Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

aa poka yeni işe mi başladı.benim hiç haberim yok.baya ihmal etmişim ben burayı yahu

ben inada devam edicem ama bu inat ona bişeyler anlatabilecekmi ondan şüpheliyim işte..
jazmin gittimi temizlikçi, çiçek gibi oldumu evin..
evet senin fikrini biliyorum birsamcım, doğru olanda odu belkide. ama ben biraz daha beklemek isiyorum. ters tepmesini istemiyorum...

Mısracım eşin şehir dışında.Toplantısı var ve akşam uçağı geç saatte((

Simicim gitti canım.Ütülerim bitti,evim mis gibi oldu.

kızlar ben çıkıyorum.hepinize hayırlı iftarlar iyi akşamlar.aksatmamaya çalışcam artık topicimizi ve sizia.s.

Birsamcım iyi akşamlar afiyet olsun
Halen sol kasığım belim ve göbeğimde ağrı var cnm,içimdeki sıvı kayboluncaya kadar katlanacağım sanırım öyle görünüyor

Birsamcım hayırlı iftarlar.Görüşürüz canım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Birsamcım iyi akşamlar afiyet olsun
Halen sol kasığım belim ve göbeğimde ağrı var cnm,içimdeki sıvı kayboluncaya kadar katlanacağım sanırım öyle görünüyor

cnm tekrardan çok geçmiş olsun.ben kaçtım artık kızlar iyi akşamlara.s.

çok güzel olmuş ya, süpperrrr.. bende istiyorum bu sticker lardan.. nerdne aldın jazminn, ikea dan mı?
benimde salonda çok müsait bi yer var, oraya ve yatak odama istiyorum

Ikea'dan aldım canlarım.Fiyatı da uygun diğer yerlere göre.24,50 TL sadece...Fazla çeşit yok yalnız...

Buarada çok teşekkür ederima.s.

Ayyy şu ıKEA beni öldürecek bir türlü açamadılar şu Antalya'ya kaç kez mail attım.
Tekrar güle güle kullan cnm.

biz nerden alcaz mısra, antalyada ikeada yok, netten baktım ben biraz ama fiyatlar çok yüksek geldi..

Canım ben 1 yıldır bakıyorum yok bir Koçtaş ta var ordada çok az çeşit var vede pahalı.Netten almak lazım kredi kartı kullanıyorsan alabilirsin ben kullanmaığım için alamıyorum

Ayyy şu İKEA beni öldürecek bir türlü açamadılar şu Antalya'ya kaç kez mail attım.
Tekrar güle güle kullan cnm.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım ya zaten iyiki Ikea açılmamış sizin oraya kesin çıkamazdın oradandelikafadulden

Biz kocişle gittiğimizde kendimizi kaybediyoruzhihoyyyt

Mısracım geçenlerde Koçtaş'a baktım fiyatlar uçmuş resmen 59 dedi ya...akannehir

Yani ben zaten sticker düşünmüyordum;ama TV'yi duvara asınca boş durdu hemen doldurdum:)

Ikea'da inanılmaz güzel şeyler var kızlar.Mesela benim evimdeki birçok şey Ikea'dan,fiyatlar şöyle böyle denebilir.

Mutfak masamı 4 sandalyesi ile birlikte 199'a almıştık mesela.

Jazminnnnnn döverimmmmmmmmmmmm bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklava:
Biliyoruz fiyatları
Bizde epeyce kazıklanıyoruz burada 800 tl ye almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…