Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

gittiği kişileride, gittikleri yerleride biliyorum,okey oynuyolar muhabbet ediyolar. hafta içi zaten yorgun oluyo, zaman geçiremiyoruz. bi cuma cumartesi kşamımız var, onuda gece 3 e kadar dışarda geçirmesinde hoşlanmıyorum
korkuyorum filan deme deryacım, o korkmayacağımı bilir zaten, üni yıllarında da çok yalnız kaldım çünkü... bide korkunun arkasına sığınmam.. gerçek sebebimde gayet geçerli, geçek nedeni kabullenmesi lazım

simi cim çok ama çok haklısın. hemden yerden göğe kadar...

peki cnm sen gerçek nedenin o olduna eminmisin.malum sorununuz yani.ama eşine de kızıyorum bi adım atsın artık bu konuda kaç ay oldu siz evleneli.olmaz ki böle.aklını karıştırmak istemem ama her türlü şey geliyo insanın aklına

bencede haklıyım:) yatağada gitmiyorum ama sinirimden, belki o konuda hatalı olabilirim.. ama onu görmek istmiyorum, bide onunl aynı yatağa gidememki

simicim akşam o saatte eve gelince sen uyumuşmu oluosun...

elimden gelen bişey yokki birsam, ne yapayım.. üstüme gelme dedi.. bende gitmiyorm.. bi adım atması lazım tabii... artık evliliğimiz için bişeyler yapmaı lazım... hala kendi başına yaşadığını düşünüyo

ilk başlarda uyuyamıyodum. ama bayadır uyuyodum ki cumartesi günü uyuyamadım tabii. zaten giderken sinirlendim, sonra tel. etti daha çok sinirlendim. ağlamaktan uyuyamadım tabii.
genelde uyuyorum yani.. kendi kendimi doldurmuyayım sinirlenmiyeyim diye

Simicim çokkkkkkkkkkkk benzeri şeyler yaşadım tam 2,5 ay ,erkeklerin evliliğe adapte olması oldukça güç.Özellikle evlenmeden önce epey özgür yaşamışlarsa...
Bir süre sonra düzeliyor merak etme cnm

bak bu doğru işteklava:ya inan o kadar üzülüyorum ki.bazen aklıma geliyo senin sorunun ve kk da bi kaç ark var sorunu başka başka olan onların sorunları inan çok üzülüyorum.senin çevrende bunu bilen bi tanıdığın dostun ark yok mu.onlar ne diyolar.

evet haklısın uyanık olursan daha çok sinirlenirsin... e tel edip ne dedi peki ?

mısra ile siminin evliklik tarihi arasında 4 güncük var :) şimdi takvimden gördüm :)

aa evet 4 gün var:):)
bende üzgünüm birsam ama elim kolum bağlı gibi.. aman neyse yaa

giderken erken geleceğini söylemişti ya pokacım, telefon edip " beni bekleme hayatım ben arkadaşlarla takılıcam geç gelebilirim" dedi... bend e geç geleceksen eve gelme dedim ama geldi tabii yine:)

giderken erken geleceğini söylemişti ya pokacım, telefon edip " beni bekleme hayatım ben arkadaşlarla takılıcam geç gelebilirim" dedi... bend e geç geleceksen eve gelme dedim ama geldi tabii yine:)

simicim valla tavrını en iyi şekilde koymaya devam et bence.. çünkü haksız olduğun en ufak
bi nokta yok bence.. sadece yatağını ayırma deriimm. tabi yine sen bilirsin.inşallah düzelir simicim yaaa (((

ben çıkıyorum herkese ii akşamlar dilerim.. görüşmek dileği ile..

daha öncede dedmiştim cnm.benim fikrim ben senin yerin de olsam kendim tek başıma giderim önce prsikayatra.her şeyi en ince aytıntısına kadar anlatır neler yapabileceğimi sorardım.kusura bakma üzmek asla istemem ama eşinin adım atmasını beklersen işin var valla

Ben geldim bugün burdayım geç saatlere kadar :)))

Simicim sonuna kadar haklsıın canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…