Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

salam kizlar. ben bu gun doktora gitdim cok sukurler olsun bebeyimin kalpi atiyor cok sukurler olsun. ama kizlar bende 6-7 haftalik dediler ama normalda 8 haftanin icindeyim sizlerde de oyle oluyormu?nasil oluyor?

canimmm sen nasilsin minigim nasil buyudunuz mu gobus cikti miii cinsiyet nee yerim men onuu

iyiyzzz kuzummm saolasınn göbüşş çıkmıyoo maleseff azcık varr beşbuçuk aylık olduk kızımız olcak inşallahh herşey yolunda şimdilikk darsısıı sizlerin başınaa icranımmm

iyiyzzz kuzummm saolasınn göbüşş çıkmıyoo maleseff azcık varr beşbuçuk aylık olduk kızımız olcak inşallahh herşey yolunda şimdilikk darsısıı sizlerin başınaa icranımmm

kısçem nerelerdesin yaaa nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamişlikkk !????

zaman ne cabuk geçiyor yaaaaaa aynı dün gibi resmennn

salam kizlar. ben bu gun doktora gitdim cok sukurler olsun bebeyimin kalpi atiyor cok sukurler olsun. ama kizlar bende 6-7 haftalik dediler ama normalda 8 haftanin icindeyim sizlerde de oyle oluyormu?nasil oluyor?

canım sıkma canını .. geç döllenmedir.. oluyor ilk haftalarda benimde öyleydi.. çok şükür yakalıyor sonra zamanını.. çok şükür kalbi atıyorya gerisi mühim değil..

bende geldim arzum topik açmış bensiz olurmu dedim geldim. nasılsınız kızlar. Bende hala tık yok 4 gün önce adet oldum bugünde son günüm. 5 ay bitti 6.aya girdik ama hala bişi yok

bende geldim arzum topik açmış bensiz olurmu dedim geldim. nasılsınız kızlar. Bende hala tık yok 4 gün önce adet oldum bugünde son günüm. 5 ay bitti 6.aya girdik ama hala bişi yok

hayırlısı canım benim sıkma canını ben kendi adıma söyleyim neredeyse iki yıl bekledim..
yumurtlama testi al kullan muhakkak sıkı takip et..

hayırlısı canım benim sıkma canını ben kendi adıma söyleyim neredeyse iki yıl bekledim..
yumurtlama testi al kullan muhakkak sıkı takip et..

yumurtlama testini alıp denemedim hiç deniyccem bu ay. bu arada canım tebrik ederim sizleri görüşmeyeli güzel haberlerle dönmüşsünüz. darısı en kısa zamanda bize.

Son düzenleme:

Merake tme canım bu ölçümler o kadar milimetrelik ki 1 mm bile haftasını kucuk gosterir. O yuzden takma kafana sakın. Bendede aynı senin gibi oldu. 7. haftamda duydum kalp atısını 1 haftada gerideydi ama gec dollenmedir dedi doktorum. Şimdilerde de bi tam cıkıyo bi 3-4 gun eksik. Hele bi crl fl falan gibi olcumler var tam manyak oluyosun. Aynı ultrason kağıdında ölçümlerin altında bambaska haftalar yazıyo. Ben ıkı doktorada sordum normal dediler. Ölçümlerde hata oluyo. Zaten +-1 hafta olurmus. Bide surekli geriden geliyosa sıkıntı yokda ama eger normalken geri kalırsa o problemmiş o yuzden hiç merak etme yokmus bişey.

CAnım benimmmm umarım en yakın zamanda alırsın mutlu haberi sende. Senin kist vardı o noldu hallettın mı onu..

CAnım benimmmm umarım en yakın zamanda alırsın mutlu haberi sende. Senin kist vardı o noldu hallettın mı onu..

Bilmiyorumki ne alemde kist doktora gittim muane olduktan sonrada bidahada gidemedim. başka doktora gittiğimde önemli bi kist değil dediği için pekte üstüne düşmedim açıkcası. bakalım eşimle birlikte gidcez sende benimle gelirmisin beraber muane olalım dedim eşimde sağolsun ikiletmedi sözümü daha yeni 1 yıl bekle diyorlar ama ben çok kararsızım. eşimle birlikte gidip muane olmak istiyorum yaparlarsa tabi.çalışıncada çok zor oluyor sürekli izin alıp gidemiyorsun ki sen naptın bu arada canım nasıl oldu senin durumlar hamile olduğunu öğrenince deliye dönmüşsündür heralde

Döndüm valla canım yaaa. Eşimde bende oynadık. Ama o gunden beri ne stresi bitiyo ne mutlulugu.. Kafam sadece onunla mesgul. Hergun bi korku endişe mutluluk silsilesi içinde geciyo. . AAAAAllah en yakın zamanda sana da nasip etsin. Ama erken daha tabi denemeye devam...

Canimmm masallahin varkizinida yerim yerimm isim dusundunuzmu:26:

Canim benim istiyorum bekletmesin gelsin artik kizim 9 yasinda teyzesii bekliyoruz bizede nadip rtsin rabbim insallah sizlerde dua edin tatlim hamilelerin dualari kabul olur

Canim rabbim tamamina erdirsin kalp atisini duymussun mis kokulunu kucaginada slirsin insallah canlarim benim

Canim bende senin gibi el elde bas bastahalaaaaa beklemedeyim bu ayda bizimkiler gelir insallahh

tam gaz devam canım bü sefer şey deniycem bal çörek otu ve tarçın karışımı varmış okudum sitede de çok işe yaramış. adetin 2. günü başlıyorsun 12 gün içiyorsun sonra bırakıyorsun. bebek olana kadar devam:) hepsinden 1 er tatlı kaşığı karıştırıp sabah akşam yiycem bakalım inş tutar.
Canim bende senin gibi el elde bas bastahalaaaaa beklemedeyim bu ayda bizimkiler gelir insallahh
inşallah canım inşallah allah hayırlısını versin hepimiz için

ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler neler ((( ama işte nasip kısmet, belki sana kısmet olur, denemekte fayda var.

aynenn boyle devam canımmm. İlla olacak yaniii. Mutlaka bi yolu vardır. Yada bakarsın hiçbişey yapmadan olur. benim teyzem kocasını yıloda bir kere gorup hamile kalmış. Annemde bana 3 yıl ugrasmıs düşünün artık.. Kardesimde tek gece yetmiş Ama oluyo yani. sabret o bebek gelecek o kadar:113::113::113::113::113:

ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler neler ((( ama işte nasip kısmet, belki sana kısmet olur, denemekte fayda var.

Sana da olur canım hemen umıtsızlıge kapılma. Tıpta caresi olmayan bişey yok artık. Basaracaksın sende...

yok canım umutsuz değilim de ne biliyim böyle bal çörekotu falan diyince çok yedim ya aklıma geldiii :)

Amin canim amin,artik testte cift cizgi gorsemde inanamiycam sanirim

Zamani bellide biz bilmiyoruz iste canim umut her daim vardr larin olmaz dediklerinin bile oluyor canim yeterki rabbim ol desin olmayacak hicbirsey yok.

Hepimizinde olur insallahh sabir ya sabir bekleyecegiz elimiz mecburrinsan sabirsizlanmiyorda degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…