• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bir mesaj

Ergen gibiler hala... Aybiş vaybiş... Güzellerde ölüyordu bu şapşikler için zaten allam ya... Şakasına bile olsa çok çirkin bi muhabbet sinekte küçüktür ama mide bulandırır... Eşinizin karakteri buysa şuana kadar aldatırdı elinizde bu muhabbet dışında bişey yoksa üzerinde durmayın derim.
4 sene önce bir sahte hesap açmıştı ondan sonra başka bir olay olmadı.

Tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum. Bu mesajlar hiç öyle aman erkek muhabbeti işte denilip gecistirilecek muhabbetler değil. Biz kızlar da bazen aramızda karanlık muhabbetler yapıyoruz ama sevgilimiz eşimiz varsa asla böyle şeyler konuşmayız aksine konuşana da kötü gözle bakarız siz de bir kadınsıniz kendinizi sorgulayin bakalım hiç böyle bir muhabbet şaka bile olsa aklınızdan geçti mi ? Tek eşiniz için demiyorum birçok erkek eğer aldatmiyorsa eğer eline fırsat geçmediği içindir.
Bu sohbetler hic masum değil net söylüyorum.

Tartıştık baya. Ben kankamla yakışıklı erkek olsa hiç üşenmem giderim yazmış olsaydım ne anlardın dedim. Kankasının eşine saygısızlık yaptığını söyledim tekrardan. Daha önce de fotoğraf atıyordu adamın eski sevgililerinden. Biraz anladı gibi bir daha fotoğraf atmayacağını söyledi. Sevmesek de dediği kısımda da normalde bekar olsaydık zamanlarına ithafen yazılmış yani biz zamanında evlendik o zamanlar sevmemiş olsaydık da evlenmeliydik ve iyi ki evlendik demek istemiş.
Himm tamam inandık eşine...

Tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum. Bu mesajlar hiç öyle aman erkek muhabbeti işte denilip gecistirilecek muhabbetler değil. Biz kızlar da bazen aramızda karanlık muhabbetler yapıyoruz ama sevgilimiz eşimiz varsa asla böyle şeyler konuşmayız aksine konuşana da kötü gözle bakarız siz de bir kadınsıniz kendinizi sorgulayin bakalım hiç böyle bir muhabbet şaka bile olsa aklınızdan geçti mi ? Tek eşiniz için demiyorum birçok erkek eğer aldatmiyorsa eğer eline fırsat geçmediği içindir.
Bu sohbetler hic masum değil net söylüyorum.
Haklısınız ancak erkekler ile kadınların aldatma olayında algılanışı farklı. Evet kadınlar böyle muhabbet yapmazlar. Ancak bunun nedeni kadınların eşlerini aldatmamaları veya aldatma potansiyeli olmamaları değildir. Kadınlar açığa vurmazlar bunu. Eleştirilmekten veya kötü, olumsuz sözlere maruz kalmaktan çekinirler. Oysa erkekler bunu bir övünç kaynağı olarak görürler, o yüzden aldatsa da aldatmasa da bu tür muhabbetleri çok daha kolay yaparlar. Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Kesinlikle çirkin buluyorum bu tarz muhabbeti ve evlilik kurumuna, eşine saygısızlıktır ve evliliği bitirme sebebi olabilir. Sadece "kadınların böyle muhabbet ettiklerini gördün mü" söyleminize istinaden yazdım.

Back
X