Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ayy ayy çok mutlu oldum şimdi yaa 10 gün kaldıı

mutlu olcaksın tabi hayatım bu bi kere yaşanılıcak bişey ve harika bir olay bana kalırsa hiçbir stresle ya da üzüntüyle ya da veda sahneleri üretip kafanda kendini sıkma ve o günün keyfini çıkar

aklına veda sahnesi getirme biyere gittiğin yok annen baban yanında olcak herzaman ve bana inan kendi evin baba evinden daha huzurlu olcak seni daha çok mutlu edecek

bunları düşün ve yine söylüyorum çok söyledim ama son kez söylüyorum o muhteşem günün tadını çıkar yerimseniben

alınyazımsın naslsn canmm
mutlu görünmüoo bugün sohbet edeyim gelene kadr özlerim dedim ama bugün de kimse yok

ayy saol haktann yaa zaten evimiz hazır ya dün nişanlımla bi evrak almaya gittik evden çıkmak istemedim benim evim burası diyee

sarisacım hoşbuldum

caspery bende hiç denk gelmedim mutluyla, işler çok mutlu nerelerde acaba hakkaten

yoğunluktan yazamamıştır canım gün içinde göremediğim arkadaşlar olursa iletin slm'larımıı gelcem bi 20 gün sonra tekrarrkaydirigubbakcemile2

ayy saol haktann yaa zaten evimiz hazır ya dün nişanlımla bi evrak almaya gittik evden çıkmak istemedim benim evim burası diyee

daha duuur o evin içine gir herşeyiyle ilgilenmeye başla hiç çıkmak istemiceksin çıksan bile annene gitsen bile evine gitmek isticeksin
canım benim az kaldı güzel günler var önünde çok güzel günler var hemde inşalah bizlede paylaşman kısmet olur

aynen öyle
baba evi ayrı ama
kendi evin gibi olmuyor bir süre sonra hiçbir ye

ayy ayy inşş canm :1hug:

bende geldim.. bugün çk sakin buralar. geçmişi okumak fazla vaktimi almadı bugün..
nasılsınız arkadaşlar keyifler yerindemi..
haktancım sne o işi kabul etmedin mi?

Valla benım kendı memleketımde nıkahım oldu.nıkahtan Çıkıp arabaya bınınce Çok duygulandım.sonrada hemen yola Çıktık aydına geldık eŞımın aılesıyle beraber.yanımda benım akrabam kımse yoktu kendı memleketımın topraklarından uzaklaŞtıkÇa yaŞlar aktı benden.eŞıme dedımkı benı sakın bu topraklarda ayırma dedım oda tamam dedı. Bır hafta sonra dÜĞÜn olacaktı ve sıvasa gerı gelecektım.Öyle olmadı malesef.ordakı dÜĞÜnden bır gÜn sonra eŞımın atamasının aydına Çıktını ÖĞrendık ve Şok oldum.asıl acı o zaman dÜŞtÜ ıÇıme.serıp derdımız evde hıÇ oturamadım.Şımdı ev topluyoruz bayramda taŞınacaz.ve ben aılemden hıÇ ayrılmadım daha Önce nasıl dayanacam bılmıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…