Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

biraz engebeli bizimki :)
önce 1 yıl çalışmak mecburiyeti var, sonra sınava girip başarılı olursa asil memur oluyo ve tayine hak kazanıyo
şimdi aday memur durumunda
inş şubat martta bizde kavuşmuş olmayı planlıyoruz
darısı tüm ayrı olanlara olsun inş
eee peki seneye eylülü mü bekliceksiniz tayin için
nese kimse görmez boş verinkaydirigubbakcemile3

napıyon kızz kaydirigubbakcemile3

tanıtayım. 1 yıllık evliyim.çocuk yok.ist da oturuyorum.çalışmıyom.koca parası yiyomkaydirigubbakcemile3eşim bilgi işlemci
öle işte....

Anladım canım.Memnun oldum bidenem...Diğer taraftan kaçma ayrıca söliimkaydirigubbakcemile

evet ben minal:)
:hulya:
EE daha daha nasılsın :hulya:

teşekkürler canım
şubatta kesin çıkarmı peki?
eş durumuda zorlaştı sanırım
sıraya mı giriyorsunuz

Yanlışşşşşşşşşş yapıyorsunuz arkadaşlar dikkatttttttttttttttttttttt
mısram anlamadım neden yanlış?fisfisfis
tanıtayım. 1 yıllık evliyim.çocuk yok.ist da oturuyorum.çalışmıyom.koca parası yiyomkaydirigubbakcemile3eşim bilgi işlemci
öle işte....
kaydirigubbakcemile3

anlamadım ya fisfisfis

Dirimcim boşver bidenem:sinifsinif:

Karıştı artık ortalıkkaydirigubbakcemile3

Kızlar ben ciddiyim eskisi gibi girmeyeceğim buraya:umursamaz: Sizler yüzünden değil sakın yanlış anlamayın;ama bu son olaylar beni biraz soğuttu millet birbirini yanlış anlama noktasında çünkü...

biraz engebeli bizimki :)
önce 1 yıl çalışmak mecburiyeti var, sonra sınava girip başarılı olursa asil memur oluyo ve tayine hak kazanıyo
şimdi aday memur durumunda
inş şubat martta bizde kavuşmuş olmayı planlıyoruz
darısı tüm ayrı olanlara olsun inş
eee peki seneye eylülü mü bekliceksiniz tayin için

inşallah canım....sizin işlerde karışık...ya sınavda başarız olursa...hep sınava girmek zorunda yani...geçen yıl şubat ayında sözleşmeli öğret. eş durumu tayini açılması..bu sene umutluyuz..yoksa ağustos a kadar ayrıyız...

teşekkürler canım
şubatta kesin çıkarmı peki?
eş durumuda zorlaştı sanırım
sıraya mı giriyorsunuz

şubat ta atama olursa bana çıkmaya bilir...ne kadar ek atamada 1 puanla kaçırmış olsamda...çünkü çalıştığımız okula göre 10ile 30 puan arası her yıl puan alıyoruz...ben sadece 10 puan alırken doğuda ki meslektaşım 25.-27- 30 puan alıyor..onun bir yılda aldığını ben 3 yılda alıyorum...şubatta atama olursa yarım puan eklenecek herkese...ve bana sadece5 puan eklenirken onlara 15 puan eklenip beni yine geçebilecekler....

sende kapsam dışı oldun akannehir
ya rep olsa ne olur olmasa ne olur?
ben bu topikte mutluyum
puan olsa ne olur olmasa ne olur ya

kıslar napıyosunuzz
fisfisfis:sm_confused:

Kız jazmin bizi kimlerle aldatıyorsun ki siz üzerinize alınmayın diyorsunklava:

Bu yalnış anlaşılmalar hatta bilerek hadsiz söylemlerlerde bulunanlar yüzünden arkadaşlarımızı kaybediyoruz olmaz kabul etmiyorum.
Rahatsız olduğun kişiyle irtibat kurmmazsın sohbet etmezsin olur biter.
Ben öyle yapıyorum şahsen

sınav formlite bizde, geçmesi kesin gibide iş uzatma işte.canım ya inş sende bende biran önce koçişlere kavuşuruz bu ayrılık cidden zor
bekarlık gibi değil
kafam karıştı
herkesin sistem farklı anlaşılan
ya kızlar nerdesiniz
ben burdayım
ya jazminde banlanmış akannehir
canım hoşgeldin
ilk günün nasıldı

aaaa tabi olmaz mı neden olmasın bizim forumda her türlü paylaşım var ama eğitim kısmı diğer forumlara göre düşük ilerliyor gibi geldi ve ben buna üzülüyorum aslında birleşsek tüm eğitimciler olarak cok güzel paylaşımlarda bulunabiiliriz o yüzden eğitimci veyahut eğitimle ilgilenen arkadaşları bekliyorum

canım hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan
keşke öğretmenlik atamam olsaydı benimde şimdi öğretmendim ne güzel
hayırlısı

bencede mısra haklı
ben buraya sizlerle sohbet etmek için geliyorum
başkası yüzünden sen niye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…