• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bir mesaj

Sağdaki mesajlar eşimin. Geçen yaz arkadaşı ile bu şekilde mesajlaşmış. Bu normal mi gerçekten? Ben mi ince düşünüyorum yoksa?
Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...
Bunu normal bulan aldatılınca da olabilir bir kere diyip affeder

Bu, konuşulunca çözülecek bir konu değil.

Kafasından bunlar geçiyormuş, tanışmış oldunuz.

Boşanacaksanız şiddetli bir şekilde kavga etmekte mahsur görmüyorum.

Boşanmayacaksanız konuyu unutup bir gün güzel bir kız tarafından çağrılmaması için dua etmekten başka yapacak bir şeyiniz yok.

Yani bence normal değil, aslında büyük kaos için gerekli herşey var.

Ama burda ve bunlar olurken ki bütün zamanlarda, "SİZ" Nerdesiniz? O adam (kocanız) evli olduğu halde bunu diyebiliyorsa, evlilik şuuru sorumluluğu yok demektir.

Sizi hiçe sayarak bunu diyebiliyorsa, sizinle arasında sevgi, muhabbet, bağlılık gibi olmazsa olmazlar eksik hatta yok demektir.

Bu insanda, evliliğiniz de hatta kendi bakış açısinizda siz kendinizi nerde görüyor, kendinize değer veriyor musunuz?

Sağdaki mesajlar eşimin. Geçen yaz arkadaşı ile bu şekilde mesajlaşmış. Bu normal mi gerçekten? Ben mi ince düşünüyorum yoksa?
Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...
Hay sizin erkek muhabbeti adı altında yaptığınız muhabbetin içine tüküreyim.

Bilmiyorum ki..
Mesajlarımi 1 sene kadar saklamadim.
Acaba silinmeyince,sohbeti temizlemeyince öylece duruyor mu ki.
Bazen wp yedekleme yapıyor,belki de öyle bir şeydir.🧐
Yedeklese bile kim taaaa bir sene öncesini acar da bakar ki? Bu esine guvenmedigi anlamina gelir. Birseyler ariyor belli ki.

Bu, konuşulunca çözülecek bir konu değil.

Kafasından bunlar geçiyormuş, tanışmış oldunuz.

Boşanacaksanız şiddetli bir şekilde kavga etmekte mahsur görmüyorum.

Boşanmayacaksanız konuyu unutup bir gün güzel bir kız tarafından çağrılmaması için dua etmekten başka yapacak bir şeyiniz yok.
Güzellik anlaşıyı çok geniş ama
Poposu güzel gideyim
Memesi güzel gideyim
Dudağı güzel gideyim
Kıvrımı güzel gideyim
Bütüncül değil tek bir yerin güzel olması bile yeterlidir bunun için.Libido yükseldiğinde nefes alsına bile döner.Zihniyet belli.

Yengenc biliyormusun ;bana sorarsan mesaj da yeni.
Yani 1 senelik değil.
Yoksa kim 1 senelik mesajın pesine düşer. 🤔
Yani 1 senelik değil.
Yeni değil bu konuda neden yalan söyleyeyim ki. Açıkçası bu kişiyle 20 yıldan uzun süredir arkadaşlar. Arkadaşı arada sırada eski sevgililerini sorar eşime. Çünkü eşim takipleşiyor onlarla. Neden bilmiyorum bugün bakmak geçti içimden. Bulunca da burda yazdım. Yani daha önceden görseydim muhtemelen daha önce konu açmış olurdum.

Daha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmış
E niye silmemeş? Yoksa siz silinenleri geri mi yüklediniz?

Yedeklese bile kim taaaa bir sene öncesini acar da bakar ki? Bu esine guvenmedigi anlamina gelir. Birseyler ariyor belli ki.
Evet tam olarak güvenmiyorum. Kişisel olarak zaten karşımdaki kişilerin ne hissettiklerinden emin olmak isterim çoğu zaman bu yüzden de elimde olmadan sorgulama veya bakma konusunda kendimi tutamıyorum.

Yani 1 senelik değil.
Oladabilir. Ama benim telefonumda 6 yıllık mesajlar duruyor,o yüzden bri şey diyemeyeceğim. Belki de "kız" diye aratti, bu mesajlar çıktı.
Ama uygulama indirip kadınlarla konuşunca ayrılmayan kadın bu olaya da ayrılmaz. Çünkü net bir şey yok aldattığına dair. O yüzden hesa sorup yuzgoz olmaya gerek yok. Madem ayrılmayacak,bari kendisini saf yerine koyup kandirmasina izin vermesin

E niye silmemeş? Yoksa siz silinenleri geri mi yüklediniz?
Yok ben yüklemedim normal direk mesajlara baktım biraz da geriye gidince gördüm. Hatta şu anda neden geçen yaz görmedim bunu düşünüyorum acaba WhatsApp i silip tekrar mı yüklemiştir, ya da geçen yaz bakmadım muhtemelen hiç hatırlamıyorum sürekli bakmadığım için.

Back
X