• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bir mesaj

Yani sıradan iki erkek kanka konuşması mı demeliyim yoksa büyütmeli miyim olayı kafam karışık.
erkek kanka mı?? karşı tarafın erkek olduguna asla inanmam. direkt kız konusması o. sen hayatında aybiş diyen bi erkek gördün mü yaa bu ne saçmalık

erkek kanka mı?? karşı tarafın erkek olduguna asla inanmam. direkt kız konusması o. sen hayatında aybiş diyen bi erkek gördün mü yaa bu ne saçmalık
Hanımefendi erkek karşıdaki evime misafir de oldular. Karısıyla geldi, hatta o zaman bir kızları vardı şimdi iki kızları var uzun süredir yüzyüze görüşemiyoruz ama Instagramda da takipleşiyoruz bu kankasi ve eşiyle

Eski konularınızı bilmiyordum. Karşı taraftakinin evli olduğunu okuyana kadar laubali gereksiz bir erkek muhabbeti diye düşünmüştüm.

Ama karşı taraf bariz eşini aldatan mide bulandırıcı bir herif eşinizin de çok net şekilde aldatmaya meyli olduğu gözüküyor.

Ayrıca sevmesek de evliyiz gibi laflar da etmiş hadsiz herif.

İğrenerek okudum. Boşanmaya niyetiniz yok belli ki. Ne diyelim Allah sabır versin.

Yalnız bu konuşmada sanki o esnada zaten bir kız var diye anlıyorum..kanka sana sorayım sen ne dersen onu yapacağım..kız Urlaya gel dese üşenip gitmem..yani Urla'daki kız kim?

Bize göre değilse bile kocan ve arkadasina gayet normal geliyor..
Baksana hale..
Karşıdaki kişi de kendi kararlarına almaktan yoksun bir gerizekalı olduğu için esine soruyor.Evli olduğunu bile bile
Esin ise dünden razı,güzel olsa ucaga atlayıp Çin'e gidebilecek kıvamda.
Ama eski mesaj olduğu için neyse diyorum.
Ancak seninki de guzel birini bulursa niyeti bozacakmis gibi geldi bana.
Eşin güzellik ölçütününde olduğunu sanmıyorum. Nefes alsın yeter.

İkisi de evli olan erkek kankaların KIZ muhabbeti yapmaları, evlerindeki karılarını çok aşağılayıcı bir davranış. Sizin adınıza çok üzüldüm, yaşadıklarım geldi aklıma 😔😔😔

Vicdan ve merhametim olmasa, o kanka olacak kişinin mesajlarını, karısına yollayın görsün, kocasının ne mal olduğunu derdim. Bi zamanlar bunu yapmayı çok istemiştim. Sonra Allah'a havale ettim hepsini ve şuan boşanma süreci devam ediyor.
Güven eksikliğiniz var ve bu artık sizin herşeye şüpheyle bakmanıza sebep olacak. Şimdi bi kaç ayda bir ksrıştırdığınız telefona, haftada bir bakmaya başlayacaksınız.. Yaptıkları, söyledikleri yavaş yavaş batmaya başlayacak.. Hiç kolay değil bunları yaşamak.. Allah yardımcınız olsun.

Şu an boşanabilecek durumda değilseniz bence hiç konuşmayın, gizliden takibe devam edin açıklarını yakalayıp belgeleyin mutlaka. Hukuki olarak ne şekilde belgelerseniz geçerli olur öğrenin. Şimdi konuşmanız boşuna olur, her şeyi daha çok saklar, siler vs.

Siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız
ama sizin yerinizde değiliz sonuçta, eşinizi tanımıyoruz. Nasıl bir insandır, nasıl sorunlarınız var? bilmiyoruz. En azından kendi adıma konuşayım bilmiyorum, eski konularınızdan bilenler vardır belki. Ama benim eşim olsaydı hiç de umursamazdım. Karşıdaki arkadaşı bekar herhalde ve erkek muhabbeti yapmışlar. Eş kişisi ise "kız güzelse üşenmezdim" demek istemiş, gramer hatası yaparak geniş zaman kipi kullanmış diye düşünürdüm. Ama bir yıl önceki mesajları bulacak kadar geriye giderek telefonu ve mesajları incelemeniz ilginç. Neden yaptınız onu da bilmiyorum.

Ergen gibiler hala... Aybiş vaybiş... Güzellerde ölüyordu bu şapşikler için zaten allam ya... Şakasına bile olsa çok çirkin bi muhabbet sinekte küçüktür ama mide bulandırır... Eşinizin karakteri buysa şuana kadar aldatırdı elinizde bu muhabbet dışında bişey yoksa üzerinde durmayın derim.

Valla mesajlar ayan beyan açık. Eşinizin gözü dışarıda, sizi sevmiyor gibi. Evlendik mecbur ne demek anlamadım kim mecbur etmiş? Yaşım geldi bir düzenim olsun arkamı toplayan olsun diye evlenmiş galiba. Bu tarz biriyle açık açık konuşmanın bir şey kazandıracağını düşünmüyorum çünkü inkar edecek. Boşanma düşünceniz varsa yüz göz olmadan boşanın derim. Yani kavga tartışma yüzleşme vs gereksiz gibi. Boşanmayacaksanız da kurcalayıp kendi psikolojinizi bozmayın.

Tartıştık baya. Ben kankamla yakışıklı erkek olsa hiç üşenmem giderim yazmış olsaydım ne anlardın dedim. Kankasının eşine saygısızlık yaptığını söyledim tekrardan. Daha önce de fotoğraf atıyordu adamın eski sevgililerinden. Biraz anladı gibi bir daha fotoğraf atmayacağını söyledi. Sevmesek de dediği kısımda da normalde bekar olsaydık zamanlarına ithafen yazılmış yani biz zamanında evlendik o zamanlar sevmemiş olsaydık da evlenmeliydik ve iyi ki evlendik demek istemiş.

Valla mesajlar ayan beyan açık. Eşinizin gözü dışarıda, sizi sevmiyor gibi. Evlendik mecbur ne demek anlamadım kim mecbur etmiş? Yaşım geldi bir düzenim olsun arkamı toplayan olsun diye evlenmiş galiba. Bu tarz biriyle açık açık konuşmanın bir şey kazandıracağını düşünmüyorum çünkü inkar edecek. Boşanma düşünceniz varsa yüz göz olmadan boşanın derim. Yani kavga tartışma yüzleşme vs gereksiz gibi. Boşanmayacaksanız da kurcalayıp kendi psikolojinizi bozmayın.
Açıkçası biz Bursa'ya taşınana kadar 1 yıl boyunca çok güzel bir evliliğimiz vardı . Kendisi çok yoğun çalışmasına rağmen, çocuk olmamasına rağmen bana yardımcı olmaya çalışırdı mutlaka. Kayınvalidem de Bursa'ya geldiğimizde yapmak zorunda sana yardımcı olacak falan diyordu. Ama sonra ağız değiştirdi, sürekli eşimin çok yoğun çalıştığını dinlenmesi gerektiğini falan söylemeye başlamıştı. Ara ara da kavgalarımız oldu ailesiyle ilgili. Annesinin kredi kartı borcu olayı, görümcemi sürekli işe götürüp işten alması, vs... Bir yerde soğukluk oluştu diyebilirim.
Fakat toparlıyor gibiyiz bir yandan da.
Şimdi bencillik mi ediyorum bilmiyorum ama artık aileme yakın bir şehirde yaşamak istiyorum. Veya orta uzaklık da olur. Ama beklemeyi tercih ediyor eşim .
Yazın ben de kardeşlerimi memleketimi çok özlediğim için gidip çok kalmak istiyorum. Bu süreçte 2-3 hafta uzak kalıyoruz eşimle.
Karışık biraz kusura bakmayın..

Back
X