- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
Yani o kadar degistirdi ki burnumu elimde olan hersey gitti
Çoook tatlısınızDEV HİZMET!
:)
Kac kisi asikti? Yoruma bakDostlsrim yanimda sevenler asik olanlar gitti konusmadan ilk guruntuyle gittiler valla eski burnum fotogtaflarda kotu ama yuzume cok yakisiyordu.
katılıyorum yan profil esas sorun. kavis desen kavis değil bir değişik.Eski açtığın konudaki fotoğrafada baktım şimdi ben gerçekten hiç beğenmedim çok belli estetik olduğu ve düzgünde olmamış yüzüne yakışmamış. Yakışmoş güzel diyen arkadaşlar esli konudaki yan profil resimlerede baksınlar
Doktorun adı ne istanbulda mıYeni hali
Aynen öyle burunun şiş hali bu inince dahada incelecek daha saçma duracakkatılıyorum yan profil esas sorun. kavis desen kavis değil bir değişik.
Nefret ediyorum bu burundannya hergun bir mucize olur diye bekliyorumkatılıyorum yan profil esas sorun. kavis desen kavis değil bir değişik.
kıkırdak alınır başka yerinden öyle olur ancak. ama önce bunu yapmaya yanaşacak doktor bulman lazım. çünkü büyük bölümü kalkık kavisli yapıyor doktorların. ne var bu burunda diyebilirler.Insanlari anlamakta zorlaniyorum kucuk kalkik kisa burunlar ne kadar seviyorlar oysaki biraz buyuk hafif kemerli insanin yuzune yakisan bir burun olmasi o burundan bin kat daha iyi olur sizce burnum eski haline getirilebilir mi bir ihtimal var midir ?
Aynen bende bilmiyorum kaderime hergun lanet ediyorum eski burnumu yapilma ihtimali var mi diye bakiyorumAynen öyle burunun şiş hali bu inince dahada incelecek daha saçma duracak
Aynen sanki burun ucu kaf dagina bakicak hic kemer olmuycak burun delikleri kuculcek bu doktorlar hepsi ayni acidan bakiyor bana en yakin isim muhammed dilber onun burunlari dogal geliyorkıkırdak alınır başka yerinden öyle olur ancak. ama önce bunu yapmaya yanaşacak doktor bulman lazım. çünkü büyük bölümü kalkık kavisli yapıyor doktorların. ne var bu burunda diyebilirler.
Içine etmesinler dikkat ette şansıni zorlama bence..iyi böyleAynen
Aynen bende bilmiyorum kaderime hergun lanet ediyorum eski burnumu yapilma ihtimali var mi diye bakiyorum
1 yıl bekle burnun otursun alışmaya çalış cidden daha kötü olursa tekrar düzelttirirsin ne burunlar düzeliyor üzülmeAynen
Aynen bende bilmiyorum kaderime hergun lanet ediyorum eski burnumu yapilma ihtimali var mi diye bakiyorum
Yeni hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?