Çok yaratıcısınızOlursa söylerim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yaratıcısınızOlursa söylerim.
maddi duruma gore davraniyordu cogu konuyada yazdim zaten bir keresinde okulda ozamanlar senede bir kere aile yemek toplantisi mi ne oluyordu onun gibi bir sey tam hatirlamiyorum hic katilamadigim icin ogretmen a4 kagittan verdi bir kagit katilmak isteyen veliler imzalasin getirin geri dedi bende cocukluk kaybettim kagidi ertesi gun sordu kayboldu dedim tutturdu 2 tl simdiki parayla getirceksin diye tamam dedim dedim ama ekmek alakacak para bile yok nasil soyleyecegim anneme bende soylemedim uzulmesin diye sirret hergun soruyo ama bi kac gun sonra kaldirdi tahtaya harcliklarindan biriktir ver o parayi dedi neyse soruyo kac para harcligin var gunluk diye diyorum 250 bin lira simdinin 25 krs iste herkes guluyor sinifta 25 krs 25 krs 1 tlye kadar arttirdim oda gulup dalga gecmisti iki hafta harcama cikar onun parasi diyeBenim hatirladigim şey ilkokulda devamli
maddi durum uzerinde durulmasiydi, ogretmenlerin agzinda hep annen baban ne iş yapiyor? Odan var mi? Ev kira mi? Herkese herkesin içinde bu sorulari yoneltirlerdi hatta yetmedi cizelge hazirlanmişti kimin babasi işci, kimin babasi ogretmen bilmem ne?
Mont, bot gibi yardim yapilacagi zaman hep acik acik belirtilirdi.
Cogunlugumuz işçi cocuklariydik o ayri ama tersi de olabilirdi ve sinifimizda bikaç tane durumu çok kotu cocuk vardi onlar hep mahçuptu bu sorularda.
Bir de aidat parasi mi ne zikkim ondan vardi. Ailesi parayi ödemiyor diye sinifin ortasinda kucucuk cocuklari azarlardi ogretmen, halbuki cocugun suçu ne?![]()
Sonrada öğretmenler kutsaldır. Gerçekten hakkını vereen öğretmenleri tenzih ederek söylüyorum. Gerçekten bi sınav kazanıp öğretmen olunmamalı yazık böylelerinin elinde kaç çocuğun psikolojisi bozuluyor dile getiremiyor kim bilirmaddi duruma gore davraniyordu cogu konuyada yazdim zaten bir keresinde okulda ozamanlar senede bir kere aile yemek toplantisi mi ne oluyordu onun gibi bir sey tam hatirlamiyorum hic katilamadigim icin ogretmen a4 kagittan verdi bir kagit katilmak isteyen veliler imzalasin getirin geri dedi bende cocukluk kaybettim kagidi ertesi gun sordu kayboldu dedim tutturdu 2 tl simdiki parayla getirceksin diye tamam dedim dedim ama ekmek alakacak para bile yok nasil soyleyecegim anneme bende soylemedim uzulmesin diye sirret hergun soruyo ama bi kac gun sonra kaldirdi tahtaya harcliklarindan biriktir ver o parayi dedi neyse soruyo kac para harcligin var gunluk diye diyorum 250 bin lira simdinin 25 krs iste herkes guluyor sinifta 25 krs 25 krs 1 tlye kadar arttirdim oda gulup dalga gecmisti iki hafta harcama cikar onun parasi diye
İşte @Pembekoala35 çok güzel anlatmış durumu ben de hep iş hayatında erkekleri başarılı bulduklarında aynısı düşünürüm.Kadının iş yükü ve sorumluluğu daha fazla.Tabii ki de yansıtmaması lazım ama kadınız bir fazla duyarlıyız...düşünün çocuğunuz hasta ve bir yabancıya yâda kreşe bırakıp ise geliyorsunuz.
maddi duruma gore davraniyordu cogu konuyada yazdim zaten bir keresinde okulda ozamanlar senede bir kere aile yemek toplantisi mi ne oluyordu onun gibi bir sey tam hatirlamiyorum hic katilamadigim icin ogretmen a4 kagittan verdi bir kagit katilmak isteyen veliler imzalasin getirin geri dedi bende cocukluk kaybettim kagidi ertesi gun sordu kayboldu dedim tutturdu 2 tl simdiki parayla getirceksin diye tamam dedim dedim ama ekmek alakacak para bile yok nasil soyleyecegim anneme bende soylemedim uzulmesin diye sirret hergun soruyo ama bi kac gun sonra kaldirdi tahtaya harcliklarindan biriktir ver o parayi dedi neyse soruyo kac para harcligin var gunluk diye diyorum 250 bin lira simdinin 25 krs iste herkes guluyor sinifta 25 krs 25 krs 1 tlye kadar arttirdim oda gulup dalga gecmisti iki hafta harcama cikar onun parasi diye
Hırçınsu'nun annesi haksız değil mi demek istiyorsun?Benimde hiç unutmadığım bi anım var. 23 nisanda ana sınıfına gidiyodum çiçekçi kız oluyoduk. Kırmızı çiçekli sepeti istemiştim ben öğretmen turuncuyu vermişti. Bakınca önemli bişey değil ama üstünden 20 sene geçmiş hala aklımda.
suan daha bilincli ogretmenler eskinin bir cok ogretmeni cok gaddardi iyileri vardi ama onlar azinliktaydiO zamanlarin ogretmenleri bir acayipti cidden.
Tenefusteyken elimde yoğun bir agrım olmuştu baya kucuktum ilkokul cocuğuyum yani, ogretmene soylemek için ogretmenler odasina başimi uzatmamla bana kizmasi bir olmuştu.
Odada sigara zikkimlaniyorlardi rahatsiz edilmek istemiyordu sanirim hanimefendi, bir de derse gelip agzini buzerek benim taklidimi yapmisti "ogretmenim parmagim aciiiyyyyuu" diye, koca kadin
Kimseyi ogretmenler odasinda gormek istemiyormuşmuş.Anlatsam kitap cikar baya degisik tipler gordu bu gozler
zaten hic bir zaman basarili olamadim o kadindan sonra ona gelene kadar gayet iyiydim ailede cok bilincli degildi 20 yil oncesi bu anlattigimSonrada öğretmenler kutsaldır. Gerçekten hakkını vereen öğretmenleri tenzih ederek söylüyorum. Gerçekten bi sınav kazanıp öğretmen olunmamalı yazık böylelerinin elinde kaç çocuğun psikolojisi bozuluyor dile getiremiyor kim bilir
zaten şimdiki velilerin çoğu öğretmenlere göz açtırmıyor iyide yapıyorlar. önceleri ne kıymetli evlatları derdim ama durum öyle değil. yukarlarda hanımefendinin dayağı savunmasına bakacak olursak işini yapamayacakların hakkından böyle veliler geliyorzaten hic bir zaman basarili olamadim o kadindan sonra ona gelene kadar gayet iyiydim ailede cok bilincli degildi 20 yil oncesi bu anlattigim
aynen oyle eskiden okula yazdirirken eti sizin kemigi bizim diye soyluyorlardi bide sosyal medya yoktu bizler gozu acik cocuklar degildik cogunlukla soylemezdik bile ailemizezaten şimdiki velilerin çoğu öğretmenlere göz açtırmıyor iyide yapıyorlar. önceleri ne kıymetli evlatları derdim ama durum öyle değil. yukarlarda hanımefendinin dayağı savunmasına bakacak olursak işini yapamayacakların hakkından böyle veliler geliyor
Hakkımdan gelindiğini falan mı düşünüyorsunuz.zaten şimdiki velilerin çoğu öğretmenlere göz açtırmıyor iyide yapıyorlar. önceleri ne kıymetli evlatları derdim ama durum öyle değil. yukarlarda hanımefendinin dayağı savunmasına bakacak olursak işini yapamayacakların hakkından böyle veliler geliyor
suan daha bilincli ogretmenler eskinin bir cok ogretmeni cok gaddardi iyileri vardi ama onlar azinliktaydi
Ne kadar kötü kalplisinizOrası dingonun mekanıymış gibi sınıfa dalıp çocuk parkındaymış gibi top isteyip öğretmen bostan korkuluğuymuş gibi qrkadaşınızla hırlaşırsanız nerde olduğunuz hatırlatılır elbette. Yani şu hareketi de savunmayın 8. Sınıfa gelmiş çocuk artık nerede ne yapacağını bilecek çağdadır,öğrenci olduğunuz 8 sene boyunca öğrenememiş miydiniz...
Sizin çocukların öğretmenleri iyi kalpli olur inşallahNe kadar kötü kalplisiniz
branşlarında yapılan sınavlardada harika(!)sonuçları olan öğretmenler kaynıyor bu ülkede e haliyle bu başarısızlığı velilere yıkmak daha kolay.Hakkımdan gelindiğini falan mı düşünüyorsunuz.o velilerin çocukları işte lisans yerleştirme sınavında sıfır çekiyor ve maalesef bu sıfır çekenlerin sayısı her yıl artıyor
E kimmiş o bağıran babanız mı ?Yaaa minnoş musunnnsana şuan ponpon yapasım geldi. Ben de şiir okumak için görevlendirilmiştim. 10 kasımdı. Ezberle dediler ilkokula gidiyorum tabii. Ezberledim ama beni kürsüye çıkartmadılar. O zamanlarda bütün okul dışardaydı. Babam ve annem orada elbette. Kalabalıkların içinden bir adam bağıra çağıra geldi. Neden şiirini okutmadınız diye bi tartışma çıkarmıştı.Kürsüye çıktı herkese saydırdı
Görmeniz lazım şiir okuyamadığıma mı ağlasam yoksa rezil olduğuma mı bilemedim
![]()