kızlar ne ara buraya gectiniz?zor buldum valla....
Tatlı rüyacım evlenenlerin büyük bir kısmı evlenince kilo alıyor,sen şükret ki daha az almışsın asıl eşinle aynı evde yaşayınca alacaksın kiloları :)))))))
Ben polikistik over kistlerine sahip olduğum için alırım veririm bugünlerde zayıfladım mesela
Canım alacağın şeyler dekorasyon içinse çokkk seçeneğin var,Özdilektede güzel şeyler var gördüm.
Almak istediğin şeylerin türünü daha doğrusu zevkini belirtirsen daha çok yardımcı olabilirim cnm.
Kapalı yolda Gencerler isminde bir mağaza vardır 6-7 katlı aradığın herşeyi oradan bulabilirsin 1 yılda taksit yaparlar fiyatları biraz fazladır tabi.
TRT caddesinde benim yıllardır alışveriş yaptığım bir züccaciye var birçok şeyimi oradan aldım,Mudoyla aynı yerden ürün alıyorlar daha ucuz ismi Derya Kristal.
Başkaaaaa BAlbey Caminin karşı köşesinde Galeri Kristal var orasıda harikadır.(Dönerciler Çarşısına yakın)
ben iyiyim jasminciğim sende geldinya cnm dahada iyi olurum artık
hoşgeldin jasmin
nerdeydinnnn ?
kızlar ne ara buraya gectiniz?zor buldum valla....
ne güzel...biz pınarbaşında oturuyoruz...bilir misin?
Hoşgeldin cnm nasılsın?
Bazı sebeplerden yeni başlık açmıştık cnm.
ayy..pardon canım..görmemişim...teşekkürler..hemen not alıyorum..gezerken seni anarım...
hayırdır!kötü bişeyler mi oldu ya....eskilerden herkes varmı....
hoşbulduk canım iyiyim sizler nasılsınız....
hoşbulduk canım....ozi hoşgeldin cnm nasılsın???
Biz neciyiz ozi hanım?klava:
Cnm istersen birliktede gidebiliriz tabi ben işyerinde nöbetci değilsem :)
Bende biraz rahatsızdım iyileşeceğim inş.
Noldu dersin kısaca bir kistim patladı
canım cok gecmiş olsun.....dikkat et kendine....bende pazartesi dr a gidicem bu ay bebek için çalıştık bakalım günümde gecti aslında 3 gün ama pazartesi netleşicek inşallah....
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah oziciğim
OOOOOOOOOOO inşallah iyi haberlerle dönersin ozicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?