Eski burnumu özledim :(

Yenisini de gönderin bakalım. Bu kadar derbeder olacak ne olmuş olabilir bilemiyorum yani..

Burunda xok d
burunda cok degisiklik olmayacagi icin cizime gerek gormedi doktor fakat burun tamamen degisti

Muayeneye gidince çizim iste
3 aydan önce bir şeye benzeyenini görmedim
İşe başlayanlar bile mümkünse 2. aydan sonra gidiyor
Onun şişliği var kızarıklığı var bir sürü şeyi var yani
Bir de sen sürekli ağlayınca daha da kızarıp şişmiştir

Her ne olursa olsun 1 yıldan önce 2 ameliyat aşırı sağlıksız olacak o yüzden üzülmenin faydası yok

Bence sen buyuk burunla yillarca yasamaya alismis oldugun icin
Ufak halini yadirgiyorsun.
Eski hali cidden begenilecek gibi degilmis.
Biraz zaman ver kendine
Zamanla cok kucukmus gibi gelmeyecek artik.

Burda samimi yorumlar alırsın, büyükse cok büyük güzelse güzel olmuş denir cunku burda seninle hergun yüz yüze gelecek insanlar yok. O yüzden bırak biz söyleyelim Yen'i hali nasıl olmuş.

Cok güzel olmuş cok simetrik yandan hali de Emin'im öyledir kim dedi sana böyle kötü olduğunu??? Doktorun sana iyilik yapmış resmen şimdi doktoruna üzüldüm

Bence sen buyuk burunla yillarca yasamaya alismis oldugun icin
Ufak halini yadirgiyorsun.
Eski hali cidden begenilecek gibi degilmis.
Biraz zaman ver kendine
Zamanla cok kucukmus gibi gelmeyecek artik.
Valla sekli degismeden kuculseydi obkadar dert etmezdim ters v var onun icin ayrica operasyon sart

Eski burnunuz normale göre büyük. Bakın biz sizi tanımıyoruz ve objektif yorum yapıyoruz burada. Yeni hali çokgüzel olmuş. Hani bin kişiye sorsan yeni halini gösterir herkes. Sizin sorun belliki psikolojik. Ya da alışmak işin zaman gerekiyor bilemiyorum. Kendinizi eve kapatarak hata etmişsiniz böyle atlatamazsınız ki hiç bişeyi!

Eski burnun gerçekten kötüymüş , şimdiki çok çok iyi olmuş kendinize dert mi arıyorsunuz 36 gün olmuş 1 yıl sonra anca şeklini alıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…