Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 tane bozuk eski model notebookum var,napıcağımı bilemedim.çöpe mi atsam yada alıp bunları değerlendiren yerler var mı?hani tamir falan edilir ihtiyacı olanlara verilir belki
chip dergisinde eski cihazların nasıl değerlendirileceği konusunda bilgilendirme vardı.
şu an tam hatırlamıyorum.
konuyu sitesinde arayıp bulabilirsiniz
Bir tamirciye götürüp orada işinize yarayan basit birşey ile takas etme ya da çok cüzi rakamlara satma ihtimaliniz var. Çünkü o eski laptopun içinden bazı parçaları kullanabilir.
Yoksa açıkcası çöptür.
aynen birini cüzi bir paraya sattım diğerinide tamir ettirdim ama bilginiz olsun belediyeler sizden teslim alıyor tamir edip ihtiyaç sahiplerine veriyorlarmış.ben evdeki kullanılmayan eşyalarımı verirken sordum.
aynen birini cüzi bir paraya sattım diğerinide tamir ettirdim ama bilginiz olsun belediyeler sizden teslim alıyor tamir edip ihtiyaç sahiplerine veriyorlarmış.ben evdeki kullanılmayan eşyalarımı verirken sordum.
Belediye'ye verme fikriniz için teşekkürler. Bende de var bir tane aslında çalışıyorda ama çok eski model. "Ben vereyim bir yere onların işine yaramazsa onlar atar" diye saklıyorum.