Eski burnumu özledim :(

Bence tamamen psikolojik durumun. eski burnunda neymiş öyle Tamam haşa Rabbimin yarattigina laf edilmez ama yenisi gayet iyi olmuşbe guzelim,_ ki burnun daha çok şiş 4 ay sonra sişlerinin indiğinde gayet güzel durur bak gor

V
Içine etmesinler dikkat ette şansıni zorlama bence..iyi böyle
Valla 1 yilla kadar ben burun yuzunden tahtali koye falan gitmesem iyi eger olurda alisirsam seversem zaten bir daha operasyon olmam fakat ters v var 1 yil sonra mecburi operasyon olucak artik odum kopuyor doktorlardan

Normalde saglik durumu soz konusu olmadikca estetige karsiyim ama son haliniz daha iyi olmus bence.

Eski konudaki fotolarina baktim
Hala yeni hali diyorum.
Hatta buraya koydugun yeni halinden daha iyi oradakiler.
Tabi ki begeni kisiden kisiye degisen bir sey.
Sen begenmiyorsundur tamam
Ama sordugun icin soyluyoruz bizler de.

arkadaşlar siz ne kadar güzel deseniz de burun estetiğinde önemli olan hastanın isteği. ben de yeni estetik oldum bu nedenle konu sahibinin endişelerini bir nebze anlayabiliyorum. eski burnu güzel değil fakat yeni burnu istediği gibi değil ki. arkadaş başka iki dr a gitmiş iki dr da ters v oluşumu demiş yeni burnuna. değil mi riri? ben yerine koyuyorum kendimi önden duruşunu değil de yandan duruşunu dert ederdim çünkü esas sıkıntı orada bence. yine şu durumda yapılacak en mantıklı şey beklemek. dışarıya çıkamamalık bir durumunda yok konu sahibi. ben eski burnumla 20 sene geçirmiş insanım sonuçta:)

Biraz zaman ver daha çok yeni ameliyatın, şişlikler inecek bakışların düzelecek. bide sevgiliniz burnunuz için sizi bıraktıysa daha güzel burunluyu görünce ona gidecek, sonra daha da güzel burunlu başka bir kız görecek ona gidecek bu mudur yani. burun fetişisti mi bu adam?

Burun iyi olmuş da pskolojisi

bozuldugu için salmiş hanim kendini

azcik toparlansa yan profildende

güzel yahu psikiyatriste git pskolaga

git burnunla ugraşma kafani düzelt önce arkdş ya

Cnm kusura bakma da dger burnun cok cirkin ucu boyle assa dgru cadi burnu gbi emn ol ki suan burnun daha iyi dgeri cok iticiymis sen kuruntu yapiyosun brz makyaj yap cok dha guzel olr

aynı ameliyattan ben de oldum ama estetik hariç, burnum normal haliyle küçük ve kalkık olduğundan estetik mi diye soran oluyordu önceden de, o yüzden hiç düşünmedim ben estetik de yaptırmayı. doktorum da önermedi zaten, tanıdık kbb doktoruna yaptırdım, çok da memnunum nefes almam rahatladı.

eğer burnunuzdan memnunsanız estetik yaptırmasaydınız keşke, bir de plastikçilerdense kbbciler daha doğal burunlar çıkarıyor, plastikçiler çok kalıp küçük kalkık burun yapıyor ama herkesin suratına gitmiyor.

kıkırdak alarak düzeltilebilir ama bence 2. ameliyat da risk. ben olsam bu halini kabullenmeye çalışırdım, bakınca kötü durmuyor, ama estetik olduğu baya belli oluyor dürüst olmak gerekirse.

Gerçekse konu sana kendi fotomu atiyorum. Doğal burnum tamamen. Senin doktorun yapip begenmedigi burna yakın olmuş. Bence eski haline bakarak daha guzel.

Eklentiler

• IMG_20161126_203435-1.webp
    4 KB · Görüntüleme: 170
Önceden açtığı konulardan hepsini koyalım bakalım en sonda ki foto hiç birine benzemiyor ya
ılk iki foto eski hali
Ayy allah aşkına yaa minyon kaydırak misali çıtı pıtı naif mi naif bi burun olmuşken eski kemikli çıkıntılı yüzüne göre kocaman duran burnunu geri isteyen biriyle de ilk defa karşılaşıyorum
Kusursuz insanmı var arkadaşım ? Hangimiz mükemmeliz ?
Normal insanlardan örnekler veririm ama dinlemezsin en azından hollywood yıldızlarına bak hepsi mi mükemmel ? HAYIR
Tamam kabul ediyorum ifaden değişmiş evet ama eski ifaden çok sert iken şimdi daha hoş bi ifadeye bürünmüşsün
Daha da kabullenemezsen bence bi psikoloğa gitmelisin

Evet malesef oyle oldu sevgisi aski burun gidinceye kadarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…