Cok basarili bi post olmusÖnceden açtığı konulardanhepsini koyalım bakalım en sonda ki foto hiç birine benzemiyor ya
ılk iki foto eski hali
Valla 1 yilla kadar ben burun yuzunden tahtali koye falan gitmesem iyi eger olurda alisirsam seversem zaten bir daha operasyon olmam fakat ters v var 1 yil sonra mecburi operasyon olucak artik odum kopuyor doktorlardanIçine etmesinler dikkat ette şansıni zorlama bence..iyi böyle
Insallah duzelir1 yıl bekle burnun otursun alışmaya çalış cidden daha kötü olursa tekrar düzelttirirsin ne burunlar düzeliyor üzülme
Rica ederim efenim halka hizmetCok basarili bi post olmus
3 nolu foto da cok guzel cikmis arkadas valla. Guzel kizsin vesselam. Seni kaybeden dusunsun diyorum.
İstersek amuda kalkıp bakalım son hali daha güzel tabi kiBu da profildenmiş
Bi 7-8 sene genclestirmis yeni burun.Bu da profildenmiş
Ayy allah aşkına yaa minyon kaydırak misali çıtı pıtı naif mi naif bi burun olmuşken eski kemikli çıkıntılı yüzüne göre kocaman duran burnunu geri isteyen biriyle de ilk defa karşılaşıyorumÖnceden açtığı konulardanhepsini koyalım bakalım en sonda ki foto hiç birine benzemiyor ya
ılk iki foto eski hali
Evet malesef oyle oldu sevgisi aski burun gidinceye kadarmisBiraz zaman ver daha çok yeni ameliyatın, şişlikler inecek bakışların düzelecek. bide sevgiliniz burnunuz için sizi bıraktıysa daha güzel burunluyu görünce ona gidecek, sonra daha da güzel burunlu başka bir kız görecek ona gidecek bu mudur yani. burun fetişisti mi bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?