Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

canimmm sen nasilsin minigim nasil buyudunuz mu gobus cikti miii cinsiyet nee yerim men onuu

zaman ne cabuk geçiyor yaaaaaa aynı dün gibi resmennn

kısçem nerelerdesin yaaa nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamişlikkk !????

aboww kizzz masallah sana.o kadar oldunuz mu ya inan çok şaşırdım ne cabuk geçmiş zaman yakinda pirtlatican incimmmm ya canimsin.... Duandan eksik etme canim 17 ay oldu

saolun kızlarr ismimiz elif naz olucak inş.ben her man duacınızımm icranım kıyamamm rabbimm göndersin meleklerinizii inşallahh sizinde olsunn inankii hep bakıuodum varmı haber die inşallahh sizde tadın bu duyguyuu allahım büyükk

ben onuda yaptım şekerim yaaaa..... bal çörekotu tarçın. ayrıca polen, ayrıca hayıt tohumundan çay. kuru incir..... daha neler neler ((( ama işte nasip kısmet, belki sana kısmet olur, denemekte fayda var.

bence bizde ki problem kafada. kafayı boşaltsak olurda onu nasıl yapcaz bilemiyom işte.

Amin canim amin,artik testte cift cizgi gorsemde inanamiycam sanirim

hehe zaten o heycanla hemen ilk adres hastane ve idrar tahlili olur

Bacilar nasilsiniz?

iyiyiz arzumcum sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım

Hicran tebrik ederim rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah:119::122::122:bende istiyorum hamile kalmak banane yaaaa:84::84::84::84:

Kizz ferdaaaa sana cvp yazacam diye daha cok panik yaptim disardayim bankta oturdum yazacam bir ucan bocek bana dogru geldi ona vurmaya calisirken canim telefonum elimden firladi taklayi atip yere cakildi allahtan birsey olmadihastaneye kosarimda tatlim pozitif derler ben hala inanmiyorum iste inanmiycam iste dersem sasirma

Beninci elifnaz cookkk guzel isim ismi gibi bahtida guzel olsun insallahh

Arzum biz iyiyiz bacim sen ve minnakin nasilsiniz

Codulu nerelerde kizlar dr a gittimi acep

tesekkurler tatlimmm darisi basina olsun

canim batin dundu... Bili yurdun uzun zamandır tedavi görüyorum ben klomen + duphaston kullandım bu ay ekstra birşey yapmadim canim... Belirti olarakda yumurtlamadan sonra cicislerin ucu acimaya basladi simdi ici aciyor...ve sol kasigim iki haftadır ağrıyor bugün daha çok agriyo çok gazim vardi pirt pirt pirt bata yakin sari akintim oldu ama vben hiç belirti aramadım bunları belirti saymadım he birde kabiz oldum bi sure

kızlarrrrrrrr super ya bi hamile dahaa... Harika yaaa..:124::124::124::124::124::124:

Bende kuzumu cok yormusum. Hareketleri yavaslamış bu hafta aksamları dinlenerek geçirdim. Ama iş yerim cok sıkıntılı buı gunlerde. Canıma okuyorlar yaa. Cıkmam için mi yapıyorlar anlamadım. Çarşamba aksam saat 8 de cıktım işten. Dun aksamda 10 da bu mesailer mahvediyo beni yaa...

incimmmm galiba anne oluyorummmmm

aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy alllahhaaa şükürler olsunn icranımmmmmmmmm çoookkkkk sevindimmmmmmm yaaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün bana iyii gelenn tekk haberrrrrrrrrrrrr çookkkkk mutlu oldumm icranımmmmmmmmmmmmm

canim ya sen dinlen stres yapma kuzum oluyor oyle seyler Allah yardimcin olsun
tamam icranim anladim kuzum banada du et herkes hamile artik bir ben kaldim dimi bende geleyim ardindan

Vayyy beeee her kes nasil mutlu ne guzell hep boyle olalim kizlar insallah:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:. darisi diger arkadaslarimizin basina INSALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…