Sen hem işte hem evde 2 çocuk, kimbilir belki 1den önce yatmıyorsundur bayılırsın bacım.vavvv süpersin sen ya masal. bende 2 ogün yesem diyorum ama beceremiyorum
Biz bebelerle uğraşmaktan yiyemeyiz, sen yer kilo alırsın bi de öyle düşünevet masal 1 gibi yataga giriyorum sabah da 7 ama bahane degil ben eminim sen benim yerimde olsan yine aynı olurdun. Bulusma isini kesin yapalım. şöyle acik bufe kahvaltiya gidelim. şişmanın hayali iste. oyun parkı olan bi yer ayarlarız. oohh ben cocukları oraya atarım masalla sizinkilerde sizin kucakta size eziyet eder.
kız yiyceksem.niye açık büfeye gideyim anacım yiycem tabii. sonra yine kilo alıcam yine buralarda takılıcamBiz bebelerle uğraşmaktan yiyemeyiz, sen yer kilo alırsın bi de öyle düşün
Günaydın
İstikrarlı bi haftasonuydu
Pazar sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; dana biftek 5 patates kızartması 1 ayran
2 saat gezi
2 lt su
İkeadaydık , kızla ilk kez yemek yedik, mama sandalyesine koydum baktım ilk kez poposu bir yerde duruyor, düşmesin diye tek kolumu dayadım önüne, bi elimle de yiyorum, baktım kürdan gibi 5-6 patates var şu tel gibi kesilenlerden, hızlı hızlı yerken attım ağzıma. Sonra ne gerek var dedim ama zaten çok az ve inceydi ama doymadım, dün zor geçti ya.şoklardayım masal sen o 5 patates kızartmasını nası azına soktun hangi güçç buna iizin verdi valla şaşırdım artık öyle bi imajın varkı şekerim çelik iradeli masal maşallah subanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?