- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Yaşanmışlıkları vardı belkiSevdigin taraf neydi cidden merak ettim?
Burun ucum vardi guldugumde kanatlari aciliyordu ve usten cok hafif kemeri vardi bunlari seviyordum. Ve burun sirtini asagi cekmis yuvarlak burun sirti kanatlarina dikis atmis burun delkklerine kadar kuculmus yetmemis burun ucunda ki kalin ettide inceltmisSevdigin taraf neydi cidden merak ettim?
Bana da oyle geliyor. :) biri evli barklii abla digeri en fazla liseli kucuk kardesi gibi duruyor. Hakkaten bu derece pozitif bi degisim olduysa sevinmesi lazim... Olgun gostermekten mi hoslaniyor acaba?Pek benzemiyorzaten konu sahibi bizle kafa buluyor gibi eski burnu daha güzelmiş
Bak benden sana tavsiye kasini cok hafif kavisli ama duz olacak sekilde sekillendirValla adamda bana siyir k3ndibe yabancilasma durumun var bazilarida 6 aya kadar gider adamdan ozur dilersin diyor insallah ben boyle yaptigim icin pisman olurum diyorum inan oyle kotu haldeyim ki anlatilmaz yasanir
Bir seyler yazacagim yazamiyorum. Yeni burnuyla daha iyi seyler yasar bir suru ani biriktirir.Yaşanmışlıkları vardı belki
Yaşanmışlıkları vardı belki
Ben ilk halimi istiyorum diyorsan ille bekle buyulttur burnunu. Kikirdak falan eklerler. Zaten burun surekli buyuyen bir organ, o burnun daha buyur.Burun ucum vardi guldugumde kanatlari aciliyordu ve usten cok hafif kemeri vardi bunlari seviyordum. Ve burun sirtini asagi cekmis yuvarlak burun sirti kanatlarina dikis atmis burun delkklerine kadar kuculmus yetmemis burun ucunda ki kalin ettide inceltmis
ilk burun ikinciye göre cidden çok kötü kalıyor.yan yana bakmak için ekledim bunlar aynı kişimi diye
1 saattir fotolari incelemkten şaşı oldum
Yani o kadar degistirdi ki burnumu elimde olan hersey gittiBen fotoğrafların aynı kişiye ait olduğunu düşünmüyorum sadece burun değişmemiş ki göz şekli çene yapısı elmacık kemikleri yanaktaki benler
Bebeklerimi yeni uyuttum ya niye kahkaha attirdin banaDimi? Kimbilir.. Her şeye sokmuştur o burnu
Yani o kadar degistirdi ki burnumu elimde olan hersey gitti
Evet bende oyle dusunuyorum en azindan cok yakisyordu diyorumNe yalan soyliyim ben eski halini begendim. Biraz iri ama karakteristik ve yuzune giden bir burunmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?