Eski bir mesaj

Hayır normal değil ama sizinde taa geçen senden kalma mesajlara kadar kocanızın telefonunu kurcalamanız da normal değil
Daha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmış

Bize göre değilse bile kocan ve arkadasina gayet normal geliyor..
Baksana hale..
Karşıdaki kişi de kendi kararlarına almaktan yoksun bir gerizekalı olduğu için esine soruyor.Evli olduğunu bile bile
Esin ise dünden razı,güzel olsa ucaga atlayıp Çin'e gidebilecek kıvamda.
Ama eski mesaj olduğu için neyse diyorum.
Ancak seninki de guzel birini bulursa niyeti bozacakmis gibi geldi bana.

Daha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmış
Adam zaten sağlam ayakkabı değil. Dua et de güzel bir kız cagirmasin bir gün

Yanlış hatırlamıyorsam, sizin eşinizin görev sırasında da böyle bir olayı olup ceza almıştı, bir kıza numara vermişlerdi, güya arkadaşım suçlu demişti değil mi?
Fake hesapta açmış.
Bu konuşmalarda normal değil.
Ama ne yapabilirsiniz bu mesajla? Birşey yapacağınızı sanmıyorum.

O olayda yer değişikliği olmuştu ama eşimin değil diğerinin. Ama eşim de amiri ile konuşana kadar değişmişti. Kısa sürmüştü döndü diğeri 3 ay falan devam etmişti zaten kamera kayıtları vardı onlara ulaşana kadar cezalı kaldı.

Anladım.
Eşinizin bu konularda sağlam ayakkabı olmadığı fake hesapla birlikte ortada aslında.
Sizin 1 yıllık mesajları okuma isteğinizde bundan
Bu konuşmalarda normal değil ama kendisine birşey deseniz alacağınız cevaplar belli.
Mesajları okuduğunuz için suçlu da çıkacaksınız muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…