canimmm sen nasilsin minigim nasil buyudunuz mu gobus cikti miii cinsiyet nee yerim men onuu
zaman ne cabuk geçiyor yaaaaaa aynı dün gibi resmennn
kısçem nerelerdesin yaaa nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamişlikkk !????
aboww kizzz masallah sana.o kadar oldunuz mu ya inan çok şaşırdım ne cabuk geçmiş zaman yakinda pirtlatican incimmmm yacanimsin.... Duandan eksik etme canim 17 ay oldu
ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler neler((( ama işte nasip kısmet, belki sana kısmet olur, denemekte fayda var.
aynenn boyle devam canımmm. İlla olacak yaniii. Mutlaka bi yolu vardır. Yada bakarsın hiçbişey yapmadan olur. benim teyzem kocasını yıloda bir kere gorup hamile kalmış. Annemde bana 3 yıl ugrasmıs düşünün artık.. Kardesimde tek gece yetmişAma oluyo yani. sabret o bebek gelecek o kadar:113::113::113::113::113:
hehee süpersin tatlım sen ya o bebek o karnın içine girecek girecek ve bende burda sizlerle paylaşcam
Amin canim amin,artik testte cift cizgi gorsemde inanamiycam sanirim
hehe zaten o heycanla hemen ilk adres hastane ve idrar tahlili olur
Bacilar nasilsiniz?
Caniiimmmm tebrikleeeeeerrr hamilesiiiiiinn bende de oyle cikmisdiincimmmm galiba anne oluyorummmmm
tesekkur ederim canim benimCaniiimmmm tebrikleeeeeerrr hamilesiiiiiinn bende de oyle cikmisdiincimmmm galiba anne oluyorummmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyincimmmm galiba anne oluyorummmmm
serceminn canim cok sagol rabbim sanada gostersin darisi basinaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyincimmmm galiba anne oluyorummmmm
hicranimmmmmmmmmmmmmmmmm canim
cooooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooooook sukurler olsun bitanem
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzincimmmm galiba anne oluyorummmmm
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhserceminn canim cok sagol rabbim sanada gostersin darisi basinaaaa
tesekkurler tatlimmm darisi basina olsunHicran tebrik ederim rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah:119::122::122:bende istiyorum hamile kalmak banane yaaaa:84::84::84::84:
Kizz ferdaaaa sana cvp yazacam diye daha cok panik yaptim disardayim bankta oturdum yazacam bir ucan bocek bana dogru geldi ona vurmaya calisirken canim telefonum elimden firladi taklayi atip yere cakildi allahtan birsey olmadihastaneye kosarimda tatlim pozitif derler ben hala inanmiyorum iste inanmiycam iste dersem sasirma
Beninci elifnaz cookkk guzel isim ismi gibi bahtida guzel olsun insallahh
Arzum biz iyiyiz bacim sen ve minnakin nasilsiniz
Codulu nerelerde kizlar dr a gittimi acep
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gunun gecmismiydi neler vardi menude bu ay anlatsana
ne belirlilerin vardi hadi yaz bakalim cok merak ediyorum
icranim ya neden cevap yazmadintesekkur ederim canim benim
canim batin dundu... Bili yurdun uzun zamandır tedavi görüyorum ben klomen + duphaston kullandım bu ay ekstra birşey yapmadim canim... Belirti olarakda yumurtlamadan sonra cicislerin ucu acimaya basladi simdi ici aciyor...ve sol kasigim iki haftadır ağrıyor bugün daha çok agriyo çok gazim vardi pirt pirt pirtkizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gunun gecmismiydi neler vardi menude bu ay anlatsana
ne belirlilerin vardi hadi yaz bakalim cok merak ediyorum
icranim ya neden cevap yazmadintesekkur ederim canim benim
bu ay neler yapmisdin anlat nolurrr
incimmmm galiba anne oluyorummmmm
canim ya sen dinlen stres yapma kuzum oluyor oyle seyler Allah yardimcin olsunkızlarrrrrrrr super ya bi hamile dahaa... Harika yaaa..:124::124::124::124::124::124:
Bende kuzumu cok yormusum. Hareketleri yavaslamış bu hafta aksamları dinlenerek geçirdim. Ama iş yerim cok sıkıntılı buı gunlerde. Canıma okuyorlar yaa. Cıkmam için mi yapıyorlar anlamadım. Çarşamba aksam saat 8 de cıktım işten. Dun aksamda 10 da bu mesailer mahvediyo beni yaa...
tamam icranim anladim kuzum banada du et herkes hamile artik bir ben kaldim dimi bende geleyim ardindancanim batin dundu... Bili yurdun uzun zamandır tedavi görüyorum ben klomen + duphaston kullandım bu ay ekstra birşey yapmadim canim... Belirti olarakda yumurtlamadan sonra cicislerin ucu acimaya basladi simdi ici aciyor...ve sol kasigim iki haftadır ağrıyor bugün daha çok agriyo çok gazim vardi pirt pirt pirtbata yakin sari akintim oldu ama vben hiç belirti aramadım bunları belirti saymadım he birde kabiz oldum bi sure
dua etmem mi hic canim.. Ins kosa kosa gelirsin pesimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?