• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bir mesaj

Konu sahibi sizin önceki konularınıza bakarak bir şey demek istiyorum. Eşiniz cidden mide bulandırıcı biri. :(

neyini anlamadınız
güzel bir kız çağırsa eşiniz çağırdığı yere gidecek işte
dümdük ele yüzüne yüzüne yazmış

Bazı seviyesizler aralarında kim daha çapkın muhabbeti yapabiliyor ama sizinki onlardan değil bence; mimliymiş zaten.
Aldatılmadıysanız bile her an aldatılabilirsiniz bir kadının "gel" demesine bakıyor yani.
Eşim beni bu durumda bıraksa güvenim zedeleneceği için yol veririm, yoluma bakarım.
Eşimin bu mesajlarda ciddi olmadığına inanacak kadar saf olacak olursam da onun acı şerbetini ona içiririm. "-miş" gibi yaparım.
Empati yaparsa anlar belki :)

Tarih de var bu kez . Sevmesek de zor olsa da evlenmek lazım yazmış zaten evliyken.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Bir karar alıp konuşmak istiyorum. Ama şu anda kendimi güçsüz hissediyorum. Aslında tüm gemileri yakasım var. Sadece iki şey kafamda soru işareti. Birincisi boşanmaya karar verirsem Bursa'da kalmam. Ve boşanırsam zorunlu hizmetimi yapmadığım için zorunlu hizmet bölgesine gitmem gerekecek. Bu durumda oğlumla gitsem . Babasından ayrı şehirde mi olacak, hiç göremeyecek mi... Çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG_20220606_001828.webp
    IMG_20220606_001828.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 114
Eski konularınıza da göz gezdirdim, çok naif bir kadın olduğunuzu hissettim. Bence sizin eşinizle açık konuşmaya ihtiyacınız var. Kırıldığınızda sessiz kalıp gözleriniz dolsa da uyumaya çalışmak yerine, görmezden gelmek yerine…
Tehdit etmeden, açıkça sevilmiyorsanız bunu öğrenmek istediğinizi mi söyleseniz, nasıl bir tepki alırsınız bu durumda?

Çok laçka sohbet bunlar.. İçinde yoksa bile bu arkadaş çevresi her haltı yedirir..

Eski konularınıza da göz gezdirdim, çok naif bir kadın olduğunuzu hissettim. Bence sizin eşinizle açık konuşmaya ihtiyacınız var. Kırıldığınızda sessiz kalıp gözleriniz dolsa da uyumaya çalışmak yerine, görmezden gelmek yerine…
Tehdit etmeden, açıkça sevilmiyorsanız bunu öğrenmek istediğinizi mi söyleseniz, nasıl bir tepki alırsınız bu durumda?
Her sorunumuzda konuşmak istediğimde ben sorun çıkaran biri oldum. Ona göre sorun yok ve ben can sıkıntısından sorun üretiyormuşum 3-4 ayda bir. Ve bazı konularda ben hep böyleydim veya kendi kafasındaki normale göre yorumluyor olayları. Konuşma sonrası pişmanlık hissediyorum.
Sakin bir şekilde dinlemiyor ve yüksek sesle savunmaya geçiyor çoğunlukla. Bu mesajlarda da konuşmak istesem bunu mu sorun ettin, kankamı biliyorsun zaten öylesine yazdım diyecek. Hem hiçbir şey yapmadım falan diyecek, 7-24 çalışmadığım.her an seninleyim zaten diyecek (hep böyledir genelde evde olur izinlerinde, market pazar gezmeye birlikte gideriz hepsine)...

Son düzenleme:
Daha önce beni sevmiyorsun dediğimde bazı tartışmalarda ben.sevgimi farklı şekilde gösteririm hala tanımadın mi beni demişti. Mesela işe gidecek olsam da bazen sana kahvaltı hazırlıyorum, tüm izinlerimde evdeyim falan demişti . Özel günler için de bir şeyler düşünür hediye alır. Beni mutlu edecek bazı şeyler var onları yapmaya çalışır bazen.

Her sorunumuzda konuşmak istediğimde ben sorun çıkaran biri oldum. Ona göre sorun yok ve ben can sıkıntısından sorun üretiyormuşum 3-4 ayda bir. Ve bazı konularda ben hep böyleydim veya kendi kafasındaki normale göre yorumluyor olayları. Konuşma sonrası pişmanlık hissediyorum.
Sakin bir şekilde dinlemiyor ve yüksek sesle savunmaya geçiyor çoğunlukla. Bu mesajlarda da konuşmak istesem bunu mu sorun ettin, kankamı biliyorsun zaten öylesine yazdım diyecek. Hem hiçbir şey yapmadım falan diyecek, 7-24 çalışmadığım.her an seninleyim zaten diyecek (hep böyledir genelde evde olur izinlerinde, market pazar gezmeye birlikte gideriz hepsine)...
Siz de yine sakin ve çözüm odaklı şekilde "kankanı biliyorum, sen de beni biliyorsun, böyle cümleleri görmek beni yaralıyor ve senin için de üzülüyorum, beni sevmediğin halde evli olman gerektiği için hayatımda olabilir misin?" gibi konuşabilirsiniz aslında ama ses yükseliyor, konu çatışmaya varıyorsa anlamsız olur dediğiniz gibi.
Belki kararınızı verip uygulamaya koyduğunuzda konuşabilirsiniz ancak. Ne olduğunu, neden böyle olduğunu sorguladığında derdinizi anlatır, onunla konuşmanın mümkün olmadığını ve bu yüzden sustuğunuzu söylersiniz.

Tarih de var bu kez . Sevmesek de zor olsa da evlenmek lazım yazmış zaten evliyken.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Bir karar alıp konuşmak istiyorum. Ama şu anda kendimi güçsüz hissediyorum. Aslında tüm gemileri yakasım var. Sadece iki şey kafamda soru işareti. Birincisi boşanmaya karar verirsem Bursa'da kalmam. Ve boşanırsam zorunlu hizmetimi yapmadığım için zorunlu hizmet bölgesine gitmem gerekecek. Bu durumda oğlumla gitsem . Babasından ayrı şehirde mi olacak, hiç göremeyecek mi... Çok üzgünüm
20'lik kızlarda bu çapsız herifleri bekliyordu zaten.
Kendilerini ne sanıyorlarsa.
Şu mesajlara kırılıp, üzülmeniz de çok normal.
Ama bunlar sizinle değil eşinizin karakterinin bozukluğuyla alakalı.

Siz de yine sakin ve çözüm odaklı şekilde "kankanı biliyorum, sen de beni biliyorsun, böyle cümleleri görmek beni yaralıyor ve senin için de üzülüyorum, beni sevmediğin halde evli olman gerektiği için hayatımda olabilir misin?" gibi konuşabilirsiniz aslında ama ses yükseliyor, konu çatışmaya varıyorsa anlamsız olur dediğiniz gibi.
Belki kararınızı verip uygulamaya koyduğunuzda konuşabilirsiniz ancak. Ne olduğunu, neden böyle olduğunu sorguladığında derdinizi anlatır, onunla konuşmanın mümkün olmadığını ve bu yüzden sustuğunuzu söylersiniz.
Çok teşekkürler. Konuşmayı demeyeceğim. Ya da bunun öncesinde bir psikoloğa gitme fikri var aklımda belki bu sefer bunu hayata geçiririm. Kafam çok karışık.. sağolun.

Ben boyle bir mesaj yakalasam su an bekardim... Yav normal değil işte neden bize sorup teyit ettirme cabasindasin ki? Esin güvenilmez, uckuru düşük bir şahsiyet iste.

Daha önceden sahte bir hesap açmıştı, kızlarla mesajlaşmıştı ondan dolayı çok sık olmasa da bazen bakmak isteği oluyor ve ayrıntılı bakmamıştım pek. Ki bu mesaj geçen yazdan kalmış
Eee bacim daha ne dememizi bekliyorsun. Karaktersizin biriyle evlisin sende biraz midesizlige dogru yol aliyorsun

Normal değil tabiki. Siz bir kız arkadaşınızla yakışıklı biri çağırsa üşenmem giderim felan der misiniz? Demiyorsanız normal değil tabiki.

Eski konulardan biliyorum adam evlenmiş ama aklı karı kizda.
Macera peşinde ama evli olduğu için yapamıyor.
Bir kıvılcım görse bir ortam oluşsa yapadabilir.
Ağzı da gevşek boş boş konuşup kendini böyle de tatmin edebilir.
Çünkü evliligin sorumlulugundan sıkılmış.
Siz isten bunalıp yardım istediğinizde çoğu zaman yapmak istemiyordu bu da aranızda ayrı sorundu.
O zaman da ayrılmak istemistiniz vs.
Çocuk var ayrılın demek öyle kolay da değil.
Bunlar her kadın için kırıcı seyler.
Bence o yüzden telefonu vs kurcalamayin moralinizi bozmayın bu adam zaten moral bozucu.

Back
X