- 13 Aralık 2015
- 634
- 545
- 103
Arkadaşlar herkese iyi geceler, eşimle buraya da konu açtığım zamandan beri tam anlamıyla eskisi gibi olamadık bu gece bu konuyu açmamın nedeni de eşimle ilgili iki gün önce bir rüya gördüm güya biriyle wptan görüşüyormuş falan burdaki konulardan çok etkilendim heralde diye düşündüm ama rüya anında o kadar gerçekçiydi ki.. sabah uyanınca Allahım dedim bu nasıl bir rüyaydı.. herneyse geliyorum bu konumun sebebine dün saçma bi konudan kavga ettik ama bana yine senden aile mi olur falan dedi halbuki hatalı da olsam bunu söyleyeceği bir olay yaşanmamıştı bugün de aramız limoniydi akşama doğru çıktı gitti arkadaşlarıyla bahçe var burda oraya oturmaya corona nedeniyle hiç bir şey konuşasım olmamasına rağmen aradım maske takmış mıydın falan diye takmış öyle biraz konuştuk kapattık 1.5 saat önce eve geldi zil zurna sarhoş derler ya o hesap ve açıp açıp böyle unutulmayan eski sevgiliye ithaf edilecek şarkılar dinledi hiç oturmadı o şarkılarda adeta kendini kaybedercesine eşlik etti şimdi de gitti yattı bu bana acaip dokundu arkadaşlar bu ne iş böyle unutamadığı biri mi var şimdi bunun diye düşünmekten kafayı yiycem evet tartıştığımız konuda hata bendeydi ama öyle şeyler söyledi ki sinirlenip konuşmadım bu ne iş şimdi yarın neydi bu yaptığın diye sorcam bu sefer bana alkollü adama ne yaptığını soruyorsun vs diyebilir bilmiyorum anlamadım ama aklımda binbir kuşku... evleneli iki yıl oldu hala ne olduğumuz ne olacağımız belli değil çoluk çocuk sahibi olan arkadaşlarımı gördükçe üzülüyorum sürekli dua ediyorum Allah’ım neyse hakkımda hayırlısı onu yaşayayım emeğimin sevgimin karşılığını alacağım bir hayatım olsun huzurum olsun diye... kendimi mutsuz hissediyorum..