Eski aşklar unutulmamış olabilir mi

Biraz açar mısınız? Size senden aile mi olur dedi? Ayrıca çocuk yapmayin daha evlilik oturmamış

Var zaten onu kabul etmıs.
Işte oturup konuşmak gerek açık açık. Ben hayatta kuruntu yapan insana tahammül edemiyorum. Sürekli teori üreten, ufak olaylardan değişik senaryo çizen vs. Herşeyi açık açık konuşmaktan yanayım. Sanirim burada iletişim sorunu burdan kaynaklanıyor. Hanımefendi kurmayı seviyor, eşi de son derece kaba ve iletişim becelerileri zayıf. O yüzden iş sarpa sarmış

Kendi düşüncesini senin üzerine yıkmaya çalışıyor olabilir mi?

Sadece bir olaydan yola çıkarak eş hakkında yorum yapmak zor. Sevgili olsa nişanlı olsa yine bi nebze olumsuzda olsa rahat konuşulur ama şimdi bi yuva var ortada. Bende bazen yaşamımla içinde bulunduğum durumla hiç alakası olmayan şarkılar türküler dinliyorum. Bence dinlenen müzik türüne bu kadar anlam yüklememek gerek. Bi gün sevgilimden dün ayrılmış gibi bi gün yıllardır unutamadığım biri varmış gibi bi gün affetmem affetmem şarkıları Takılmayın bence çok. Genel olarak çok ciddi sorunlarınız yoksa. İçinde bulunduğumuz durumlar ülkece hepimizin psikolojisini yıprattı. Biraz ona verin bu durumu

Bence hepimizin unutamadığı birileri elbet olacak..

Teşekkür ederim evet her şerde bir hayır vardır gerçekten de

Yani bu açıdan bakınca bana da saçma geldi ama bilmiyorum hiç sorun yokken eften püften bi şeyden bana sarması falan hiç de normal gelmiyor

Genele bakarsak büyük bir sorunumuz yok ama benim anlayamadığım bir şey var son bir kaç aydın aramızda herhangi bi tartışma geçse ya da ben bir hata yapsam doğrudan bana kişiliğime saldırgan eleştriler yapıyor sanki hazırda bekliyor bunlar ağzında tartışmadan bi on dakika önce bana sevgi sözcükleri söyleyen adam gidiyor senden aile olmaz vs diyen adam geliyor

Biraz açar mısınız? Size senden aile mi olur dedi? Ayrıca çocuk yapmayin daha evlilik oturmamış
Evet aynen böyle söyledi herhangi bir tartışmada doğrudan bana kişiliğime karşı saldırgan şeyler söylüyor anlamıyorum tartışmadan beş dakika önce canım cicim yapan adam gidiyor tartıştıktan sonra da konuyu uzattıkça uzatan soğuk yapan iletişime kapalı olan kendisi oluyor ben de ilk zamanlar şok oluyordum bu nedir böyle çözelim sorun neyse diyorum iletişime geçen oturup konuşalım diyen hep ben oluyordum artık mecalim kalmadı gerçekten ne olacaksa olsun da hayatıma devam edeyim böyle sürüncemede kalmış bir evliliği hak etmiyorum diyorum

Kendi düşüncesini senin üzerine yıkmaya çalışıyor olabilir mi?
Olabilir her şey olabilir ama bunu sorsan saçmalama işte sen böyle art niyetlisin falan der sormuşluğum var çünkü aldığım cevaplar bunlar

Daha ortada birsey yokken bu kadar neden kuruntu yapiyorsun? Kendine eziyet ...

Daha ortada birsey yokken bu kadar neden kuruntu yapiyorsun? Kendine eziyet ...
Enn ufak bir tartışmada saçma sapan konuşması beni altında başka bir şey aramaya mi itiyor acaba bilmiyorum. Kuruntu olduğunu da kabul ediyorum

Enn ufak bir tartışmada saçma sapan konuşması beni altında başka bir şey aramaya mi itiyor acaba bilmiyorum. Kuruntu olduğunu da kabul ediyorum
Bu düsünceden kurtul. Sonucta pisman olsa sevmese dört bir yana kapi var ... gider ... tutamazsin bile :) daha güzel seylere odaklan

Canın diğer konuları bilmiyorum ama sadece şu konuyu ddğerlendireceksem alkol almış şarkı dinliyor melenkolik takılmaknisteurblir insan ayrıca geçmiş hep kolay gelir o yüzden eskiye hep Özlem olur ha ayrıca şarkılara takılma bence çünkü bü tür şarkılar hep ayrırık üzerine

Böyle sarhoş adamı da baba yapmak.... eminim ama çok iyi baba oluuuuurrr diyeceksiniz değil mi? Eminim ayık kalırsa olur

Biliyorum aslında.. Eve kapanmak iyi gelmedi gerçekten

Böyle sarhoş adamı da baba yapmak.... eminim ama çok iyi baba oluuuuurrr diyeceksiniz değil mi? Eminim ayık kalırsa olur
Baba filan değil konusu bile geçmiyor ben orda neden benim evliliğim iyi gitmiyor diye sitem ettim eşim daima sarhoş biri değildir evet alkol alır ama kontrollüdür keyfine muhabbetine takılır.. Bu defa fazla içmişti onu da kavga etmemize bağlıyorum. İşin özüne bakacak olursak sorun sıkıntı var aramızda önümü görememek beni üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…