Aslında ben başlatmadım bu görüşmeyi, sana geliyoruz dediler ok dedim. 7 kişiyi arayıpta hadi hepiniz gelin demedim sadece. Zaten çok yoruluyorum çoluk çocuk 10 kişi oluyoruz.Haklı bence. Son anda haber vermissiniz. Ve plan yapan siz olmayın görüsmek isteuen arasın
Yok yanlış anlattım galiba. Ben yapmadım programı. Ikisi geliyoruz dediler tmm dedim. Ertesi gün diğerine sende gel dedim.Hepsine şu gün bana gelin dersiniz uygun olan gelir, herkese uygun gün ayarlanmaya çalışınca işin içinden çıkılmıyor. Ama ikisini çağırıp çağırmadığınız kişiyi son dakika davet ederseniz dalga geçiyor gibi görünürsünüz. Arkadaşınız haklı yani.
O zaman toplu halde kızlar x ile y şu gün bana gelecekler müsaitseniz siz de gelin demeniz lazım. Yani çok basit bir arkadaşlık kuralıdır bu. Empati yapın siz olsanız siz de kırılırsınız eminim.Yok yanlış anlattım galiba. Ben yapmadım programı. Ikisi geliyoruz dediler tmm dedim. Ertesi gün diğerine sende gel dedim.
Bazıları diğerini istemiyor falan grup kurma diye tembih ettiler. Ben koyamadığım arkadaşımı sözle çağırdımn. Benim başım ağrıdıHerkese tek tek yazmayın o zaman bu kadar yakınsanız whatsapp grubu kurun ordan toplu yazın gelem gelsin gelmeyen gelmesin bu kadar basit.
Valla okadar sıkıldım ki. O onu istemiyor bu bunu istiyor, o gün olmaz bu gün olsun. Zaten ben meraklı değilim evime sürekli 10 kişiO zaman toplu halde kızlar x ile y şu gün bana gelecekler müsaitseniz siz de gelin demeniz lazım. Yani çok basit bir arkadaşlık kuralıdır bu. Empati yapın siz olsanız siz de kırılırsınız eminim.
Bu nasil arkadaslikBazıları diğerini istemiyor falan grup kurma diye tembih ettiler. Ben koyamadığım arkadaşımı sözle çağırdımn. Benim başım ağrıdı
Bebekleri var ev ortamı istiyorlar o yüzden. Kimsenin davet ettiği yok konu dönüyor dolaşıyor benim ev müsait diye bana kalıyor. Vallahi bu ayarlardan bunaldım. Ne yapılır bu durumlarda bilmiyorum.Dışarıda olsa tamam da size geleceklermiş o kadar kalabalıkla neden uğraşıyorsunuz ki çıkın dışarıda yapın kahvaltıyı, bir de hep bana geliyorlar demişsiniz sizi davet etmiyorlar mı?
İstemiyorlarsa neden çağırdınız ki? Bazen bende bazı insanları istemiyorum buna rağmen evine gittiğimde o kişiyi görsem hiç hoşuma gitmezdiBazıları diğerini istemiyor falan grup kurma diye tembih ettiler. Ben koyamadığım arkadaşımı sözle çağırdımn. Benim başım ağrıdı
Yok bu işlemedikleri kişi değil. Bunu sana kalmış dediler bende gelsin dedim çağırdım .İstemiyorlarsa neden çağırdınız ki? Bazen bende bazı insanları istemiyorum buna rağmen evine gittiğimde o kişiyi görsem hiç hoşuma gitmezdi
Bence biraz mesafe koyun, ya da dısarıdaki görüşmelere gidin. Genelde evini acan, ikram veren evlere cok gelinmek istenir =) acık acık bana sunu yap bunu yap diyorlardı cünkü. Ona uydu bunu uymadı durumundan da kırılan cok oluyor ben artık önemsemiyorum. Sizde önemsemeyin böyle seyleri...Bebekleri var ev ortamı istiyorlar o yüzden. Kimsenin davet ettiği yok konu dönüyor dolaşıyor benim ev müsait diye bana kalıyor. Vallahi bu ayarlardan bunaldım. Ne yapılır bu durumlarda bilmiyorum.
Darısı başıma canım. By yıprattı beni artık yoruldum yeter. Isleyen istediği ile görüşsün. Beni cagirmasalarda zerre kırılmam artık of yani. Bensiz kime giderler bilmem artıkBen sizi anladım bu dertten muzdariptim.
Bırıyle aramda haklı oldugum bir sorun ciktı, kusmedım. Ama artık hıcbısey de kendimi zorunlu hissetmiyorum ona karsı.
Haliyle taraf tutanları da eledim.
Yakın gordugumle samimi sekilde görusmeye devam ediyorum.
Dugun bayram olur, hepimiz denk gelırız evet oturur kahvemi ıcerım.
Ama kahve daveti yapmam veya birilerini davet ederken kırılmasınlar onlarında cagırayım olayım bıttı.
Hafıfledım.
Çok saçma yaDirek konuya gireyim.
Eski 6 7 okul arkadaşlarıyız. Hep heryere herzaman birlikte program yaparız ama bu sıkıntılı oluyor bence. Biriyle görüşmek istesek diğerlerine haber verme sorunu beni yordu. Neyse ben bir şekilde 2 kişiyi davet etmiş bulundum. 2 hafta ertelendi falan bu haftaya geldik. bugün de diğerlerinden biri (haber vermediğim) bir çay içtik. Duyar falan ayıp olur diye onada söyledim gel diye. Aman efendim bir bozuldu bir bozuldu. Bunlar baştan konuşulurmuş neden hepimize uyan günü birlikte karar vermemişiz.
Yahu ben mi acayipim artık ayırt edemiyorum. Aşırı hassasım ben bide, ağır geliyor bu ithamlar.
Bide kimse davet etmiyor ben davet ediyorum evime hep ben sorumlu oluyorum.(
Ne yapmalı şimdi yaw.
Yorulmanı da cok ıyı anlıyorum.Darısı başıma canım. By yıprattı beni artık yoruldum yeter. Isleyen istediği ile görüşsün. Beni cagirmasakarda zerre kırılmam artık of yani. Bensiz kime giderler bilmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?