Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hoşbuldum cicimm

anladım canım yerimseniben

Şeniz

hoşbuldum canım

bende az evvel birine replere sinir oldum diye yazmıştım
benimi duydular nee

amaaa sinir ettiler yani nedir bu yaa, alla alla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

En doğrusunu yapıyorlar bence.Fenalık geldi ya.Huzuru kalmadı sitede kimsenin...Yazık yani 3 günlük fani dünyada birbirlerinin kalbini kırıyorlar insanlar...

iyilik diyelim iyilik olsun...eşimden ayrıldığım için biraz üzgünüm ...bir daha kasım ayında görüşeceğiz..alllahım sevenleri hiç ayırmasın...

Canım sen de ayrıydın değil mi?:sinifsinif: Allah gerçekten sevenleri hiç ayırmasın ya.Hadi bekarken kolay da evliyken zor gerçekten..

hışgeldin canım nasılsın?
en iyisi hiç rep olmasın...
bencede
buradan birisi daha vardı...eşiyle ayrı illerdeydi...kimdi?CADIARZU hatırlayamadım....
benim canım, 10 aydır ayrıydık :) ve halada ayrıyız korkarım ilelebette ayrı kalcaz :))
aman allah korusun, şakası bile kötü
zor değilmi ayrılık (
Canım Dirim var.Kocişi askerde...
Alınyazımsın var ayrı ildeler iş nedeniyle...

Başka var mı hatırlayamadım canım..

ya hakkaten repler kaldırılsın yaa
sinir geldi vallla

Hoşgeldin cssacığım...Ben iyiyim canım.Sen nasılsın?Daha doğrusu siz:ecrin_bebek:

Tatlı rüya hoşgeldin cnm sen Antalya merkezde misin?
Eşin nerde ,iş nedeniyle mi ayrısınız?

Cssacım hoşgeldiniz nasılsınız?

iiz cnm bi sıkıntı yok bebiştede dün kontrolümüz vardı iiymiş paşam keyfi yerinde dio doktor teyzemiss:)tombiş bi bebek şimdilik biraz fazlası var:)maşallah

Repler varmış kızlar;ama artık gösterilmeyecekmiş.Zaten artık repler önemli değilmiş....Beynim döndü he devlet meselesi oldukaydirigubbakcemile3

alınyazımsın hatırladım eşin ve sen ne iş yapıyorsunuz ?ben tayinimi antalya ya eşimin yanına almaya çalışıyorum..ve ek atamada sadece 1 puanla kaçırdım..yani bir kişi daha alınsa ben şu an eşimin yanında olucaktım...allahım bizleri en hayırlı zamanda kavuştursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…