Daha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmışHayır normal değil ama sizinde taa geçen senden kalma mesajlara kadar kocanızın telefonunu kurcalamanız da normal değil
Yani sıradan iki erkek kanka konuşması mı demeliyim yoksa büyütmeli miyim olayı kafam karışık.adam kız güzelse üşenmem dağları delerim demiş sizce normal mi?
Diğerinin eski sevgililerinden bir kızAybiş dediği kişi kim
Erkek milleti işte çoğu aynı bokDiğerinin eski sevgililerinden bir kız
Siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınızEşiniz de sıkıntı var. Anlayamadınız mı daha?
Adam zaten sağlam ayakkabı değil. Dua et de güzel bir kız cagirmasin bir günDaha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmış
Eğer boşanmayacaksam kurcalamazdımSiz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız
Yanlış hatırlamıyorsam, sizin eşinizin görev sırasında da böyle bir olayı olup ceza almıştı, bir kıza numara vermişlerdi, güya arkadaşım suçlu demişti değil mi?Daha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmış
O olayda yer değişikliği olmuştu ama eşimin değil diğerinin. Ama eşim de amiri ile konuşana kadar değişmişti. Kısa sürmüştü döndü diğeri 3 ay falan devam etmişti zaten kamera kayıtları vardı onlara ulaşana kadar cezalı kaldı.Yanlış hatırlamıyorsam, sizin eşinizin görev sırasında da böyle bir olayı olup ceza almıştı, bir kıza numara vermişlerdi, güya arkadaşım suçlu demişti değil mi?
Fake hesapta açmış.
Bu konuşmalarda normal değil.
Ama ne yapabilirsiniz bu mesajla? Birşey yapacağınızı sanmıyorum.
Güzel bir kız eşinize yeşil ışık yakmadığı sürece sorun yok .Yani sıradan iki erkek kanka konuşması mı demeliyim yoksa büyütmeli miyim olayı kafam karışık.
Anladım.O olayda yer değişikliği olmuştu ama eşimin değil diğerinin. Ama eşim de amiri ile konuşana kadar değişmişti. Kısa sürmüştü döndü diğeri 3 ay falan devam etmişti zaten kamera kayıtları vardı onlara ulaşana kadar cezalı kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?