Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

evet şekerüm üstüne alarak doğru yapmışsın kaydirigubbakcemile3 özledik be seni nerelerdesin ? neler yaptın dün, dualarımız kabul görenlerden olur inş

cnm ben de sizi özledim:)buralardayım eşim izindeydi işe başladı 2 gün önce.bende evdeyim işte.inş cnm dualarımız kabul görenlerden olur inş.

Canım şöyle yapsanız bizim gibi haftada birgün belirleseniz o gün eşin dışarı çıksa.
Benim eşim her pazar arkadaşlarıyla buluşur oyun oynar epeyce geç gelir eve.Gitmemesi için çok konuştum ama ben sana en baştan tek eğlencemin bu olduğunu ,yıllardır süregelen bir alışkanlık olduğunu,evde kaldığım taktirdede mutsuz olacağımı söylemiştim dedi.Gerçekten birkaç kez evde kaldı çokkk gergindi.

Bu arada sizin malum sorun nedir?

simi cim peki küsken de gittimi hiç ?

opuyorumnanaktan
gel şekerim herkez davetlidir kaydirigubbakcemile3
Allahtan mazeret izni kullanmama izin verdi
bu arada bayağı bir kullandım yani mazeret iznide :kedi:
kız bu haftasonu eşlerimizle inşallah güzel zaman geçiririz opuyorumnanaktan:kedi:
bayramda gideceğimi bilseydim geçen pazar ayrılırken çok ağlamazdım yane :kedi:

küsken gitmedi, gitme günü gelmedi ama daha cuma cumartesi gidiyo genelde...
ama gider, takmaz hiç

haftada bigün belirledik zaten mısracım ve saat belirledik... ama hiç bi zaman uymadı buna.. 1,30 ta geleceğini be haftada bir gün gideceği konusunda anlaşmıştık ama anlaşmaya hiç uymadı.. hep hafatad 2 oldu ( en az ), ve işi 3,30 a kadar abarttı

pazar günü stada maça gitti ama bırakıp ( gerçi beraber gidelim diye çok yalvardı ama ben gitmedim tabii), arkadaşlarıyla görüşmeyede gider, takmaz yani.

cnm o konuda hiç bir ilerleme yok mu.hani eşim de kabullendi sorun oldunu demiştin.herhangi bi adım atmadınız mı dr felan gibi

alınyazımsın iyi akşamlar canım
kızlar bende çıkıyorum herkese iyyyiii akşamlar
öptüm hepinizi

Benim eşimde belirlediğimiz süreyi çok aşar aynı saati belirlemişiz 01:30 o da 3:30 da falan gelir.Kız yoksa bunlar arkadaş mı?delikafadulden

kabullendi ama öyle duruyo, henüz bi girişimi yok.. ben hatırlattım bi kaç kere, gelme benim üstüme ben çözücem dedi.. bende bekliyorum bakalım... nasıl çözecekse..

aminnnn canımmm aminnn
iyi akşamlar tatlımmm

küsken gitmedi, gitme günü gelmedi ama daha cuma cumartesi gidiyo genelde...
ama gider, takmaz hiç

korktunu yanlızkalamadını söylesen duygu sömürüsü yapsan
olmadı bir aile büyüğünüze anlatsanız o konussa elki anlar hatasını

simi cim peki o saate kadar neler yapıo anlatıomu sana sorunca?
yada dışarı çıktığı arkadaşlarını tanıyomusun? gittiği mekanları biliyomusun ?

simi cim peki o saate kadar neler yapıo anlatıomu sana sorunca?
yada dışarı çıktığı arkadaşlarını tanıyomusun? gittiği mekanları biliyomusun ?

eccik hafiyelik durumları seziyorum sende pokacımkaydirigubbakcemile3ayynı benkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…