Eski burnumu özledim :(

Daha önce de konu acmistiniz. Açıkçası ben diğer yorum yazanlar gibi düşünmüyorum çünkü buraya eklediğiniz fotoğraf kötü, öbür konuya eklediğiniz baska bir eski fotografta eski burnunuzun hali yüzünüze cok yakismisti. Yeni halinde sanki burnun üstü yok . Belki sis diyedir. Tamam şekil olarak kuculmus ama diğer hali yüzüne daha çok gidiyormus. Tabi yeni halini beğenen insan daha fazla, zamanla alısabilirsin

Sen kimi kandiriyorsun
Ilk attigin fotoyla ikinci bir mi bir baksana.
En başta 1. Foto da çene yapın uzun. 2. Fotoda yuvarlak çene yapısı var. Geyikte hic sarmiyor.

Sevdigin taraf neydi cidden merak ettim?
Burun ucum vardi guldugumde kanatlari aciliyordu ve usten cok hafif kemeri vardi bunlari seviyordum. Ve burun sirtini asagi cekmis yuvarlak burun sirti kanatlarina dikis atmis burun delkklerine kadar kuculmus yetmemis burun ucunda ki kalin ettide inceltmis

Pek benzemiyor zaten konu sahibi bizle kafa buluyor gibi eski burnu daha güzelmiş
Bana da oyle geliyor. :) biri evli barklii abla digeri en fazla liseli kucuk kardesi gibi duruyor. Hakkaten bu derece pozitif bi degisim olduysa sevinmesi lazim... Olgun gostermekten mi hoslaniyor acaba?

Valla adamda bana siyir k3ndibe yabancilasma durumun var bazilarida 6 aya kadar gider adamdan ozur dilersin diyor insallah ben boyle yaptigim icin pisman olurum diyorum inan oyle kotu haldeyim ki anlatilmaz yasanir
Bak benden sana tavsiye kasini cok hafif kavisli ama duz olacak sekilde sekillendir
Yine guzel kakul kes bide eyeliner yemede yaninda yat hatta sen git yat cnm doverler seni burda
Takilma mutlu ol sen bayagi bayagi degisim yasamissin bir burun bu kadar degistirir dedigimiz onun saakinligi kendine yabancisin su an alisinca gecer git gez toz ya birde eve kapatmis kendini

Burnunuz mukemmel olmus bence . Eski halini begenip bu halini begenmemeniz cok tuhafima gitti . Hakketen goremiyo musunuz farki :) bakin simdi ne kadar iyi olmus :)
Demek ki cok alismissiniz eski burnunuza ama gercekten asıl eski burnunuz yakismiyomus size . Bu benim gorusum ama diger gorusler de bence bu yondedir muhtemelen :)

Ben fotoğrafların aynı kişiye ait olduğunu düşünmüyorum sadece burun değişmemiş ki göz şekli çene yapısı elmacık kemikleri yanaktaki benler

Ben ilk halimi istiyorum diyorsan ille bekle buyulttur burnunu. Kikirdak falan eklerler. Zaten burun surekli buyuyen bir organ, o burnun daha buyur.

Ne yalan soyliyim ben eski halini begendim. Biraz iri ama karakteristik ve yuzune giden bir burunmus.

1 saattir fotolari incelemkten şaşı oldum

Aynen bende bakip duruyorum
Hani bazi burunlar vardir azicik buyukte olsa uzun yada kemikli de olsa
Karakteristliktir bir hava katar
Goze kotu gelmez aksine begenirsin..

Ama burada oyle bir durum yok bence.
Yuzu burundan ibaret eski haliyle.
O elmacik kemikleri sivri cene de ilk foto da bas kismi hafif one egik
Selfi cekerken genelde bunu yapariz.
Isik var.

2. fotoda daginik.
Ameliyat olmus sonucta goz altlari hafif mor hala.
Yorgun ve bitkin.
Biraz toparlansa fonlu hafif makyajli
Kaslari daha derli toplu bir goruntuyle
Ciddi anlamda iyi bir sonuc elde etmis olacak farkinda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…