Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hacettepeye devletten gittim canım
bencede o kadına değmez
ama artık iyiyim o benim aklımda bitti
ben varım birde koçiş
ona hayatımda yer yok :))senin düğün nasıl geçti
koçiş aradımı ?
geldim işte kıslar
boşverin
nasılsınız
sizden ayrı kalmak hele de ceza ile çok üzücüydü ama hallolduzemuszemus
canım ban süresi bitti mi
şükür yaa
dün neydi öyle yaa !!!
bencede bugün topik çok sessiz
bende 15-20 dakika sonra işe devam edeyim diyorum
konu atalım ortaya hadi
bencede yaaa
ne konuşsak kii hadi bişey bulalım
bende düğünden sonra kestirdim
uzatamıyorum artık ya
çabuk kırılıyor
yıprandı iyice
ama uzun saçı çok seviyorum(((
bende uzun seviyorum ama cidden zor
belime geldi saçım
dün kuzenimde diyo ne çok uzamış diye
kestirmek istiyorum ama kıyamıyorum yaa
merhaba ben geldim....ne güzel sizler muhabbete sabah başlıyorsunuz..ben okulda oluyorum....şimdi geldim...hemen kk yı açtım...
canım hoşgeldin naber?
sağolsun onunla yeni yeni konuşmaya başlamıştık..umarım kısa sürer aramıza hemen katılır...

inş canım yaa

hoşgeldin deryacığım
nasılsın?
daha doktora gidemedin sanırım

ayyy canım yaa bit ürlü yazamadım
bir sürü iş vardı ve ben pc başından ayrılmak zorunda kaldım
hoşbuldukkk tekrardan
yok canım gidemedim regl oldum bitsin gideceğim diorum ama eczaneden aldığım ilaçlar kesti kaşıntımı bakalım doktorada gidesim yok hiç kaşınmassam ihmal ederim büyük ihtimalle :)

mısraaa gönderdiklerin çokkk güzel bayıldım

GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Gönderdiklerimi beğenmenizede sevindim.

Saç konusuna gelincede uzun saçtan nefret ediyorum tamamen bir yük,benim şu anda saç uzunluğum 5 cm cik kadar :)))))))))

BAYILIYORUM BÖYLE ŞEYLERE MUTLUCUM,aylık seanslarım var çok büyük züccaciyelere yada alışveriş merkezlerine gidip arama tarama çalışması yapıyorum alıyorum :)))))
ışin kötü tarafı artık evde yer kalmadı:)

kızlar evlendikten sonra kilo aldınız mı? ben son iki senedir yavaş yavaş kilo almaya başlamıştım...evlenince son iki ay içinde 2 kilo daha aldım...millet stresten zayıflar bense kilo alıyorum...pantolanlarım da kapatamıyorum...acilen birşeyler yapmam lazım...

iyiyim canlar
bende
işyerindeyim her zaman ki gibi
yarın sekreterliğe geçicem yine 1 haftalığına(

canım bana anatalya da bir kaç yer önerir misin? salonuma hala dekoratif şeyler alamadım...nereler bakayım...antalya merkezi bilmediğimizden birşeyler bulamadık...en son gün izmir e geleceğimiz gün bavulu otogar da bıraktık ve özdilek parka gittik..çok beğendim..içinde güzel dekoatik takımlar vardı...ama alamadım

Tatlı rüyacım evlenenlerin büyük bir kısmı evlenince kilo alıyor,sen şükret ki daha az almışsın asıl eşinle aynı evde yaşayınca alacaksın kiloları :)))))))

Ben polikistik over kistlerine sahip olduğum için alırım veririm bugünlerde zayıfladım mesela

Canım alacağın şeyler dekorasyon içinse çokkk seçeneğin var,Özdilektede güzel şeyler var gördüm.
Almak istediğin şeylerin türünü daha doğrusu zevkini belirtirsen daha çok yardımcı olabilirim cnm.
Kapalı yolda Gencerler isminde bir mağaza vardır 6-7 katlı aradığın herşeyi oradan bulabilirsin 1 yılda taksit yaparlar fiyatları biraz fazladır tabi.
TRT caddesinde benim yıllardır alışveriş yaptığım bir züccaciye var birçok şeyimi oradan aldım,Mudoyla aynı yerden ürün alıyorlar daha ucuz ismi Derya Kristal.
Başkaaaaa BAlbey Caminin karşı köşesinde Galeri Kristal var orasıda harikadır.
(Dönerciler Çarşısına yakın)

Son düzenleme:

ben aldım cnm 49 kiloyla evlendim şuan 52.300 gramım

anladım canım ...sanada çok geçmiş olsun...umarım iyileşirsin..benimde adetlerim son iki yılda çok çok azaldı ve doktorum ondan şüphelenmişti..birşey çıkmadı...doğum.kon. hapı verdi..ama ben son iki keredir 2 aydan sonra kullanamadım...çünkü yüzümde güneş lekeleri ve çiller oluştu...malum bunlarda kalıcı..o nedenle bıraktım..kışa doğru başlamayı düşünüyorum..güneşin etkisi azalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…