Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kekula alışırsın canım yaa hiç dert etme
uzak diye birşey kalmadı ki artık
uçağa atlayınca en uzak yer bile yakın oluyor
yeter ki gönüller bir olsun

bende geldim.. bugün çk sakin buralar. geçmişi okumak fazla vaktimi almadı bugün..
nasılsınız arkadaşlar keyifler yerindemi..
haktancım sne o işi kabul etmedin mi?

yok tatlım kabul etmedim hem iş de sayılmazdıya o yuzden etmedim sonucta sadece 3 ayımı evrıcektım o kadar

kekula alışırsın canım yaa hiç dert etme
uzak diye birşey kalmadı ki artık
uçağa atlayınca en uzak yer bile yakın oluyor
yeter ki gönüller bir olsun

inşallah alışırım.zaten acayip sulugöz biriyim kimse susturamaz beni:)

kendi saç rengin gibi olmuş çok hoş olmuş bence.. seninde gözün alışır zamanla

kekula, simi teşekkür ederim canlarım
alışıyorum ama beyzım var önlerde
daha sık dip boya yapmam gerekecek sanırım

benimde uzak oldugu için düğün iki taraflı oldu.. benim memlketteki düğünden sonra eve geldik ben duş filan aldım sonra yola çıktık, bide benim yanımda kimse yoku kendi tarafımdan, 10 saatlik yolun rahat 8 saatinde ağladım, hele ankarayı çıkana kadar hıçkıra hıçkıra ağladım, bayılıcam zannetmiş eşim filan.. ama çok sıkmıştım kendimi ben, düğünden önce çok rahtım, hiç heyecanlı değilim stresli değilim gibi geliyodu.. ama yola düşünce yapa yalnız, ailemden kimsede olmayınca yanımda çok koydu banada.. ama ne deler hem ağlarım hem giderim hesabı.. kısmet işte, yeni evine yeni hayatınada alışıyo insan zamna için, dahada çok benimsiyo..

niye kimse yoktu canım
sonradan mı geldiler

öyle olması gerekiyodu, ne yapalım kısmet... benim yol çok uzun git git bitmiyo, gözümde yaş kalmadı ama yol bitmedi yinede:):)
mutlucum senin dene canın sıkkın iş yoğunluğundan mı, eltin yine uyuzlukmu yaptı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…