iiz cnm bi sıkıntı yok bebiştede dün kontrolümüz vardı iiymiş paşam keyfi yerinde dio doktor teyzemiss:)tombiş bi bebek şimdilik biraz fazlası var:)maşallah
Tatlı rüya hoşgeldin cnm sen Antalya merkezde misin?
Eşin nerde ,iş nedeniyle mi ayrısınız?
Cssacım hoşgeldiniz nasılsınız?
iiz cnm bi sıkıntı yok bebiştede dün kontrolümüz vardı iiymiş paşam keyfi yerinde dio doktor teyzemiss:)tombiş bi bebek şimdilik biraz fazlası var:)maşallah
Arkadaşlar göndereceğim linkte balsurat diye bir arkadaşın takvimi var bir bakın koptum valla.Yazık kadıncağız çok uğraştı herhalde bebiş için canına tak ettiği noktada bu takvimi yapmış olmalı :))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/316352-muhtesem-pasta-resimli.html
Arkadaşlar göndereceğim linkte balsurat diye bir arkadaşın takvimi var bir bakın koptum valla.Yazık kadıncağız çok uğraştı herhalde bebiş için canına tak ettiği noktada bu takvimi yapmış olmalı :))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/316352-muhtesem-pasta-resimli.html
çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3Kızlar ben mi yannış görüyorum repler kalkmış mı yoksa:sinifsinif:
canım hoşgeldinmerhaba kızlar ..a.s.
10 kadar önce sizlerle tanışmaya başlamıştım...ama aynı gün şehir dışına çıkıp eşimin yanına gitmiştim...sanırım hatırlarsınız...evimizde internet olmadı için sizlerden uzak kaldım...ancak şimdi
geri döndüm...her fırsatta sizlerleyim...kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız
valla benimde yani, sinir geldiRepler varmış kızlar;ama artık gösterilmeyecekmiş.Zaten artık repler önemli değilmiş....Beynim döndü he devlet meselesi oldukaydirigubbakcemile3
canım eşimde bende haritacıyız, eşim askeriyede sivil memuralınyazımsın hatırladım eşin ve sen ne iş yapıyorsunuz ?ben tayinimi antalya ya eşimin yanına almaya çalışıyorum..ve ek atamada sadece 1 puanla kaçırdım..yani bir kişi daha alınsa ben şu an eşimin yanında olucaktım...allahım bizleri en hayırlı zamanda kavuştursun...
canım yaa baksana millet banlanmış bu yüzdenRepler olunca noluyor ki alınyazımsın bu denli sinirleniyorsun çokkkkkk merak ettim
aminnn isteyen herkese verir Rabbim inşş
senmisin canım:)
valla benimde yani, sinir geldi
canım eşimde bende haritacıyız, eşim askeriyede sivil memur
bende ankarada bi kurumda
yaa 1 puanla kaçırman çok kötün olmuş yaaa(
ee peki sizde tayin durumları nası
bizim aralık ayında asaletimiz onaylanacak inş
eşimde tayin isticek
sizde nasıl durumlar
canım yaa baksana millet banlanmış bu yüzden
ben rep mep anlamam
milletin sinirlerini bozuyola onun için kızıyorum
birsam falan ban yemiş ya
yani benim için oradaki puan olsada olur olmasada ama
bunun iiçin ban verilmesine kızıyorum
çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin
inşallah tez zamanda ayrı olanlar kavuşur
amin :kedi::Saruboceq:
şubattan önce eş durumu var mı?
hoşgeldin canım
nasılsın?
anlat bakalım
kaç aylık oldu
mide bulantın geçti mi?
bişeyler yiyebiliyormsuusn?
kaç kilo aldın?
yok o da kimkaydirigubbakcemile3kız editle çabık.görmesin kimse
yok o da kimkaydirigubbakcemile3kız editle çabık.görmesin kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?