Eski dostlar burada

s.a bacım geçmiş olsun aynı dert bende de var. ne yapicam bilmiyorum ameliyat isinden cok korkuyorum ama geçen ay bir şişti 1 hafta yuruyemedim bile. gece yatamiyordum sabah kalkamiyordum koca karı ilacı yaptım soganlar pisirip pisirip koydum gunlerce iltahaptan kurtulayım diye neyse iltahap geçti ama hala uzun oturunca canım fena yanıyor.

vavvv süpersin sen ya masal. bende 2 ogün yesem diyorum ama beceremiyorum
Sen hem işte hem evde 2 çocuk, kimbilir belki 1den önce yatmıyorsundur bayılırsın bacım.
Ben salonda akbaba gibi kız omzumda dönüyorum, ya da koltukta emziriyorum başka numaram yok, enerji yetiyor bana.
Havalar ısınıyor, bi kahvaltıya gidelim mi haziran gibi ya da kahve içmeye? Hem şu fit vücutları tekrAr görürüz, iki sohbet ederiz beyaz bodyler ile zayıf zayıf.

evet masal 1 gibi yataga giriyorum sabah da 7 ama bahane degil ben eminim sen benim yerimde olsan yine aynı olurdun. Bulusma isini kesin yapalım. şöyle acik bufe kahvaltiya gidelim. şişmanın hayali iste. oyun parkı olan bi yer ayarlarız. oohh ben cocukları oraya atarım masalla sizinkilerde sizin kucakta size eziyet eder.

Biz bebelerle uğraşmaktan yiyemeyiz, sen yer kilo alırsın bi de öyle düşün

Gün özeti;

Sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; ton balıklı salata
1km yürüyüş( kız ağladı eve döndük , hikayeyi bi ara anlatırım)

Güzel bir haftasonu diliyorum.

bende öglen 15 dakika yemek yedik yemegin üstünede 40 dakika yürüdüm valla.cok mutlu oldum ya yürüyüş yapabildim.diye. haftada 3 gün oglenleri yürümeyi planlıyoruz. bir iki günde evde bir şeyler yapabilsem çok iyi olacak aslında

Menü
Yumurta peynir tam buğday ekmeği 2 dilim
Öğle
Ekmek 2 dilim 3 yk ıspanak havuç salatası ayran
Ara
Elma
Akşam
3 çatal haşlanmış makarna
Ispanak
Ara
10 yer fıstığı

Gün sonu
sabah
2 yumurta, domates, roka
ara
sütlü kahve
öğlen
fırında tavuk ve zero , 2 tane yaprak sarma
akşam
ciğer ve bir kaç kaşık barbunya salatası
ara
sütlü kahve
bugün bayaa bi balonu patlattım bacılar
spor 40 dakika

günaydın kızlar. hafta sonu fena bozdu, diyeti falan. bugün yeniden başladım artık dukandan sıkıldım gerçekten. bugün sabah dukan kahvaltımı yaptım. öğle icin tavuk salata yemeyi düşünüyorum akşam da aynısını bu hafta biraz salata takılayım.diyorum

günaydın hanımlar kötü bi hafyasonu yoğunluk vardıı evimde kaynamlar geldi yatılı temizlik koşturmaca zeynep durmuyooo hizmet vs. anam ağladı girdim bi ara okudum am yazamadım cumadan beride kaçamağım çiğköfte oldu tartıda hemn kendinide gösterdi kaynanamın sözleeri beni gazlıycana modumu düşürüyo haftaya kötü başladım

Günaydın
İstikrarlı bi haftasonuydu
Pazar sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; dana biftek 5 patates kızartması 1 ayran
2 saat gezi
2 lt su

şoklardayım masal sen o 5 patates kızartmasını nası azına soktun hangi güçç buna iizin verdi valla şaşırdım artık öyle bi imajın varkı şekerim çelik iradeli masal maşallah subanallah

şoklardayım masal sen o 5 patates kızartmasını nası azına soktun hangi güçç buna iizin verdi valla şaşırdım artık öyle bi imajın varkı şekerim çelik iradeli masal maşallah subanallah
İkeadaydık , kızla ilk kez yemek yedik, mama sandalyesine koydum baktım ilk kez poposu bir yerde duruyor, düşmesin diye tek kolumu dayadım önüne, bi elimle de yiyorum, baktım kürdan gibi 5-6 patates var şu tel gibi kesilenlerden, hızlı hızlı yerken attım ağzıma. Sonra ne gerek var dedim ama zaten çok az ve inceydi ama doymadım, dün zor geçti ya.
Yağlı, lezzetli gi değeri yüksek şeyler acıktırıyor, salata yesem acıkmazdım ama tavuklu salata vardı ki tavuk yemiyorum bir de deniz mahsülleri vardı onu da yemem, el mahkum yedim.

Ölü toprağı serpilmiş gibi buraya he.
Sporlar, detokslar, yeni yeni bir şeyler hiç yok.

Eniba , nerelerdesin bacım?

hayırdır ikidir tavuk asla yemem falan diyosunn yoksa dukan yaparkenmi bıktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…