıl iyi hissediyosan oralara gitt bu senin için daha iyiii kafan rahatt moralin düzgün olsun yeterr canımm
kızlarr hepinizii öpüyorumm her zman sizlere dua ediyoruz kızımlaa rabbim herkesleree evlat versin kimsenin kucaklarını boş bırakmasınn bol bol dua edin bende çok dua etim çok yalvardım ağladım rabbime kalmışş o hayırlı zmanıı bilir ve gönderir hiçç sters yokk hicranımm elde değil amaa en azından mutlu oll sizlerii seviyoruzzz teyzelerrr
canım benimde bi kızım var.. neredeyse 2 yıl uğraştım şükürle olsun kaldım hamile .. oğlum geliyor şükürler olsun.. dua et. bazen ikinci bebekler çok daha zor geliyor beklememek gerekiyor galiba.. kızın kaç yaşında ..
benim iltihap sorunum vardı. feci şekilde.. ne çektim ALLAH BİLİYOR..
Döndüm valla canım yaaa. Eşimde bende oynadık. Ama o gunden beri ne stresi bitiyo ne mutlulugu.. Kafam sadece onunla mesgul. Hergun bi korku endişe mutluluk silsilesi içinde geciyo. . AAAAAllah en yakın zamanda sana da nasip etsin. Ama erken daha tabi denemeye devam...
inşallah canım inşallah allah hayırlısını versin hepimiz içinCanim bende senin gibi el elde bas bastahalaaaaa beklemedeyim bu ayda bizimkiler gelir insallahh
ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler nelertam gaz devam canım bü sefer şey deniycem bal çörek otu ve tarçın karışımı varmış okudum sitede de çok işe yaramış. adetin 2. günü başlıyorsun 12 gün içiyorsun sonra bırakıyorsun. bebek olana kadar devam:) hepsinden 1 er tatlı kaşığı karıştırıp sabah akşam yiycem bakalım inş tutar.
inşallah canım inşallah allah hayırlısını versin hepimiz için
tam gaz devam canım bü sefer şey deniycem bal çörek otu ve tarçın karışımı varmış okudum sitede de çok işe yaramış. adetin 2. günü başlıyorsun 12 gün içiyorsun sonra bırakıyorsun. bebek olana kadar devam:) hepsinden 1 er tatlı kaşığı karıştırıp sabah akşam yiycem bakalım inş tutar.
ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler neler((( ama işte nasip kısmet, belki sana kısmet olur, denemekte fayda var.
aynenn boyle devam canımmm. İlla olacak yaniii. Mutlaka bi yolu vardır. Yada bakarsın hiçbişey yapmadan olur. benim teyzem kocasını yıloda bir kere gorup hamile kalmış. Annemde bana 3 yıl ugrasmıs düşünün artık.. Kardesimde tek gece yetmişAma oluyo yani. sabret o bebek gelecek o kadar:113::113::113::113::113:
Sana da olur canım hemen umıtsızlıge kapılma. Tıpta caresi olmayan bişey yok artık. Basaracaksın sende...
tam gaz devam canım bü sefer şey deniycem bal çörek otu ve tarçın karışımı varmış okudum sitede de çok işe yaramış. adetin 2. günü başlıyorsun 12 gün içiyorsun sonra bırakıyorsun. bebek olana kadar devam:) hepsinden 1 er tatlı kaşığı karıştırıp sabah akşam yiycem bakalım inş tutar.
Amin
ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler neler((( ama işte nasip kısmet, belki sana kısmet olur, denemekte fayda var.
aynenn boyle devam canımmm. İlla olacak yaniii. Mutlaka bi yolu vardır. Yada bakarsın hiçbişey yapmadan olur. benim teyzem kocasını yıloda bir kere gorup hamile kalmış. Annemde bana 3 yıl ugrasmıs düşünün artık.. Kardesimde tek gece yetmişAma oluyo yani. sabret o bebek gelecek o kadar:113::113::113::113::113:
Sana da olur canım hemen umıtsızlıge kapılma. Tıpta caresi olmayan bişey yok artık. Basaracaksın sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?