Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

sizdedemi kıskançlık problemi sen eltin benim görümcem illa bi sorun çıkaran oluyo dimi

merhaba kızlarrr
biz geldikkkk
sabah eşime temizlik yaptırdım bi güzel halıları çırptı sildi süpürdü bende yönlendirdim tabi:)
sonrada nete gireyim dedim açtım kk yı ama kardeşim aradı 3 saatte onla konuştum tlf da anca gelebildim
nasılsınız bugün ?
mutlu cum kıyamam sana canımyaa niye üzdüler seni

herkes nerde sarissa

bilmiyorum ki canım
herkesin işi var galiba
jazmin temizlik yapacağını söylemişti
mısrayı hiç görmedim
dirim aşağıda görünüyor ama yazmıyor yoğun galiba

başkaları yüzünden eşinle tartışma canım yaa
bırak dışardakiler dışarda kalsınlar

beyus cum sende hoşgeldin canımm ilk defa görüyorum seni
hoş ben sık sık giremiyorumya ondandır

mutlucum jnazcım hoşgeldiniz canlarım:)

beyus
canım ne kadarlık evlisin, neredensin?

Merhaba arkadaşlar pek keyfim yok rahatsızlığımdan dolayı, bu yüzden yazmıyorum.

Jnazcım aferin sana demek enişteye temizlik yaptırdın:))
3 saat ne konuştunuz kardeşinle şaşırdım valla :)

Beyus topiğimizin giriş sorularına cvp rica ediyoruz.

Kaç yaşındasın?
Eşin kaç yaşında?
Nerede yaşıyorsunuz?
Çalışıyor musun?
Eşin ne iş yapıyor?
Ne zaman evlendiniz?
Bebiş var mı?

mısracım canım benim ösledik seniiiiiiii:)

şirine mutfaktaki halleriniii

he he sorgu meleği gelmiş
eşinin yaşı mı?
yanlış yazdın galiba kaydirigubbakcemile

eşiyle kavga etmiş dün eltim ben gittim kayınvalidemlere kapıdan içeri girdim kayınvalidemin elini öptüm sarıldık eltime gittim sarılmaya suratı beş karış asık seninde kadir gecen mübarek olsun dedi yalandan sarıldı bana bende hastamısın dedim hayır değilim dedi neyse iftar sofrasını hazırlıyorum ben kayınvalideme dedimki anneciğim yengemlemi tartıştınız dedim hyr yavrum abinle tartışmışlar dedi.ben salataları falan koyuyorum bana dediki ayşenur için pazardan aldığım kıyafet nasıl iyimi dedi bende evet güzel dedim pazartesi pazara gitmiş ve 4 saat pazarda gezmiş gittiği pazar semt pazarı ve küçük bir yer abim eve gelince açmış ağzını yummuş gözünü neden 4 saat pazarda gezdin sen 4 saat pazarda gezilirmi daha sonra çocuğa aldığı kıyafetlere kabahat bulmuş derken konu çok büyümüş kavga etmişler neyse bende mübarek gün tartışmayın dedim iftar sofrasına oturduk yemek falan yemedi doğru düzgün kayınvalidem dediki bugün mübarek gün tartışmayın yavrum dedi kayınvalidemle bana dönerek eşim dün bişey demedi bana bugün açtı ağzını yumdu gözünü beni herkim söylediyse allahından bulsun bu mübarek gecede dedi bende sen ne diyorsun ya dedim ben seni neden kocana şikayet edeyimki dedim sen kafayı sıyırmışsın iyice dedim sinirlendim beni mahvetti mübarek günde

Kızlar maşallah ne kaynatmışsınız yaaaaa:)

Biraz oturayım dedim :) Kadın devam ediyor ilk günümüz daha ilk günden tek bırakmayayım:)

mutlucum jnazcım hoşgeldiniz canlarım:)

beyus
canım ne kadarlık evlisin, neredensin?
hoşbuldum şekerimm
nasılsın
Merhaba arkadaşlar pek keyfim yok rahatsızlığımdan dolayı bu yüzden yazmıyorum.

Jnazcım aferin sana demek enişteye temizlik yaptırdın:))
3 saat ne konuştunuz kardeşinle şaşırdım valla :)

canım benimyaa çok geçmiş olsun tekrar
valla yaptırdım güzelim pazartesi günü hem temizlik hemde yemek baya yormuştu beni dünde doktor yorulmayacaksın diyince elimi bişeye sürmemeye karar verdim:)
kardeşimle cumartesinden beri konuşmamıştık hayatım birikmiş valla:)
bide uzak olunca herşeyi tlf da paylaşabiliyoruz anca
ama cidden 3 saat te çokmuş hatta bi ara tlf şarjım bitti şarja koyup öyle devam ettik:)

22 yasındayım
eşim 25yasında
anaokulu öğrtm.
çalışmıyorum
eşim tahsilatçı
2006 yılında ewlendik
bebişim war aylık profilimdeki resim bebişimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…