Eski burnumu özledim :(

Eski açtığın konudaki fotoğrafada baktım şimdi ben gerçekten hiç beğenmedim çok belli estetik olduğu ve düzgünde olmamış yüzüne yakışmamış. Yakışmoş güzel diyen arkadaşlar esli konudaki yan profil resimlerede baksınlar

Bukadar nasi kotu yapmis olabilirki anlamadim kendine hayati zehir edicek kadar....

Dostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.
Kac kisi asikti? Yoruma bakburun icin gittiyse gitsin zaten. Eski burnun da hiç güzel değilmiş. Çirkin bile denebilir.

Göz altlarına da bişeyler yaptır bari.

katılıyorum yan profil esas sorun. kavis desen kavis değil bir değişik.

Insanlari anlamakta zorlaniyorum kucuk kalkik kisa burunlar ne kadar seviyorlar oysaki biraz buyuk hafif kemerli insanin yuzune yakisan bir burun olmasi o burundan bin kat daha iyi olur sizce burnum eski haline getirilebilir mi bir ihtimal var midir ?

Doktorun adı ne istanbulda mı
Çok güzel bi iş çıkarmış cidden
Sen bu burnu yapan doktoru nasıl fırçaladın ya !
Bence çiçek alıp bi ziyaretine gitmelisin
Seni tanımıyorum ve gerçekten çok beğendim
Saç makyaj ile olay tamamdır
Ayrıca eski burnuna veda ettiğin iyi olmuş

kıkırdak alınır başka yerinden öyle olur ancak. ama önce bunu yapmaya yanaşacak doktor bulman lazım. çünkü büyük bölümü kalkık kavisli yapıyor doktorların. ne var bu burunda diyebilirler.

Arkadaşlara katılıyorum eski burnuna nazaran yenisi daha iyi ama biraz fazla kucultmus gibime geldi.yani duzeltebilirdi ama boyutuna dokunmasaydi iyiymiş .neyse sıkma canını konu sahibi .bana kalirsa revizyonu da olma.revizyon riskliymis duyduğum kadarıyla .yani cok dikkatli yapılması gerekiyormuş .ne kadar cok oynanirsa o kadar kötü olur .bekle birkaç ay oturur burnun belki

Eski fotograflarina da baktim, eski fotograflarda şişlik çokmuş ondan yapay gelmis ama şu an normal gorunuyor. Benim burnum da boyle hatta ust kismi daha kemiksiz. Kaydirak gibi derlerdi eskiden. Zamanla oturur bu burun gor bak.

Sakamisiniz?
Yeni burnunuz cok cok guzel olmus.
O degilde doktorunuzun ismi ne? nerde calisiyor?? Bende dusunuyorum ameliyat olmayi kucukken aldgim bi darbe yuzunden burnum egrildi.
Guvenilir bi doktor lazim bana.

Kaf
kıkırdak alınır başka yerinden öyle olur ancak. ama önce bunu yapmaya yanaşacak doktor bulman lazım. çünkü büyük bölümü kalkık kavisli yapıyor doktorların. ne var bu burunda diyebilirler.
Aynen sanki burun ucu kaf dagina bakicak hic kemer olmuycak burun delikleri kuculcek bu doktorlar hepsi ayni acidan bakiyor bana en yakin isim muhammed dilber onun burunlari dogal geliyor

Aynen

Aynen bende bilmiyorum kaderime hergun lanet ediyorum eski burnumu yapilma ihtimali var mi diye bakiyorum
1 yıl bekle burnun otursun alışmaya çalış cidden daha kötü olursa tekrar düzelttirirsin ne burunlar düzeliyor üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…