eccik hafiyelik durumları seziyorum sende pokacımkaydirigubbakcemile3ayynı benkaydirigubbakcemile3
birsam cım ben varya saman altından araştırım herşeyi:))))çaktırmadan :)
gittiği kişileride, gittikleri yerleride biliyorum,okey oynuyolar muhabbet ediyolar. hafta içi zaten yorgun oluyo, zaman geçiremiyoruz. bi cuma cumartesi kşamımız var, onuda gece 3 e kadar dışarda geçirmesinde hoşlanmıyorum
korkuyorum filan deme deryacım, o korkmayacağımı bilir zaten, üni yıllarında da çok yalnız kaldım çünkü... bide korkunun arkasına sığınmam.. gerçek sebebimde gayet geçerli, geçek nedeni kabullenmesi lazım
elimden gelen bişey yokki birsam, ne yapayım.. üstüme gelme dedi.. bende gitmiyorm.. bi adım atması lazım tabii... artık evliliğimiz için bişeyler yapmaı lazım... hala kendi başına yaşadığını düşünüyo
ilk başlarda uyuyamıyodum. ama bayadır uyuyodum ki cumartesi günü uyuyamadım tabii. zaten giderken sinirlendim, sonra tel. etti daha çok sinirlendim. ağlamaktan uyuyamadım tabii.
genelde uyuyorum yani.. kendi kendimi doldurmuyayım sinirlenmiyeyim diye
Simicim çokkkkkkkkkkkk benzeri şeyler yaşadım tam 2,5 ay ,erkeklerin evliliğe adapte olması oldukça güç.Özellikle evlenmeden önce epey özgür yaşamışlarsa...
Bir süre sonra düzeliyor merak etme cnm
giderken erken geleceğini söylemişti ya pokacım, telefon edip " beni bekleme hayatım ben arkadaşlarla takılıcam geç gelebilirim" dedi... bend e geç geleceksen eve gelme dedim ama geldi tabii yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?